2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
tecrubeli arkadaslar bırsey sormak istiyorum. şimdi mülakat tarihleri bugün açıklandı diyelim. mülakat günüyle arada 30- 40 gün mü oluyor ?
-
@morand evet 40,45 gün civarı bir süre oluyor
-
@alikorkan teşekkür ederim kardeşim
-
Arkadaşlar, bir şey danışmak istiyorum. Bakıyorum ama imecenin mülakat pdf sine hiç rastlamadım o yüzden tüyo mülakat alıcam. Sizce iyi mi?
-
@alen Tuyo Fena degil soru cevap seklinde ilerliyor anayasa hukuku mevcut degisiklikleri icermiyor.Imece hakkinda bilgim yok
-
Hakimliği deneyin arkadaslar
-
@alen Biraz detay gelebilir ama en azından yetersiz değil ben güncellenmiş olarak almıştım ama Haziran seçimlerinden önceki değişiklikleri içeriyor Haziran sonrasındakiler yok onlarda zaten elimde not olarak kendim çıkarmıştım sorun olmadı biraz kalın insan hiç bitmez sanıyor ama okudukça soru cevap şeklinde gidiyor sorulara aşina olmak açısından iyi çünkü direk nottan çalışınca bazen soru olarak gelince toparlayamayabiyor insan soru cevap şeklinde çalışmak daha iyi gibi
-
Biri uzerimize duyum atabilir mi zaman gecmiyor
-
arkadaslar ıdarı hakımlıge basvurmayı dusunuyor musunuz ? basvuracak olan varsa ıdarı hakımlık ve aynı anda mulakata hazırlıgı nasıl yetıstırecez muhtemelen aynı doneme denk gelecek
-
@morand sonunu düşünen kahraman olamaz :))))
-
yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
-
ben basvurmadım valla. düşündüm taşındım. vmy hazırlanırım aynı anda mulakat hazırlanmıs olurum mufettıslık felan cıkar belkı baska kurumlardan onlarada hazırlanmıs olurum diye. 2 ay boyunca idari hakimlik calısacagıma bunlara calısırım daha gerçekci bir hedefim olur gibi hissettim. sınavı geçebilsemde beni oraya sokacak önemli hiçbir tanıdığım yok aslında bu yüzden başvurmaktan vaz geçtim. ama saat 17:00 olduğunda yine de içim cız etti
-
@morand ben başvurdum ve hazırlanıyorum, mülakat kısmı hazırlanması şöyle oluyor zaten hakimlik için maliye hukuk çalışmak zorundasınız, geriye muhasebe iktisat kalıyor daha önce muhasebeyi bitirmiştim zaten, mülakat için ayrı çalışmak bana akıllıca gelmiyor , 2 soru sorulduğunda biliyorum 5 soru sorulduğunuda kestirmek çok zor, zaten bu çalıştıklarım la belli kısmı hallediyorum diye düşündüm ve başvurdum hakimliğe..vmy calisyirdum ama.bir turlu ilan yeniden gelemeyince gardim düştü bıraktım...sadece 5 soru icn mülakat kitaplarında boğulmak bana pek akıllıca gelmiyor tabi benim düşüncem , hayırlısı diyelim
-
@t-robert-malthus hocam mhuy alımı ve guy mülakat tarihleri ile ilgili yeni duyumunuz var mı?
-
bu haftayıda bitirdik bakalım daha kaç hafta böyle gidicek...
-
Gözlerim kapıda ,kulağım seste
Bir gelebilsen ah bir gelebilsen -
Mgk uzmanligida gelmiş.Maliye bakanligi niye boyle oldu ya öncedrn boylemiydi kurum.Aylardir mulakat bekliyoruz.Mgk uzmanı gelir uzmanindan daha mi degersiz bu ayrimcilik duzelmeden bizlere rahat yok.
-
Mülakat tarihleri için daha ne kadar bekleyceğz fazla uzamadımı çok sıktı bu süreç
-
Geçen sefer 4 ay sonra geldi bu sene en az 6 ay bence
-
sürekli arasak işe yarar mı acaba