2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@maesteo mali hizmetler sayfasına yazdım.Forumu kullansmiyorum sana en iyi cevabim orda.Bilip bilmeden yorum yapma.Bu ise hepimizin ihtiyaci var ama vergi dairelerini bilmiyosan ben ne yapayım.Millet orda calısanlara uzman mi der yoksa zamaninda bir sekilde emek vermeden giren memur olarak mi görur.Hemen bunları öğren.Not benim 2.mulakatim olcak ve insallah bu hafta acıklanir mulakat tarihi olumlu olup ise baslariz bu seferdede meslegimizde mücadele ederiz.Bu kadar yeterli.Ayrintili aciklmam mali hizmetler basliginda
-
@zenginmemur Kardeşim seni dguy sürecinden hatırlıyorum. Telaşlı ve kaygılı bir arkadasimizsin. Öncelikle ifade etmek isterim ki burada birçok aday arkadaşımız insan kendini ispatlamak ya da başkalarının ne diyeceğine bakmak üzere değil, gitgide zorlasan hayata ve sartlarina tutunmak icin çabalıyor. Kaldı ki şartları ne olursa olsun baş koyduğumuz mesleği öncelikle bizim yuceltmemiz gerekir. Sen işinin onemli olduğunu hissettirmezsen dilersen bakan ol.
Unutmadan özellikle şu süreçte bu işle ilgili hayaller kurularak mulakatlara hazirlaniliyor lütfen kucuk gormeyelim. Adı ustunde uzman yardımcısı. Uzman olmak icin de ilerisi icin de daha cok toz yutacagiz. -
@zenginmemur kardeşim şu forumda kaç senedir varım senin kadar tez canlı ve vesvese yapan birini görmedim acele etme bu kadar her şey olacağına varıyor nasibin dağın altında bile olsa o gelir ve kimse buna engel olamaz sen duanı et sabır et bekle her şeyin hayırlını dile selametle Allah'a emanet ol
-
bundan 2 hafta önce kadar bu bekleme sürecini o kadar dert ettim ki kendi kendimi hasta ettim ve o an anladım ki insanın sağlığı gerçekten çok daha kıymetli. Eninde sonunda bu bekleyiş son bulcak eğer bizim kısmetimizde varsa o zaten gelir bizi bulur. Ayrıca insan önce kendi içinde bu mesleği sevmeli mesleğiyle barışmalı herkes ilk adımda başkan müdür olmuyor ki her şey yavaş yavaş ve bence guy olarak başlamanın hiç bir küçük tarafı yok. Gerçekten şu an bekleyen 2000 kişi bunun hayalini kuruyor. Sonrası için daha yükseği için elbette mücadele edilir ama şimdi iş bu aşamayı hayırlısıyla geçmek
-
Beklemekten sıkılmayan bu devirde kesin iibf mezunudur.Ben ihtiyaç varken ilan niye gelmez bunun derdindeyim.Ben eğer guy düz memurluksa neden adi uzman olur.Ben mali hizmetler ek gosterge 2200se yds neden 70 ister ben bunların derdindeyim.Ben neden mülakat tarihi bekletilir ben bunun derdindeyim.Hayırlısı olsun.En cok isteyen hak eden kazansin.En yakin zmanda inşallah belli olur.Yoksa ders calişılmiyor artık
-
@zenginmemur Ben seni ilan beklediğimiz zamandan sonra ilan geldi sınav sürecinden daha sonra açıklanacak o dönemde şimdide bu aşamada hep bir negatif hava hep bir komplo teorileri gerçekten psikolojik yıpranma var sende hemde ciddi şekilde. Diyeceksin ki işsizlik filn 3 yıldır yüksek puanlarım var ve işsizim en az senin kadar ihtiyaçım var
-
@kuşçubaşıeşref vesvese
-
@zenginmemur arkadaşım beklemekten kim mutlu olur ki ? ben de bekliyorum senin gibi yeri geliyor ders çalışamıyorum bırakıyorum her şeyi ama sonra tekrar ayağa kalkmak zorundasın. Bu yolda mücadele veriyosan katlanmak zorundasın. Evet süreç uzun ve gerçekten can sıkıcı ama elden bir şey gelmiyor görüyosun. Bu şekikde etrafa negatif enerji verip sızlanman hem kendine hem burdakilere zarar. Bekle hayırlısı neyse o olacaktır her şeyin bi sonu var
-
Tamam o zman işsiz insan nasil senelerce ders calısabilir. Bu konuda önerilerinize acığım.Herkesin durumu ayni degil.
-
Duyumu olan var mı ne zaman olur mülakatlar
-
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo -
@gizem2020, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@i̇lanbekleyenbiri, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@paretowilfredo -
20.00’da gene Twitter’dayız Bu sefer Lütfen Gelelim katılım gösterelim Arkadaşlarımıza duyuralım
#guydguymülakatlarınerede
-
Ne kadar çok katılım sağlanırsa sesimizi duyurmamız o kadar kolaylaşır birlik olalım arkadaşlar
-
@morand hocam 29 yaşına atlayacaz elde var sıfır
-
arkadaşlar guy mu yoksa ziraat katılım uzman yardımcılığı mı hangisi sizce avantaj dezavantajlarını bilen bi dost yardım edebilir mi ?
-
Gelir idaresi başkanlığı İnsan kaynakları telefon numarasını bulamadım bı turlu yardımcı olabilir misiniz
-
@artikolsun, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
ğı İnsan kaynakları telefon numarasını bulamadım bı turlu yardımcı olabilir misini
0 312 387 33 45
-
Beklemekten yok olduk yaa
-
Arayıp soran var mi