2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
HADİ İİBFLİ KENDİN İÇİN BİRŞEY YAP
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
BAKANIN TWİTİNİN ALTINA YORUM ETKİNLİĞİ BAŞLATTIK . YENİ İLAN İSTEYENDE YAZSIN MÜLAKAT SONUCU BEKLEYENDE BİR KAÇ TWİT KİMSENİN ELİNE YAPIŞMAZ . BU BİZİM EKMEK KAVGAMIZ VE EKMEĞİN SİYASETİ OLMAZ ... -
İyi gidiyoruz arkadaşlar devam edelim. Bir gün boyunca durmak yok. Görenler linke gelsin yorum yazsın, canı sıkılan yorum yazsın, morali bozulan yorum yazsın. İçinizi dökün işte fenamı. Birde formda sürekli taze tutalım konuyu. Görmeyenler olabilir. Tekrar tekrar buraya yazalım destek isteyelim.
-
@NureddinNebati Maliye bakan yardımcısı takipçisi az twitterı da kendisi kullanıyor buraya da yazın daha etkili olur
-
Birde arkadaşlar. Yorumlarınızın sonuna guy ve dguy meselesi olduğunu belirtelimki güme gitmesin. Örneğin yorumları şu cümleyle bitirebiliriz. "GUY ve DGUY mülakat tarihleri açıklansın lütfen"
-
@mrnobody arkadaşlar bu önemli. Yorumlarınızın içinde büyük harflerle GUY ve DGUY kelimesi geçsinki göze çarpsın.
-
Tk da yalan oldu sen bakma ona @intermilan
-
Etkinlik yapmadan beklenen ilanların hepsi hayal. Şunun şurasında mülakat tarihi için bile etkinlik yapıyorsak vay halimize arkadaşlar. Bu süreç çok zorlaştı. Yeni baslayanlara sabırlar.
-
@walras12 bu süreç bizi bitirdiği gibi TK ide bitirdi
-
çok takipçili bi arkadaş da yazacak şimdi. arkadaşlar lütfen yazalım
-
Çok iyi gidiyoruz arkadaşlar. Katılım güzel ama bırakmayalım lütfen. Bi gözümüz orda olsun. Tekrar tekrar yazalım yarına kadar. En son bu şekilde katılım olduğunda sonuç almıştık. İnş. tekrar alacağız.
-
t.k. ocak ortası dediyse hiç sektirmez o tarihte olur.
-
ben baktımda ocak ortası filan dememişki tarih net değil demiş
-
@guylassakartık buda kendi çapımızda bir etkinlik senide davet ediyoruz arkadaşım destek ol bize Twitterdayız
-
@intermilan bende Ocak ortası dıye duydum ve secım sonrası olacağını kesınlıkle düşünmüyorum aşırı saçma bı duyum bu ben ınanmıyorum
-
İlk kez görenler için etkinliğimiz devam ediyor. Katılım gayet güzel. Link aşağıda buyrun.
https://twitter.com/BeratAlbayrak/status/1063077141842149376
-
@toranj ocak ortası ama net tarih yok dedi
-
130 yorum oldu. Maalesef yeterli değil arkadaşlar. Hepimiz bi kaç yorum daha yazalim gece bitmeden. En azindan 200 e tamamlayalim.
-
Etkinlikler yapılsın ugrasilsin sözüm yok ama ikidebir yok şu tarihte yok bu tarihte diye yazanlara inanmayın kurumda calisanlarin bile bilgisi yok. Suan sırasıyla avukatlık dguy guy müdürlük guy yeterlilik ve mudur yardimciligi mulakatlari bekleniyor ve sirasiyla hepsi yapılır ins yakın zamanda.
-
Maliye bakan yardımcısı tweet atmış buraya yazalım @NureddinNebati
-
Kimse neden katilmiyor memnun musunuz oturmaktan yada baska isiniz varda atanirsam guzel olur diyenlerden misiniz gectigimiz engelleri yasadiklarimizi sorunlari ne cabuk unuttunuz sabahi gunduze kattigimiz geceleri herkes disardayken ders calismak zorunda oldumuz gunleri kayip giden gencligimizi hatirlayin aksam etkinlik var lutfen katilalim tag #mülakattarihleriaçıklansın