2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar gib i aradım.henuz belli değil dedi telefondaki kişi.Soylentiler var Ocak diyen Mart diyen var dedim.dogruluk payı varmıdır diye sordum.kendisi de hayır yok dedi.
-
@erhankestevur Demek ki şubat ta seklinde bir cevap iyi olurdu hocam
-
Bursa wp grubu var mı arkadaşlar
-
İyi akşamlar arkadaşlar mülakat tarihlerinin bugüne kadar açıklanacağı kanısındaydım . Şimdi ise edindiğim bilgiye göre seçimden sonraya kalacağı yönünde umarım bu şekilde olmaz . Bi şekilde bundan sonra tepkimizi ortaya koymalıyız ...
-
@t-robert-malthus hocam ben daha önceden ocak sonu şubat başı diye duymuştum ancak o da yalan olabilir. galiba mart ayına kalacak.
-
@james-buchanan işlh böyle bişey yoktur yoksa yazık olacak bir an evvel hem yeni ilan hemde mülakatlar için çalışmaya başlamalıyız bu ölüm sessizliği son bulmalı
-
Berat Albayrak yeni twit atmış arkadaşlar tepkimizi göstermeye burdan başlayabiliriz
-
ben yazdım . saygı çercefesinde tepkimizi koymalıyız
-
@t-robert-malthus hocam hic bir dedigin tutmadi
Kusura bakma sana inancimi kaybettim -
seçimden sonra ne demektir yahu
-
@busus haklısınız hocam da ben de burda duyduklarımı paylaştım . gönül ister ki kurumun başında ben olim sizler için tüm açıklmaları yapim ama bende sizler gibi bu süreci bekleyenlerdenim . ben de sizler gibi ekmeğimin peşindeyim .
-
@t-robert-malthus hocam mhuy alımı ile ilgili yeni bilginiz var mı?
-
Arkadaşlar benimle beraber sadece bir kaç arkadaşım yazmış destek olalım lütfen bunda çekinecek birşey yok bende kendi kişisel hesabımdan yazıyorum hakkımız olanı talep etmek dile getirmek suç değildir
-
@intermilan o süreç tamamlanınca tekrardan bildireceğim ama önce guy dguy için sesimizi duyurmalıyız
-
Arkadaşlar linki aşağı bırakıyorum. Bu linki watsap guruplarında ve feyste heryere yayalım. Herkes en az üç beş yorum yazsın ve bizim yorumlarımızı beğensin. Bu şekilde tenbihleyelim. Eğer çabalamazsak daha çok bekleriz. Kimse çekinmesin saygı çerçevesinde hakkımızı arıyoruz biz. Buyrun bu dk dan itibaren başladık. Bakalım yarına kadar kaç yorum atacağız.
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
-
ciddi bi kesim mülakat tarihlerinin geç açıklanmasıno istiyor .destek vermiyorlar hocam. ben yazdım yazmaya devam edeceğim
-
@t-robert-malthus hocam tuğrul koçer ocak ortasında dedi.Tuğrul koçer pek boşa konuşmaz.
-
@t-robert-malthus ya sen sinav sonuclarini beklerken belli araliklarla sozde saglam duyumlar verip aciklanmayinca da "uff ya tutmadi benim duyum xs" diyen kişisin. Yok mhuy için osym sitesine bakin yok bilmemde anca salliyosun. Lutfen bir daha duyum falan paylasma ve kimsenin moralini de bozma.
-
@beveridge-eğrisi ben bişey paylaşmam hocam da siz bakanın twitinin altına yorum atın . sonra beni günah keçisi ilan edersiniz
-
@intermilan biz yine twit atalım hocam şansa bırakmayalım elimize yapışmaz sonuçta