2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@kenanoktay @badboysimsek @beyaz02 @Ahkâm Arkadaşlar hayırlı olsun. Bunları duymak güzel. Allah utandırmasın.
-
Hepiniz hakkınızı helal edin . Biz dileğimize kavuştuk . Allah herkese gönlündekini nasip eylesin . Kimse umudunu yitirmesin . 7 yıldır bıkmadan usanmadan sabırla azmederek çalışmanın meyvesini bu sene aldık . Darısı diğer arkadaşlar için kalın sağlıcakla
-
@gari̇p-i̇nsan, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hepiniz hakkınızı helal edin . Biz dileğimize kavuştuk . Allah herkese gönlündekini nasip eylesin . Kimse umudunu yitirmesin . 7 yıldır bıkmadan usanmadan sabırla azmederek çalışmanın meyvesini bu sene aldık . Darısı diğer arkadaşlar için kalın sağlıcakla
Hocam sana ve bir arkadaş daha vardi ismini hatırlayamadım hesabını sildirdi mülakat açıklanınca, siz ikinize özellikle çok teşekkür ediyorum.
Mülakatın açıklanacağı gün geldiniz. Bugün açıklanacak dediniz. Bir sürü olumsuz duyumların arasında hatta hatta bayramdan sonra gelecek kesin diyenlerin arasında inatla saatleri hatta dakikaları geriye sayarak duyumu tam saatiyle bildiniz..hakkinizi helal edin -
@davetsiz biz büyük bir aileyiz helal olsun hocam sizlerde edin
-
@venüsmer ilk mülakatta kazandım ama geçen yıl yazılısından elenmiştim
-
Uzun zamandır foruma yazmıyordum.bende iki kelam edeyim.2011 mezunuyum.7.mülakatım hepsinden elendim,bu mülakattanda elendim,mülakatımda iyi geçmişti neden elendiğimi bilmiyorum,artık her mülakatta hayırlısı olsun demekten dilimde tüy bitti,ne zaman olcak hayırlısı çok merak ediyorum,neyse son olarak beni eleyenler çoluğunuzdan çoçuğunuzdan çıksın,allah iki yakanızı bir araya getirmesin.kazanan arkadaşları tebrik,kazanamayanlara sabırlar.
-
Guy Manisa grubu kurulmuştur.
https://chat.whatsapp.com/BgOj985GDB25YpSsdt6eav -
@baelish ben varım hocam, 2017 mezunuyum ve tek seferde referans falan olmadan oldu. