2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@ceterisparibuss ilan için yapılan etkinliklerde dahi katılım çok az sanmıyorum ki mülakat için etkinliğr katılım olsun. ki tag satın almadam malesef gündeme girmek imkansız. en etkili yol bana göre bakan beye yorum yapmak. insanlar bunun nesinden çekiniyor aslaa anlamıyorum
-
@toranj hay ağzına sağlık hocam ben bunu anlatamadım burdakilere. Eyt liler bu yolla ta meclise kadar girdiler. Biz toplanıyoruz iki twit atıyoruz kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz. Gelin bakan beyin twitinin altına yorum yazalım diyorum iki kişiyi geçmiyor. Hatırlarsanız guy sınavı açıklanmadan bir gün evvel berat beyin twitini yorum yağmuruna tutmuştuk. Ertesi gün açıkladılar. Biz birilerini rahatsız etmezsek kimsenin bizi taktığı yok malesef. Kendi kendimize twit atıp okumakla da kimse rahatsız olmuyor. Ama bunu anlatamadım bi türlü
-
@mrnobody aynen hocam bence de . ki sınavın açıklanması için yorum attığımzda da kişi bazında toplam 20 kişi dahi yoktu ama yorum fazla olunca haliyle hemem heemde ertesi günü dikkatlerini çektiğinin haberini almıştık
-
@walras12 sen git limon sat.
-
Bakanın Twitinin altına Yorum yapalım bencede. Tek günle olmaz Birgün belirleyip Herkese duyuralım O günden sonra Hergün Yorum atalım
-
Tamam madem öyle daha etkili olacağını düşünüyorsunuz öyle yapalım onuda deneyelim en son 3 gün önce twit atmış bir sonraki twitinde şansımızı deneyelim
-
@ceterisparibuss evet bi sonraki twitini mutlaka takip edelim
-
Herkesin haberi olması lazım ama işte
-
Twitterdan duyuru yapılabilir
-
ben ankara whatsapp grubuna yazarım .
-
Şu şekilde yapabiliriz. Yeni twit atınca birimiz haber verir. O dakkadan itibaren o linki heryerde paylaşırız. Burada watsapta formlarda. İki gün boyunca girip yorum yazarız. Sonuçta belli bir saatde buluşmak zorundada değiliz. Duyan duyduğu anda girer yazar. Hatta canımız sıkıldıkça yorum yazarız yazabildiğimiz kadar.
-
Twitterı kullanan bakanın kendisi değil ki sosyal medya danışmanları var bu işi yapan twitlerin altına yorum yapılsa ne fayda yapılacak şey düzenli etkinlik yapmak kopmadan dağılmadan çaresizlikten millet ne yapacağını şaşırdı
-
@mrnobody aynen öyle aynı saatte yazmamıza gerek yok girer yazarız beğeniriz rt yaparız yukarda kalır yorumlar
-
@d-ricardo fayda sağlıyor hocam daha önce sağladı
-
@d-ricardo twitter siyasetçilerin reklam kampanyalarını yürüttüğü etkili mecralardan. Biz adamın reklam için paylaştığı twitlerin altına üşüşürsek görevini yerine getirmeyen bakan imajı çizmiş oluruz. Buda ister istemez baskı oluşturur. Bunun neresi faydasız anlamadım.
-
@mrnobody herkeste twitterda oturmuş yöneticileri izliyordu değil mi acaba bu görevi yapıyor mu yapmıyor mu diye birine mantıklı gelen başkasına mantıklı gelmez yapılan şey illa doğru olacak ses getirecek diye kuralda yok
-
@d-ricardo kardeş senin canın bişeyemi sıkıldı. Senin etkinlik dediğin şey de sosyal medyadan yapılıyor farkındasın değilmi. Bişekilde sesimizi duyurmaya çalışıyoruz değilmi destek olmayacaksan köstek de olma bari.
-
@mrnobody sen hayırdır bu işlere sen mi karar mı veriyorsun etkinliklere desteklere burada. herkes istediğini yapar istediğini söyler fikrini yazar çizer katılır katılmaz sen işine dön bırak herkes istediğini yapsın
-
arkadaşlar lütfen sakinleşelim. İkili tartışmaları özelden yapalım. Bilgi paylaşımından kopmayalım.
-
Tamamdr Arkadaşlar Hem bakan Hem Bakan yardımcısı twit attığında Linki Hem bu grupta Hem Facebook’ta paylaşıyoruz Whatsap Grubunda olan arkadaşlarda gruplara atsın durumu izah etsin Oradakilerede Ne kadar çok yüklenirsek o kadar İyi olur bizim için