2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Merhaba arkadaşlar İstanbul Whatsap grubu var mı acaba? Varsa davet linkini atar mısınız?
-
Ileti düzenlenmiştir.
-
@d-ricardo hocam teşekkür ederim gönderdiğiniz için. Ama gruba dahil olamıyorum. Sanırım sayı sınırı var grupta?
-
@58ky58 şuan 168 kişi var sınır var mı bilmiyorum
-
-
arkadaşlar ne olur sessizce beklemeyelim. gerekirse her gece bakanın attığı twitter 'a mesaj atalım unutmayın mülakat tarihleri açıklansa bile en az 50 gün bekliyoruz o yüzden ne kadar erken açıklansa o kadar iyidir bizler için...
-
@eren-ateş hocam kimse anlamiyor 3 yildir gelen ilanlar oturarak gelmedi etkinlik gazete ilani ile geldi sonuclar bile etkinlik yapilarak aciklandi hic bisey eskisi gibi deil artik bunu kimse anlamak istemiyor bizler cabalamadikca o tarihlerinde aciklanacaginida sanmiyorum herkeste bi rahatlik bende anlamiyorum
-
Ağlamayana kadro verilmiyor maalesef seçim öncesi yeni bir guy alımıda olmayacak tugrul hoca yazmış 2018 kpss puanı olanlara yazık oldu
-
@bg2603 Kasımın bitmesine 10 gün var büyük bir gayretle açıklanır diye düşünüyorum yoksa bu yol çok uzun ve karanlıktır. arkadaşlar NE OLUR SESSİZ KALMAYIN sizlerden tek isteğimiz her gece twitter atmak yada gerekirse son harçlığımı vereyim yine gazete ilanı yapalım. başka fikri olan varsa söylesin dediğim gibi bu 10 gün çok önemli...
-
Gecen yıl yani 2016 puaniyla elenmistim.Ve cok beklemistim sonucu.Simdi yine ayni bekleyis lutfen bu sefer olsun.
-
Kurumici uzmanlik icin tweet atiliyor arkadaslar basliklarini spamlayin lutfen.
-
Kurumdakiler uzmanlik istiyor hemde gundemdeler
-
@bg2603 çok normal hocam parayı basıp tag alıyorlar.
-
@mrnobody hocam bizde verelim yeterki bisey yapilsin adamlarin isi gucu var hala maaslari dusukmuste uzman olacaklarmista bilmem ney biz burda omur curutelim o kadrolara onlarda masa basinda uzman olsun
-
Arkadaşlar mülakata girecekler olarak her geçen gün şansımızın arttığını düşünüyormusunuz. Ben istanbuldan girecem ve 160 kişi dguy la ortak tı. Sonra kaymakamlık, ziraat ve ysk mülakatlarını yaptılar. Sene başı gelen ilanlarda var azda olsa. Fazlamı iyimserim acaba bu konuda ?
-
@köyün-ağası, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ağlamayana kadro verilmiyor maalesef seçim öncesi yeni bir guy alımıda olmayacak tugrul hoca yazmış 2018 kpss puanı olanlara yazık oldu
@pareto_wilfredo ustad secım oncesı veyahut en gec 2019 yılı bıtmeden defterdarlık ve guy yenı ılan gelmez mı
tugrul kocer gelmez vs demıs sanırım arkadasın dedıgıne gore de
nedır dusuncenız ? -
Ileti düzenlenmiştir.
-
@paretowilfredo ustad secım oncesı veyahut en gec 2019 yılı bıtmeden defterdarlık ve guy yenı ılan gelmez mı
tugrul kocer gelmez vs demıs sanırım arkadasın dedıgıne gore de
nedır dusuncenız ? -
@yamanoglan Başkalarının haberleri onları bağlar dostum. Guy için devam eden bir süreç söz konusu zaten bu yüzden bunu beklemek zaten mantıklı değil. Duy içinse bir gelişme yok zaten Maliyr Bakanlığı için genel bilgilendirmede bulunmuştum. Bakanlıkta halledilmesi gereken şeyler var. Bunlar hale yola koyulana kadar bekleyin demiştim. Tekerrür olacak ama yine aynı şeyi söylüyorum. Tüm süreçlerdeki belirsizliğin kaynağı aynı. Daha fazla detay veremem bu konularda ama durum bu şekilde. Vakti geldikçe bilgi aldıkça paylaşıyorum dostum.
-
Arkadaşlar Facedeki Yusuf Tekin ( gazete ve twitter etkinliği için para topladığı zaman hesaplarını paylaşan arkadaş) kardeşimle konuştuk cumaya kadar açıklanmazsa guy ve dguy mülakat tarihinin açıklanması etkinliklere yine başlıyoruz sizden ricam hangi ilin guy Whatsapp grubu varsa bana özelden msj atın ki zamanı geldiğinde ordaki arkadaşlarada ulaşıp yönlendirmeleri yapalım katılımı artıralım.