2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Öğretmenlerin mülakatı açıklandı arkadaşlarım atanmış herkes pek mutlu gönderi altına yazmışlar ne zorluklar çektim bilen biliyor kendilerinin zorluk çektiğim dediği 5 ay ders çalışmak. Neyse herkes hakkında hayırlısı olsun herkes kendince zorluk çekmiştir. Öğretmenler bir atama daha aldı haklılar alırlar atananlar hep köy ilçe belde. Bu yüzden hiç bir zaman atamalarız öğretmenler kadar olmayacak şunlar bu kadar kadro aldı demek yerine biz neden kadro alamıyoruz demek lazım. Kıyaslama yapıp kıskançlık yapmamak lazım isteyen çabalayan kadroları istediğini alıyor.
-
Ogretmenler atandi buruklugunu biz yasiyoruz heryerde sevinc gosterileri bizim icimiz kar kış
-
@mehmetemir Allah razi olsun hocam duyarli davranisinizdan dolayi
-
Bence artık biran önce mektup etkinliğine başlayalım ortak bir mektup metni olsun gönderelim aynı gün içinde
-
Bu kadar beklemeden mülakat olsa eleensem çok canım yanmadı. Şimdi aylarca bekle, çırpın, çabala sonunda elendiğim tam Bi yıkım olucaktır benm için
-
@köşeminderi öğretmenler gerçekten atanmayı hak ediyorlar. Sadece ders çalışarak atanamayacağının farkındalar. Kardeşimde öğretmen adayı 3. Sınıfta onlar bile tweet atıyor hatta sınıfın çoğu tweet atıyormuş. Atanan, öğrenci olan,atanmayı bekleyen herkes destek veriyor. O kadar çok ugrasıyorlar ki. Her gazete köşe yazarına mail atıyorlar haber yapmaları için haber yapmasa bile tweet atmalarını istiyorlar. Meclise gidip vekillerle görüşüyorlar. Maliye ve milli eğitim bakanı gün gün takip ediliyor nerdeyse o ildeki arkadasları kadro istediklerini belirtiyorlar. Küçük bir ilçedeki belediye başkan adayından öğretmen atamaları için kadro isteklerini belirttiler başkana mv ye söylemelerini istediler Başkanda mv ye söyleyeceği sözü verdi. Biz napıyoruz bakan dün istanbula geldi gençlerle oraya bir arkadas gidipte süreci sormadı bugün cb sivasta burayada yazmıştım sivasta olan bir arkdas gidip cb ye mektup verecekti bir saat once mesaj atmış hocam gidemedim kusurs bakma diyor neden dedim çekindim diyor biz korumalara biz mektup veremiyoruz
-
@köyün-ağası 20 bin atama oldu yeni bir alımın ağustosta yads eylülde olacağı yönünde duyumları var sayıda yine 20 bin miş galiba
-
@köyün-ağası haftaya Cumhurbaşkanı açıklanacakmış alımlarını
-
@maesteo evet memurlar nette de okumuştum onu bakalım duyumları doğrumu
-
@köyün-ağası ya şurada a grubuyla ilgilenen toplasan 10 bin kişi yokuz. Öğretmen ataması bekleyen onbinlerce kişiyle bizi bir tutmanın mantıklı bir açıklaması yok. Yok dün kimse bakana gidipte soru sormamış. Sence bu bu kadar basit bir olay mı? Yüzlerce kişi aradı dün ntv yi soruyu sordular mı? Hayır. Geçin abi bu işleri artık.
-
@köyün-ağası Hocam onlar direk bakanla görüşüp bu bilgiyi almışlar yani haftaya onların yeni kadrosunu konuşurız burda:) bence hak ediyorlar doğru ya doğru
-
@beveridge-eğrisi hiç bir bakana gidip birşey anlatmayı denedin mi ben dendedim çok basit valla ordaki korumalara söylersin onlar bakan müsaitse bekle derler müsait değilse biri gelir ne istidiğini sorar yazar bakana iletir. Denemediysen zor deme ben denedim 2 yıl once isteğimi not almışlardı bakanlar görüemedim
-
@maesteo bizler de bir milletvekiline bile ulaşamıyoruz, korkuyoruz. Önceden bahanemiz öğretmenlerin mulakatı yok rahatlar diyorduk, şimdi mulakatları da var.
Bizim bakanlar da ne ulaşılamaz kişiler mis -
Naci ağbalı mumla arar olduk resmen. En azından basın toplantılarında ya da tvde soru sorulabiliyordu ona
-
@karamell mehmet şimşek diyelim:)
-
@redcrossbjk hocam yanlış hatırlamıyorsam bir tv kanalında bizim alımlarla ilgili bir soru sorulmuştu ve en azından ileriki günlerde alım yapılacağını söylemişti .Ona binaen demiştim
-
Bir bayan arkadasımız sivasta cb mektubu vermiş diğer iki arkadas verememişti. Mektubu isteyen Twitter da görebilir
-
@karamell anladım onu hocam da en çok kadrolar onun döneminde geliyordu
-
https://i.hizliresim.com/oXdzlm.jpg
Mektubun arkasında da gazete ilanı var ikisini birlikte vermiş arkadas cb ve bakan nereye giderse bu şekilde vermemiz lazım. Kolay değil diyen arkadaslar varsa bakın veriliyormuş demekki -
Arkadaşlar moralinizi bozmak ya da sizi üzmek için yazmıyorum öncelikle bunu söyleyeyim...
mülakatları bekleyin gene inşallah hakkınızda hayırlısı olur lakin iki kişiden biri elenecek yani bu yolda devam edecekler kpss ye çalışmaya başlayın sonra daha kötü bunalıma girersiniz yaşadım biliyorum malesef sınava hak kazanamadım mülakatı beklemiyorum ilan bekliyorum puanım var ama gene de ders çalışıyorum kpss için mecbur
Herşey olacağına varır elinizden geleni gazete ilanıyla etkinlikle yaptıbız artık sonuç beklemekten başka yol kalmadı burda bütüngün olumsuz yorum yazıp okumak size bişey kazandırmaz moraliniz aşağı çeker kafanızı derslere vermeye çalışın sadece sizin iyiliğiniz için söylüyorum çünkü gerçekten çok yıprandık