2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@milwaukeebucks @mahlaki, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo eyvallah Allah razı olsun bizde aşağı yukarı böyle düşünüyoruz. Bir çok arkadaşla aslında düşünce çizgimiz aynı , olay somutlaşmasdığı için düşünceler farklı gözükebilir zaten yeterli para toplanırsa ikinci ilana çıkılcak yoksa toplanan 4.5 ile 1010 değilde 13,515(uydurmabir boyut) ile tek ilana çıkıp guy ve dguy mülakat tarihleri ile alım sürecindeki sıkıntılar ve bekelen ilanlar bahsedilcek.
Hocam bahsederken fazlaymış gibi geliyor ama metinde öyle durmuyor ki zaten bir çok başlık sorunlar ve ilanlar diye geçiyor cümle kısalıyor öyle olunca
-
@seyhan hocam pazartesi inşallah gazeteyle birkez daha görüşüp bu işi en kısa sürede halltmeyi düşünüyoruz. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz gruptaki 25 kişide guy ve dguy mülalatı bekliyor sizden farklı düşünmüyoruz iş somutlaşınca göreceksiniz lütfen gönlünüzü rahat tutun
-
@mahlaki Hocam lütfen Guy dguy mülakat sürecini lütfen basa basa yazılmalı konuyu fazla dağıtmayalım aşırı
-
@maesteo hocam emin zaten koca koca puntolarla bu yapışcak inşallah
-
Kurumların yeni ilana çıkmasını talep etmekle Guy-Dguy mülakat tarihlerinin açıklanmasını istemek aynı öneme sahip olmalı.Burada mülakat tarihlerinin açıklanmasını isteyelim diğerlerini boş verelim havası var.Bu tutumu doğru bulmuyorum.
-
@eomer hocam burdan bakınca işi feminizime ladar götüren arkadaşlar var Önceliğimiz mülakat tarihlerinin açıklanması zaten bu iş için yola çıktık( zaten mülalaktkar ve yeni ilanlar için gazete ilanı vercez diye duyuru yaptık) ama yeni alımlardan süreçteki sıkıntılardan bahsetmesek olmaz. Bunlar metinde kesin yer alacak şeyler zaten.(Farkındasınızdır para gönderen herkesimi mutlu etmeye çalılıyoruz kimsenin gönlü kalmasın istiyoruz) Ancak unutmayalımki sadece mülakatbtarihinin açıklanmasını istemek bile her kesim için faydalı çünkü yeni ilanın yolu açılcak gelecek bri ilan için başvuran rakipler hemde çok ciddi rakipler eksilcek lütfen bunlarıda göz önüne alalım.
-
Arkadaşlar değinebildiğimiz kadar konuya değinelim suanı kurtarma amacımız olmasın sadece unutmayalım ki mülakatlarla birlikte yarı yarıya insan elenmiş olacak üzgünüm ama o yuzden yeni kadrolar da istememz faydamıza olur öğretmenler sağlıkçılar ha bire kadro istyo anı kurtaralm aman dersek kalan 5 aylık surecte anca mülakatlar yapılır 2019 puanları çöpe gider açık sölim. O yuzden mülakatlar öncelikle belirtilmekle beraber genel ibf problemlerimizi guy da tek il sorunu, kadro azlığı, sürec belirsizliği bir takvime bağlanma problemi... vs ne kadar çok değinebilirsek kısaca bundan sonraki surecte o kadar rahat ederz kanaatindeyim ben. Suanlık diil genel bir yardım isteme çabası olur bu hem gerekli merciler de bilmeyenler de olaya bi nebze vakıf olurlar diye düşünüyorum.
-
Daha öncede gazeteye ilan verdik ama asıl amacımız kadro alabilmekti kadro aldık değişen birsey olmadı bakın gene aynı durumdayız genel çözüm odaklı olmamız gerekiyo diye düşünyrm yoksa gene sadece elimize verilenle yetinmek zorunda kalıcaz
-
@i̇ibf hocam aynı durumda değiliz daha kötü durumdayız bu sefer ilan için bile değil mülakatların yapılması için ilan veriyoruz bunun mülakat açıklaması işe başlaması var daha... Genel sorunlarımızdan bahsetcez uzun süreli çözümler için ama nekadar umursayacaklar. Saydığınız gruplar birlik stk ları sendikaları var ( düşünün ordudaki adamdan fazla öğretmen devlette çalışıyor) elbette onlar sonuç alırlar ama biz daha twit atması için bile toplayamıyoruz milleti 300 400 katılım oldumu oo bugün iyidi diyoruz... Malesef bizim şuan yapabileceğimiz ve bizi yine umursayacaklar konu anımkurtaracağımız konular olabilir. Sonlarımızdan bahsetcez ilan isticez ama neler olcak bakalım görcez belki mülakatlar için bile umursanmayabiliriz...
