2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
2 aydır 2 haftaya kadar açıklanıyordu hani o mu?
-
@köyün-ağası gibteyim kardesim
-
@dibace duyumum var demedim insallah aciklanir 2 haftaya dedim.kötü bi yorummu bekliyorsun
-
Facebook GUY grubunda değişin bir tanesi bu hafta çile son bulacak gibi bir şey söylemiş. Hani insanın inanası gelmiyor da acaba mı demeden de edemiyor
-
@redcrossbjk hocam ona itibar etmeyin ya sürekli yapıyor bunu
-
@kaldorhicks Hocam ondan değişik dedim ya bende
-
14 şubatta acıklasalsr keske
-
Tahminim şubat bitmeden insallah aciklarlar.baştan sonra tam bir rezalet
-
Guy tarihinde acaba boyle bir donem daha yasandi mi acaba?Ismail abinin bekledigi gemi gibi olmaz insallah
-
@teklif-eğrisi 2014 ten beri sürecin içindeyim ilk defa böyle oldu artık mülakatlar martta başlasa bile yarısı nisana sarkacağı kesin
-
@oturanboga sen orda birşey öğrenemiyor musun
-
Yeterlik bekleyenlerin 15 şubata doğru mülakat tarihleri belli olabilir denmiş belki GUY mülakatlar için bir şey çıkar.
-
@görünmez-el dua edelim oyle birşey olmasın
-
Arkadaşlar sonra olmazsa linç ermeyin .
Güvenilir diyeceğim birinden geçen hafta Perşembe günü Cuma veya önümüzdeki hafta tarihler açıklanacak dedi yanı bu hafta olma ihtimali yüksek ama paylaşıyorum lütfen olmazsa linç olmasın. -
@maesteo Buna yakın bende öyle bir şey duydum ama bana tahmini bir şey demişti, bende o yüzden dile getirmemiştim. Hocam zaten bu haftada olmazsa nisana kalacağı kesin gibi bir şey olacak
-
@oturanboga sakin ol boğa oturmak sana yaramıyor sanırım
-
@redcrossbjk Bana da öyle söylendi bakalım artık
-
@görünmez-el once onlari aciklayip yine bizi bekletmezler umarim
-
Arkadaşlar bu hafta açıklanır inşallah farklı kaynaklardan benzer duyumlar gelmeye, görmeye başladık. İnşallah daha fazla beklemeyiz. O hafta bu hafta olur inşallah. Duyum mu diye soran olursa kimse net birşey söyleyemiyor hareketlilik var diye farklı kaynaklardan haber geliyor ve facede vs paykaşanlarda olmuş inşallah bu hafta açıklanır tarihler ve mülaktlarımız hemen yapılır ve bütün süreç hemen sonuçlanır. Dua edelim.
-
@görünmez-el hocam guyların eğitimini veren kişiyle görüştüğümde yeterlilik mülakatının bizden sonra olacagını söyledi bana