TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

KPSS A
    2018 guy mülakat süreci
    629
    9227
    1808753
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • 5
      58ky58 Son düzenleyen:

Merhaba arkadaşlar İstanbul Whatsap grubu var mı acaba? Varsa davet linkini atar mısınız?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        d-ricardo @58ky58 Son düzenleyen: Agor

Ileti düzenlenmiştir.

5 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • 5
          58ky58 @d-ricardo Son düzenleyen:

@d-ricardo hocam teşekkür ederim gönderdiğiniz için. Ama gruba dahil olamıyorum. Sanırım sayı sınırı var grupta?

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • D
            d-ricardo @58ky58 Son düzenleyen:

@58ky58 şuan 168 kişi var sınır var mı bilmiyorum

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Z
              zenginmemur @bybredd Son düzenleyen:

@bybredd hay ağzina sağlik koca 4 yil ne demek ya bir lisans daha okunurmus hos okusak ne olacakki yine memur olmak isteyecegiz yine bekleriz bizde sans yok.Su bile ülkemizin geldigi durumu gosterir durumda.Not bu 4 yilda belki 30000 polis memur olmustur.Malesef gelinen nokta bu

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • E
                eren ateş Son düzenleyen:

arkadaşlar ne olur sessizce beklemeyelim. gerekirse her gece bakanın attığı twitter 'a mesaj atalım unutmayın mülakat tarihleri açıklansa bile en az 50 gün bekliyoruz o yüzden ne kadar erken açıklansa o kadar iyidir bizler için...

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • B
                  bg2603 @eren ateş Son düzenleyen:

@eren-ateş hocam kimse anlamiyor 3 yildir gelen ilanlar oturarak gelmedi etkinlik gazete ilani ile geldi sonuclar bile etkinlik yapilarak aciklandi hic bisey eskisi gibi deil artik bunu kimse anlamak istemiyor bizler cabalamadikca o tarihlerinde aciklanacaginida sanmiyorum herkeste bi rahatlik bende anlamiyorum

E 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • K
                    köyün-ağası Son düzenleyen:

Ağlamayana kadro verilmiyor maalesef seçim öncesi yeni bir guy alımıda olmayacak tugrul hoca yazmış 2018 kpss puanı olanlara yazık oldu

Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • E
                      eren ateş @bg2603 Son düzenleyen:

@bg2603 Kasımın bitmesine 10 gün var büyük bir gayretle açıklanır diye düşünüyorum yoksa bu yol çok uzun ve karanlıktır. arkadaşlar NE OLUR SESSİZ KALMAYIN sizlerden tek isteğimiz her gece twitter atmak yada gerekirse son harçlığımı vereyim yine gazete ilanı yapalım. başka fikri olan varsa söylesin dediğim gibi bu 10 gün çok önemli...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • Z
                        zenginmemur Son düzenleyen:

Gecen yıl yani 2016 puaniyla elenmistim.Ve cok beklemistim sonucu.Simdi yine ayni bekleyis lutfen bu sefer olsun.

• T
                          Teklif eğrisi Son düzenleyen:

Kurumici uzmanlik icin tweet atiliyor arkadaslar basliklarini spamlayin lutfen.

• B
                            bg2603 Son düzenleyen:

Kurumdakiler uzmanlik istiyor hemde gundemdeler

mrnobody 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • mrnobody
                              mrnobody @bg2603 Son düzenleyen:

@bg2603 çok normal hocam parayı basıp tag alıyorlar.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • B
                                bg2603 @mrnobody Son düzenleyen:

@mrnobody hocam bizde verelim yeterki bisey yapilsin adamlarin isi gucu var hala maaslari dusukmuste uzman olacaklarmista bilmem ney biz burda omur curutelim o kadrolara onlarda masa basinda uzman olsun

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • mrnobody
                                  mrnobody Son düzenleyen:

Arkadaşlar mülakata girecekler olarak her geçen gün şansımızın arttığını düşünüyormusunuz. Ben istanbuldan girecem ve 160 kişi dguy la ortak tı. Sonra kaymakamlık, ziraat ve ysk mülakatlarını yaptılar. Sene başı gelen ilanlarda var azda olsa. Fazlamı iyimserim acaba bu konuda ?

• Y
                                    yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @köyün-ağası Son düzenleyen:

@köyün-ağası, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları

Ağlamayana kadro verilmiyor maalesef seçim öncesi yeni bir guy alımıda olmayacak tugrul hoca yazmış 2018 kpss puanı olanlara yazık oldu

@pareto_wilfredo ustad secım oncesı veyahut en gec 2019 yılı bıtmeden defterdarlık ve guy yenı ılan gelmez mı
                                    tugrul kocer gelmez vs demıs sanırım arkadasın dedıgıne gore de
                                    nedır dusuncenız ?

• Y
                                      yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @köyün-ağası Son düzenleyen: paretowilfredo

Ileti düzenlenmiştir.

• Y
                                        yamanoglan Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

@paretowilfredo ustad secım oncesı veyahut en gec 2019 yılı bıtmeden defterdarlık ve guy yenı ılan gelmez mı
                                        tugrul kocer gelmez vs demıs sanırım arkadasın dedıgıne gore de
                                        nedır dusuncenız ?

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          paretowilfredo @yamanoglan Son düzenleyen:

@yamanoglan Başkalarının haberleri onları bağlar dostum. Guy için devam eden bir süreç söz konusu zaten bu yüzden bunu beklemek zaten mantıklı değil. Duy içinse bir gelişme yok zaten Maliyr Bakanlığı için genel bilgilendirmede bulunmuştum. Bakanlıkta halledilmesi gereken şeyler var. Bunlar hale yola koyulana kadar bekleyin demiştim. Tekerrür olacak ama yine aynı şeyi söylüyorum. Tüm süreçlerdeki belirsizliğin kaynağı aynı. Daha fazla detay veremem bu konularda ama durum bu şekilde. Vakti geldikçe bilgi aldıkça paylaşıyorum dostum.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                          ...

...her dem taze doğarız,
                                          bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                          • Mahlaki
                                            Mahlaki Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Arkadaşlar Facedeki Yusuf Tekin ( gazete ve twitter etkinliği için para topladığı zaman hesaplarını paylaşan arkadaş) kardeşimle konuştuk cumaya kadar açıklanmazsa guy ve dguy mülakat tarihinin açıklanması etkinliklere yine başlıyoruz sizden ricam hangi ilin guy Whatsapp grubu varsa bana özelden msj atın ki zamanı geldiğinde ordaki arkadaşlarada ulaşıp yönlendirmeleri yapalım katılımı artıralım.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 10
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 55
                                            • 461
                                            • 462
                                            • 53 / 462
                                            • İlk ileti