@morand Valla bu torpil işi bitsin kökten ben mülakatı bir yıl daha beklemeye razıyım. ALLAH en çok hak edene ve emek verene yardım etsin...
eren ateş tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bg2603 Kasımın bitmesine 10 gün var büyük bir gayretle açıklanır diye düşünüyorum yoksa bu yol çok uzun ve karanlıktır. arkadaşlar NE OLUR SESSİZ KALMAYIN sizlerden tek isteğimiz her gece twitter atmak yada gerekirse son harçlığımı vereyim yine gazete ilanı yapalım. başka fikri olan varsa söylesin dediğim gibi bu 10 gün çok önemli...
-
Cumhurbaşkanımız bu seçimde çok yumuşak ve adil bir seçim kampanyası yapacak çünkü onlar için çok önemli bir seçim bence bu fırsatı kaçırmayalım bir an önce gazete ilanı verip adil bir mülakat yapılmasını isteyelim....
-
@toranj o sadece bir şakaydı : )
-
arkadaşlar ne olur sessizce beklemeyelim. gerekirse her gece bakanın attığı twitter 'a mesaj atalım unutmayın mülakat tarihleri açıklansa bile en az 50 gün bekliyoruz o yüzden ne kadar erken açıklansa o kadar iyidir bizler için...
-
@hedefsgk etkinlik şart kardeşim yoksa bu tarihler açıklanmaz. herkes whatsap gruplarına haber versin yarın etkinlik yapalım gerekirse cumaya kadar her gece yapalım...
-
kasım ayı bitmek üzere ve sen ( MÜLAKAT TARİHLERİ ) halen gelmez oldun... yok mu son dakika haberi verecek olan ?
-
söveriz ama bi sor niye sövdük : )))))
-
arkadaşlar eğer bu sefer de ilan falan yapacaksak bizim mülakatlarında öğretmenlerdeki gibi adil olmasını isteyelim sadece mülakata girmek kazandığımız anlamına gelmiyor... herkes mülakatların biran önce açıklanmasını istiyor ama kimse adil bir mülakat istemiyor bir tek benim mi torpilim yok herkes çok mu memnun hayatından...
eren ateş tarafından gönderilen son iletiler
-
@eliff umarım düğününüz engel değildir :)) allah gönlünüze göre versin. sizden de dualarınızı bekliyorum bu arada :)))
-
aynen yeni başlık şart
bunda çok kalp kırıldı gerçi ben hiç bir tartışmaya girmedim ama : )))
-
arkadaşlar bence de önce dguy kazananlar açıklanacak sonra guy ' ya başlıyorlar. en azından her ilden bir kaç kişi gider. benim ilde 7 kişi var şimdiden onlar kazanır işallah : )))
-
arkadaşlar bu cuma günkü açıklamanın detayını bilen var mı. ben uzaktayım gidemeyecem ama ablam ve eşi ikisi de avukat, ankara da oturuyorlar onları yollayacam. bence fırsat bu fırsat mülakat yapmadan herkesi atasınlar diye bi açıklamada yapalım : ))) çünkü bu kadar kişi bu kadar bekledi ama yarısı hüsran olacak maalesef...
-
@manisalipinar geç bile kalınmış bence. acilen gazete ilanı şart artık. bittik tükendik....
-
@mahlaki adeta bir elimde kılıç bir elimde kalkan twiter da bekliyorum sizleri :)))
-
bence bu hafta yoğun bir mail atarsak açıklanabilir. lütfen herkes mail atsın. çekinecek bir şey yok lütfen ama lütfen atın. daha fazla beklemeyelim...
-
@toranj o sadece bir şakaydı : )
-
@nonbisinidem herkese aynı cevabı yazmış zaman belirtmedi maalesef :))