2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bitkin sağol kardeş ben şimdi mail atacam bence herkes hayırlı olsun başkan ayağıyla mail atsın :))
-
eksik bırakılan kontenjanı tamamlayıp,alımları birleştirebilirler gibime geliyor.
-
@pepe35 Eksik bırakılan kontenjan? Birleşecek alımlar?
-
@jellinek ciddiye alıp dönmesi bile güzel bir davranış bence. İnş cevabında da samimidir diyelim
-
arkadaşlar 37 dakika önce başkana mail attım sağ olsun bana da dönüş yaptı. fırsat bu fırsat herkes mail atarsa inanın twiter etkinliğinden daha faydalı olur. lütfen mail atın ne kadar ekmek o kadar köfte demişler : )))
-
@maesteo guy ve dguy ilanında açılan sayılar eksikti.Yeni ilan verilip birleşmesinden bahsettim.
-
Mail’den 10 dk sonra banada cevap yazmış.Göreve başladığımızda sınav konusunu değerlendiricez diyor.Acaba ne zaman göreve başlıyorki
-
@gizem2020 vekaleten atandı şuan belki kararnameyle tam anlamıyla atanır ozamanı kastediyor olabilir
-
@eren-ateş hocam size ne cevap dönmüş zamanla ilgili kimse birşey belirtmemiş mi acaba
-
Acaba bi sistemi mi var ki banada aynısını atmış
-
@eren-ateş bence bu yakma işini kapatalım.
-
Biraz daha sabrederse inşaallah acıklarlar. Başkan da atsndıgına göre su kararnamede cıkınca bişler olur galiba
-
@köyün-ağası ben de oyle düşünmeye başladım sadece isim değişiyor:)
-
@pepe35 Hocam imkansız gibi
-
@nonbisinidem inşallah vallahi innnşalaaaahh
-
@nonbisinidem herkese aynı cevabı yazmış zaman belirtmedi maalesef :))
-
@toranj o sadece bir şakaydı : )
-
Arkadaşlar benim maile gelen cevap;
Mülakat konusunda gerekli değerlendirmeleri görevimize başladıktan sonra ivedi olarak yapacağım. İyi günler dilerim. -
Hadi inşAllah ya bu gelişmelerden sonra haftaya açıklanacağına dair umudum arttı
-
bence bu hafta yoğun bir mail atarsak açıklanabilir. lütfen herkes mail atsın. çekinecek bir şey yok lütfen ama lütfen atın. daha fazla beklemeyelim...