2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakat icin neyi bekliyoruz dostlar
-
Kaç kişi hem dguy u hem de guy u kazandı
-
@umuttukenmez sadece istanbul için bu sayı 150'ye yakın. Tüm sayı net değil henüz
-
@bonus https://chat.whatsapp.com/invite/52FX9tyJ0ynDYsfjpSh3he bursa guy whatsapp grubu
-
Konu baya geriye düşmüş dguy guydan önce yapılır diye düşünüyorum acaba bu yönde bilgisi veya duyumu olan arkadaş var mı?
-
Önce avukatlık mülakatları,sonrasında dguy ve guy tahmini aralık ayını bulur
-
Tarihler önümüzdeki hafta netleşir diye düşünüyorum
-
Arkadaslar adresim degişti de adresimi güncelleyebilirim degil mi??
-
@istatistikçik 1 aya netleşse iyidir diye düsünüyorum
-
@istatistikçik neye dayanarak?
-
@merve06 sistemde güncelleme yapabiliyor muyuz hocam, ben sıkıntı olur diye sitede başvuruyu geri al seçeneğine tıklayamadım
-
@friedrich-hayek hocam ben de bilmiyorum hiç güncelleme yapmadım. Ama adresim degiştiği için adres bilgimi güncellemem gerekiyor.
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@istatistikçik neye dayanarak?
biraz tuhaf yazmışım:) yani geçtiğimiz senelerde geç açıklanmış sanki
-
Merhaba arkadaşlar , konudan çok farklı ama bu yıl kpss alana girdim ve guy ve vergi müfettişliği düşünüyorum fakat çalışmam gereken kaynaklar neler bilmiyorum. Kurum sınavları için önereceğiniz kaynak var mıdır acaba ?
-
@hustundag özelinize bakabilirisiniz?
-
@sad38guy evet kağıt imzalattılar en erken kasım dönemi gitmeyi kabul ediyorum şeklinde imzaladım önce sonra iptal ettim
-
@toranj tamamen tahmin bir dayanak yok
-
@hustundag Guy için ekstra kaynağa gerek yok,çıkmış sorular devri bitti kpss tarzında çalışabilirsiniz.VMY için Makro-Mikro iktisat Erdal Ünsal,Muhasebe-Orhan Sevilengül,Ercan Bayazıtlı,Maliye-Nurettin Bilici'nin kitapları (TVS,Vergi Hukuku,Kamu Maliyesi), Hukuk için tavsiye veremeyeceğim benim de hukuk eksiğim çok
-
Arkadaşlar tüyo pdf var mı elinizdw
-
Konya için watsapp grubu var mı ?