2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Evet hala neyi bekliyoruz parayida topladik
-
Arkadaşlar gazete ile bugün iletişime geçtik görevli kişi şuanda gazetede olmadığından ilerleyen saatlerde dönüş yapacak. Bu doğrultuda büyük ihtimalle çarşamba ya da perşembe günü ilanımız yayınlanacak inşallah. Gelişmeler oldukça aktarmaya çalışcam.
-
Çarşambaya kadar açıklanıyormuş tarihler. Ne gülerim varya neyse artık yeni kadro için veririz ilanı
-
arkdaşlar bügün oecd sınav hizmetlerini arayalım mı ? maedem bizim piskolojimiz bozuldu onlarınkinide bozalım
-
@mahlaki saolun hocam
-
@garibanguyadayi numara neydi
-
@guymagdurubiri (0312) 387 33 45
1336 dahili numarası -
Bu hafta o hafta olcak inş
-
Baharda geldi, havada mis. Boğazı kesilmiş tavuk gibi dolaşırız artık çimenlerde.
-
Ben aradım sınav kurulundan bize gelen bir bilgi yok dedi mülâkat tarihleri için.
-
Heyy millet! Berat Albayrak tweet atmış yardırın!!
-
Guy un sınavına girerken yaşadığımız havaları iki gündür yaşamaya başladık başa sarcaz mevsimi guy dan ses yok. Gelme beklemiyorum
-
Bu hafta kimsenin duyumu da yok galiba bu sessizlikte birden açıklansa da şaşırtsa bizi keşke
-
Şu an tek istediğim şu gazate ilanının çorba edilmeden verildiğini duymak
-
@sssld kesinlikle
-
burdan sesleniyorum; insanlar 2017 Mayısta yapılmış( 1.5 yıl önce ) KPSS'nin GUY-DGUY mülakat tarihini beklerken, A grubu için her şey bu kadar kuruyup bitmişken, 2018 sınavı oldu olalı gelen bir tane düzgün ilan yokken, ilan vermesi kendi iradesine kalmış anonim şirket usulü bankadan kadro istemek -- 35 yaş sorunu ile uğraşmak -- diğer kesimlerin tepkisinin geleceğini biliği için yapılması çok düşük ihtimal olan 4001 i ıstemek inanılmaz abes ve anlamsız bir durumdur.
Ben DGUY-GUY mülakatına kalmadım 2018 puanım var sadece ama 2017 ye giren insanların resmen gençliği gitmişken hala banka 35 yaş ve 4001 in konuşulması gerçekten çok trajikomik bir durumdur. -
@modigliani-0 yakında öğretmen atamalarınida ilana konu edinelim diyen çıkmaz inşallah;)))))
-
Geçenlerde annem bana kızım bu kadar uzamaz bu iş. Yoksa mülakata kalmadın da bizi mi kekliyon dedi. Ben şok
-
@sssld yalnız değilsin
-
Ben 18 subata hazirladim kendimi. Once aciklanirsa ne ala. Dguy basligindaki arkadas 16 ocakta aciklanacak dedi mudurluk aciklandi. Bu sefer 18 subat dedi bakalim ne olacak