2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar aldığım duyuma göre Guy mülakatı Ocak sonu şubat başı yapılacakmış süreç epey uzadı
-
@jan-vesely bari dguy aralik sonu falan olsa kazanırsak guyu işgal etmeyiz boş yere.
-
@jan-vesely dguyla ilgili bilgin var mı peki kardeşim
-
@jan-vesely duyum ne kadar güvenilir
-
@jan-vesely aslında süreç zaten uzun sürüyor hocam guy sınavından sonra işe başlama süreci zaten genelde 7-8 ayı bulmuş hep biz ağustosda girdik nisan gibi iş başı olur diye tahmin ediyorum
-
@beveridge-eğrisi dguyun önce olması gerekir zaten ama bakalım inşAllah bir arada yapmazlar hocam
-
@frustration dguyla ilgili bilgi alamadım hocam
-
geçen seneye göre tahmin yaparsak sınav sonuçlarından mülakat tarihlerinin açıklanmasına kadar 82 gün geçmiş şuan ise bu süreç 60 günü doldurmuş geçen sene araya bayram falanda girmişti. eğer öyle baz alırsak 4 5 aralık gibi tarihler açıklanır ocağın yarısında mülakatlar başlar duyumlarla örtüşüyor gibi tarihler tabi bunlar varsayım.
-
herkes bi duyum alıyor bi yerden ama çokta itibar etmemek lazım geçenlerde burda bi arkadaş söz de geçtiğimiz cuma açıklanmasını bekliyordu yine yok.O yüzden her an her şey olabilir. İnsanların kafasını karıştırmadan susmak en iyisi. Çünkü basit bi duyuma heycanlanacak aşamadayız hepimiz
-
etkinlik yapsak artık yoksa bu gidişle hazirana kadar yolu var.sınavdan 6 ay sonra mülakat mı olur
-
@jan-vesely kimden aldınız duyumu hocam
-
@toranj ankarada yakın bir arkadaşımdan aldık hocam ayrıca yeni başkan seçilememesi vekaleten başkanlık yürüyor şuan süreci uzattığınıda söyledi tabi hocam sadece duyum benim ki ben sadece bana söyleneni size aktardım
-
bence yine berat albayrağın attığı her twitin altına sürekli yazarsak süreci öne çekebiliriz. gerçi bu sefer de açıklamazlar. başka seçilmeden her türlü uzayacak sanırım. artık gib e başkan seçsinler diye etkinlik yapalım bence
-
@dibace Geçen sene 14 Mayıs’ta Sınav olmuştu 5 Ağustos’ta mülakat tarihleri açıklandı ve 16 Eylül de mülakatlar başladı diye hatırlıyorm. Eğer doğru hatırlıyorsam bu sene de artık tarihin belli olması gerek
-
Yanlış anlama kardeşim ama şu anda duyum muyum hikaye yarın açıklayalım derler aciklarlar,istemezlerse bir ay daha açıklamazlar durum bu malesef.
-
@ynsmr, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ooo eto fenerde diyen duyumcular gelmiş... Arkadaşlar planlarınızı buradaki duyumlara göre yapmayın. Azar azar da olsa çalışın. Duyumlar sizi yıpratır. Sayfa geçmişinde bahsedilen duyumlara göre bu ay mülakatlar bitmişti... Sadece az da olsa çalışarak hazır durmaya çalışın.
Aklın sıra laf sokmuşsun. Sen kpss nedir bilmezken biz buradaydık.
Cahilliğini yeni üye olmana veriyorum.
Bizi bilen bilir, isteyen inanır istemeyen işine bakar. -
bende ocak sonu şubat başı diye duymuştum. duyumlar örtüşüyor. ama mart ayına sarkmaz büyük ihtimalle.
-
Ben etkinliklerle süreci öne çekebileceğimize inanıyorum sınav sonucu açıklanmasında da muamma vardı daha 1 ay bekleriz diyorduk ama etkinliklerle hareketlilik yaratabildik kısa bir süre sonra sonuçlarımız açıklandı bence şuanda biraz sesimizi çıkarsak bi hareketlilik yaratabiliriz diye düşünüyorum ama tabi katılım olmadan olmaz katılmayan arkadaşlar daha neyi bekliyor onuda anlamıyorum açıklansın mı istemiyorlar beklemekten yorulmadık mı zaten şu gün tarih açıklansa hemen yapılmayacak mülakatlar ama en azından önümüzü görmeyelim mi ayni gün yapılan tarım kredi sınavı sürecini çoktan tamamladı yokmu daha aktif öncülük edebilecek birisi bu etkinlikler için hem biz hem KPSS ye yeni girmiş ilan bekleyen insanlar bir olsak belliki bizim süreçler tamamlanmadan onlarada sıra gelmeyecek herşeyi ertelemekten artık çok yorulduk
-
@ceterisparibuss hemen hemen her ilin whatsapp grubu var . insanlar buraya çok bakmıyorlat belki ama orda mutlaka görürler. ben taglı etkinlikten ziyade bakan beyin twitinin altını yorumla doldurmayı daha mantıklı buluyorum çünkü sayıca azız. gerekirse bunun için aktif katılım sağlayacaklar olarak yeni bi whatsapp grubu kuralım
-
@toranj aslında sayıca az değiliz hem dguy hem guy 2500 kişiyi geçiğiz biraz da kurum sınavı bekleyenlerden destek alabilirsek daha da bu sayı artabilir ama şunu belirteyim insanlar etkinliğe katılıma ne kadar çekiniyorsa bakanın tweetinin altına yorum atmaya daha fazla çekiniyor ben aktif bir kişinin öncülük edip birçok grupta etkinliği önümüzdeki bir günde bir saatte belirleyip yapmak daha mantıklı gibi geliyor bu konuda @paretowilfredo @Antimülakat destek bekliyoruz