2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Ayrıca Foruma takip eden Mülakatta Olmayan arkadaşlarda destek olursa İyi olur Çünkü mülakatların erken yapılması Sonraki ilanın erkene alınması Demektir. Bende Guy mülakatına Girmeyeceğim ama ne kadar erken O kadar iyi bizim için
-
@bizimsakallıişte ekmek parası değil mi ? yapmadığımız iş mi sakallı
-
@gizem2020 önce dguy yapılır zaten.
-
@james-buchanan Emin misiniz Hocam
-
@gizem2020 önce dguy mülakatı olur. evet. guy en son. tahmini ocak sonundan itibaren en geç martta olur guy. işe başlama mayıs-haziran
-
@james-buchanan gençlik ve spor bakanlığının kazananları benim kafamı karıştırdı biraz. tamamı zaten atanmış kişilermiş. Yani kadrolar boş kaldı yine. Umarım dguy ve guy alımında da böyle bir saçmalık yapmazlar.
-
Etkinlik ne zaman hergun yapmaliyiz yoksa aydan aya atiliyor mulakatlar
-
Martı ayınıda gördük hadi hayırlısı
-
@bg2603 gibin twitter adresine de yazılabilir hergün tweet atıyor neden bakan albayrakın tweet atması bekleniyor ki
-
@maliyeüstadı valla cildirmamak elde deil mart ney yaa
-
@monopolcü belli bi tag olussun hergun ona kisileri ve kurumlari etiketliyelim oturarak zafere ulasan tek canli tavuktur aylar gecti hala ses yok
-
@monopolcü hocam bi atımlık hakkımız var onuda bakan beyde kullanalım dedik. Bu kez etkili olacağız inş. Zaten twitleri fazla yorum almıyor. En son ki twiti 80 yorum almış. Biz yeni twitine 500 yorum yazalım dikkatini çekmemek mümkün değil. Acelemiz yok bi kaç gün daha beklenebilir yeterki etkili olsun.
-
@mrnobody pekala
-
@maliyeüstadı hakkaten mart nedir ya ocak diyenler mart ayına kaymış kafayı yiycem
-
Bi martımız eksikti tam oldu çıldırmamak elde değil
-
@james-buchanan Benim bu duyumlar veya tahminler olarak inandığım tek kişi var o da beraber ve Ocak ortası diyor gerisi sallamasyon spor benim için
-
Aman aman aman nereye geldik bir anda
-
@bybredd daha demin evdeydim
-
Niye açıklanmadı yok mu bi gelişme
-
2018 kpss sonrası gelen bircok ilan nerdeyse butun asamalari tamamlanmis bir sekilde belirleyecek.Guy vmy dguy hala ses yok.Mhuy duy muy ilanları yine sekteye uğradi gibi.Ve basvurular hep yüksek kapatiyor.