2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mulkiamir mülakat keyfi yapılmıyor o zaman hadi iş yükü çok diyelim sınavlar bitti bütün alımların sadece mülakatı kaldı neden bekletiyorlar ki
-
bu haftada boomboş geçti. Günüm facebookta bide burada yazılanları okumakla geçiyor ders çalışamıyorum konsantre olamıyorum. Yarın mülakat var deseler vallahi itiraz etmem mevcut bilgilerimle girerim o kadar yıldım beklemeye tahamülüm kalmadı
-
@mrnobody Yogunluktan kastim yapılanma adi altinda ilgilenilen hususlar. Istihdam edecegi bizlerin ilgilenecegi meseleler değil hocam. Idari kademenin mesguliyeti bu yöne kaymadiktan sonra bizim meselemiz ikincil vaziyette kalmaya devam edecek.
-
@kaimoğlan muhtemelen ocak bitmeden açıklarlar heralde
-
@eliff Bu konuda tahmin yürütmek bile zor hale geldi. Dilerim daha erken olur. Yeterince bekledik çünkü.
-
@kaimoğlan kesinlikle ole haklarımızda hayırlısı olsun emek eden herkes kazansın
-
Mülakat tarihleri suan aciklansa, mulakatin yapilmasi sonuclarin aciklanmasi vs. 2bucuk 3 ay suruyor. Gecen sene oyleydi. 75 80gunluk bir surec.
-
Herkese günaydın gib mail atmış e sınav şifresi göndermiş bu e-sinav nedir konu hakkında bilgisi olan varmı sizede geldimi
-
@bindokuzyüz3 ileti tarihi 16 Kasım olan bişey bana nasıl yeni geliyor
-
@bindokuzyüz3 bu nasıl bir sacmalik
-
Ya sevindim o kadar mülakat tarihleri açıklanacak diye yapilirmi şimdi bu ya
-
Yeni gib başkanının mail adresini bilen var mı mailden birine cevap yazmış bilen varsa bana msj atabilir mi
-
@köyün-ağası dün galiba bazı arkadaşlar mail atıyordu, ne cevap vermiş hocam
-
@gannicus göreve başlandıktan sonra değerlendirme yapacağım demiş
-
@köyün-ağası hadi bakalım inş hızlandırır süreci
-
İİBF Derneği (@iibfdernegi_) Tweetledi: Sayın Başkan mail atanlara cevap vermiş. İnce hareketi için teşekkürler. En kısa zamanda mülakat tarihlerinin açıklanması umuduyla... https://t.co/wYPoHhFEf6 https://twitter.com/iibfdernegi_/status/1081473924796477440?s=17
-
arkadaşlar madem nazik biri mail adresini biri yazsın buraya hepimiz mail atalım. hatta birimiz kendini yaksın onun videosunu da atalım daha inandırıcı olur : ))))
-
@eren-ateş 10 tane iibf li yaksan yine fayda etmez. Kedi köpek yaksan belki
-
-
@mrnobody valla mantıklı kedi köpek. açıklayana kadar her gün kedi yakarım zaten küçükken kuşlarımı yemişlerdi : )))