2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Elendim olacak @maesteo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@zenginmemur Hepsini yapıyorm ve 3 yıldır yüksek puanlar alıp atanamadım ve son 6 ay içinde 2 mülakattan atandım dediğin herşeyi zirvesini yaşadım yaşıyorm ama yapacak birşey yok olana kadar devam etmeliyim. Seni şikayet ettiğim konu burda içindeki her olumsuzluğu yazman insan okuyunca bırakası geliyor.
-
@zenginmemur sen bunları yazınca hiçbirşey değişmiyor maalesef. Meydan senin olsun hadi.
-
Tartışma için forum yöneticileri özel mesaj yeri yapmış keşke onu kullanabilsek
-
Arkadaslsr birbirimizi yıpratmayalım. Birbirimize destek olalım telkin edelim. Gercekten hepimiz zateb yeterince sıkıntı yasıyoruz. Bide burda birbirimize laf yetiştirmeye calışmayalım. İsteyen de saygı cerceve sinde içini döksün. İnşaallah hepimiz hakkında hayırlısı olur.
-
Allahım lütfen @paretowilfredo yeni birşey öğrenmiş olsun ve bizleri aydınlatsın amin
-
Gelir İdaresi Baskanligina Bekir Bayrakdar gibi birinin atanması çok güzel bir gelişme. İstanbul’da çalışan personel kendisinden oldukça memnundu. İnsallah güzel seyler yapacak Gelir İdaresinde.
-
Merhaba dostlar. Durumla alakalı henüz bir gelişme mevcut değil lakin sürecin hızlanması adına durumu haberleştirdim. Sizler de sosyal medya üzerinden paylaşıp yetkilileri etiketleyerek bir nebze hareketlenme sağlayabilirsiniz dilerseniz;
-
GİB yarın doğum günüm hatrına keşke bir güzellik yapsa
-
Yeni gib başkanı göreve başlayacak mı yarın bilen var mı
-
@paretowilfredo kapısına gurban olsunlar :))))
-
Başkan göreve ne zaman başlar acaba
-
Bekleyişimiz son bulacağı güzel haftalar diliyorum herkese:)
-
Bu hafta o hafta olsun.
-
İnşaallah bu hafta açıklarlar da bu hasret biter ders calışmaya hedef belli olarak baslaöıl oluruz
-
Memur biri yeni görevine atamada 15 gün içinde başlamalı şimdi yeni gib başkanını 15 gün daha mı bekleriz acaba
-
başkan banada şu şekide yazmış; mülakat tarihleri ile ilgili çalışmayı göreve başladıktan sonra ivedi olarak değerlendireceğim iyi günler dilerim. Herkese aynısı galiba
-
@kaldorhicks bugünde göreve başlamamış demekki
-
@köyün-ağası bide bunun için bekleyeceğiz bekleyelim bakalım alışkınız
-
@köyün-ağası ben süreçten ve işleyişinden pek anlamam ama şuan vekaleten atanmış zaten çıkarılacak kararnameyle düzenlemeler yapılıp sn. Başkanda aslen atanır diye düşünüyorum çalışmaları o zaman yapar gibi geliyor. Kararnamede 23 ünde çıkacak deniyor yani bizim işler ocağın aon haftasına kalacak gibi bakalım neler olacak görelim
-
@köyün-ağası aynen bana da aynısını yazmis