-
@mahlaki Umarim hersey gönlümüzce olur hocam malesef dediğinz gb daha kötü durumdayız ve diğer değindiğinz durumlara katılıyorum ama biz gene de elimizden geleni yapmaya devam edelm yoksa yapacak baska birseyimiz yok üzgünüm ama ibf bu ülkede uvey evlat bizim de yanlıslarmz var birlik olamıyorz vs ama biz gene de yapabileceğimizi yapalm yoksa elimizden tutan hiç olmayacak
-
Arkadaslarim herkesin dusuncesine saygim var herkesin farkli talepleri olmasi da cok normal sonucta iibfli olarak sorunumuz buyuk zaten.Lakin onceligimiz guy dguy mulkatlari surecin belirsizligi olmali bencede ... Zira bankalardan kadro talebi bana sacma geliyor ki halkbankasi bence 2yildr iyi bir alim yapti ne kadar elensekte... Her yil da alma gibi bi zorunluluklari yok. Kaldiki burda hepimizin oncelikli amaci bankalardan ziyade a grubu kariyer meslekleri... Bi kariyer meslegi kazanpta kim bankada durur?(istisnai olmadikca) ... A grubuna daha cok kadro versinler kamuda su belirsizlikler bitsin bizim icin daha iyi degilmi ? Amacimizdan sapmayalim lutfen
-
Gazeteye ilan verip mülakatı aldık diyelim. Aciklanmasi için bir ilan daha gerek ona da para toplamaya başlasak iyi olur.
-
Mülakat tarihlerinin bir an önce açıklanması, mülakat süreçlerinin çok kısa sürmesi ve yeni alımların olmqsı ile ilgili olabilir ilan.
-
@872 katılıyorum biz mülakat tarihleri için para topladık amacını aşmış son durumda çorba olmuş
-
Uykusuz dergisi öğretmenlerin mülakat sorunu ile ilgili karikatürü kapaktan vermiş. Öğretmenler muhaliflerin vurucu gücü oldu resmen. Sanki memlekette tek sorun öğretmenlerin mülakatları. Bide bize bakın. itibar görmüyor sorunlarımız.
-
gerçekten bankadan kadro istemek saçma olur çok büyük çoğunluk da aynı görüşte, guy dguy mülakat ve yeni ilan asıl hedefler olmalı ve iibf nin sorunları
-
@gizem2020, içinde söyledi:
Açık ve Net1- GUY-DGUY Mülakat ( ben mülakat beklemiyorum )
2- Maliye Bakanlığı Yeni Guy- Müfettiş- MHUY alımı
3- SGK Denetmen alımı
4- Sınav Mülakat ve Sonuç açıklamalarının Belli takvime göre işlemesiOlay kesinlikle bu Olmalı. Bunların dışındakiler yer almamalı. Sadece olacaksa A grubu alım sayılarının azlığından yakınılmalı mesela Öğretmenlerin 40.000 isterken bizim 2000 GUY’a 1000 SGK’ya 500 MHUY’a razı olduğumuz belirtilmeli. Hem burda hem Twitter’da gördüğüm kadarıyla Herkes Sade ve Netlikten yana @Mahlaki
-
Bence arkadaşlar öncelikle toplanan paranın bir miktarı bizim ilk amacımız olan guy-dguy mülakatı için yeterli. Bu yüzden hiç beklemeden bunun ilanını verelim ve ardından yine parayı denkleştirip yeni alımlar sgk , yaş ve banka alımlarına değinelim. Fakat mülakat tarihleri için biriken bir paramız var beklememizin bence bi anlamı Yok.
-
Arkadaşlar ben de guy dguy mülakatı bekliyorum ve önceden mülakata girip elendiğim oldu bundan da elenmeyeceğimizin garantisi yok, tabi ki şuan önceliğimiz mülakat fakat alımların önceden belli bir takvime bağlanması ve sayısının belli olması da bugün ve yarınımız için değinilmesi gereken önemli bir noktadır
-
Alımların çok az olması kadar önemli bir sorun da bence mülakatlar.Alan öğrencilerinin yaşadığı en büyük sorun bile olabilir .Çünkü malum defalarca kez elenen mağdur insanlar bir hayli çok.Kaldırılması ile ilgili istemde bulunulabilir. Veya kaldırılmasa bile en azından daha adaletli hale getirilmesi öğrenin sınav puanına göre +5 -5 puan üstü veya altı olması gibi.