2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@seligman16 sende ivedi kelimesini kullanmış bende değerlendirecem demişti demekki mail atan çok kişi var
-
@köyün-ağası aynen kardeşim benimde dikkatimi o çekti
-
Yeni başkan 14 yıldır Vergi Dairesi Başkanlığı görevinde bulundugu için teşkilata uzak biri değil çok güzel atama oldu bence sorunları bilen birisi.Personel ihtiyacını da biliyor personelin sorunlarını da biliyor güzel gelişmeler olucak inşallah.
-
bi tek beni seçti heralde bana cevap vermedi
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Başkana daha fazla mail atmayın bu kadarı yeterli olmuştur bence. Darlamayalım. Gerekli mesajımı zaten kendisi aldı. Göreve başlayınca inşallah gerekeni de yapacaktır. Herkese teşekkürler.
-
@kaldorhicks yalnız değilsin kardeşim bana da cevap vermedi henüz
-
Arkadaslar bence daha fazla mail atmayin. Olayi onemsiz hâle getirir. İtici hale getirmeyelim.
-
@köyün-ağası demek ki açıklanması yakın ben de mail attım insallah cevap alırım
-
Bizler atanmaya asamasinda degiluz bile mülakatin tarihinin belirlenmesini istiyoruz.Bu bile başli başına bir sorun.Bu sistemin kurbani bizler olduk.2018de ilana cık daha mülakat yapılmasin.Tarihlerin aciklanmaması ve elenme riski beni cok üzüyo.
-
@zenginmemur bu adam demoralize etmekten başka neye yarıyor ya? Üslup desen rezalet. Sadece umutsuzluk saçıyor hep aynı şeyleri söylüyor. Bence artık yasaklansa yeridir. Eminim benim gibi bu şahsın iletileriyle karşılaşmaktan bıkmış olanlar çok sevinecektir. Nedir bu böyle ya cidden baydı.
-
@marsiyal hocam arkadaş derdini psylasmış yer yer bizim içimizden de bunlar geciyor. Burda hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Aynı derdi cekiyoruz. Bence birbirimize karsı daha anlayışlı olabiliriz.
-
@zenginmemur Ya kardeşim lütfen içinden düşün artık herşeyi neden buraya yazıyorsun hep bir olumsuzluk .
-
@zenginmemur hocam sizin aklınızdan geçip burada dillendirdiğiniz konular hepimizin aklından geçiyor ve bizi de üzüyor. ama ne olursa olsun bi taraftan hayat devam ediyor. siz çok çok evham yapıyorsunuz. inşallah bu mülakatı geçersiniz ya da başka beklediğiniz mülakat varsa ama hiç bişey hiç bir iş sizin şu anda bu kadar evhamla kendinizde oluşturduğunuz psikolojik çöküntüyü yerine getirmez. o yüzdrn önce kendiniz için azcık sakin olun. inançlı biriyseniz dua edin değilseniz az yürüyüş yapın ne bileyim enerjinizi değiştirmeye çalışın. önce kendiniz için çıkmanızı tavsiye ederim bu durumdan
-
@marsiyal git sen paragraf falan coz kendini orda dev aynasinda gormeye devam et sana yorum yazmaya bile üseniyorumda meydani senin gibi burnu havalarda insana bırakmak istemiyorum.Üslupla ne alakasi var konunun.Burda ben senin kafandan gecirip yapmak istemedigin seyleri yapiuorumda diye mi bana satasiyosun.Beğenmiyosan yorumlarimi okumassin.Burda neler yazıldi cızildi onlara ses cikarmadan gelmiş bana simdi ukalalik yapiyosun.Senin ve senin gibi dusunenelere inat yazacam.
-
@kazmaaa dostum sağolasin anlayisin icin
-
@maesteo sana tek sorum hayatinda kariyerle ilgili olumlu ne var.Sadece cevrene bak ve sen ne icin ugrasiyosun bunu dusun ve karsiligini alip almadigina bak aylari say ne demek istedigimi anlarsin.
-
Forum kullanicilari burasi kariyer sayfasi.Bn sizlere ne yazacaktim.Ha sayfamizda o tip basliklarda var.Zaten oraya cani isteyen yazar.Olumlu ne var ki bn yazayim.Aylarca mulakat tarihi beklemekten sikayet etmem sizleri niye rahatsiz ediyor.
-
@zenginmemur kardeşim haklısında senden tek ricamız şurayı günlük gibi kullanma kurban olayım
-
@zenginmemur Hepsini yapıyorm ve 3 yıldır yüksek puanlar alıp atanamadım ve son 6 ay içinde 2 mülakattan atandım dediğin herşeyi zirvesini yaşadım yaşıyorm ama yapacak birşey yok olana kadar devam etmeliyim. Seni şikayet ettiğim konu burda içindeki her olumsuzluğu yazman insan okuyunca bırakası geliyor.
-
@zenginmemur kardeşim biz seni anlıyoruz da elimizden gelen bir şey yok ne yapalım ki hepimiz sıkıntıdayız hepimizin işi yok isyan ederek sürekli bir yere varılmıyor ki ben geçen sene 7 aya yakın SGK mülakat süreci yaşadım ve sonucu olumsuz oldu yapacak bir şey yok bekliyorsun bekliycez etkinlik desen etkinlik mail desen mail attık ne yapalım artık hayatta bazı şeyleri kabul etmek gerek hayırlısı olsun ne diyim başka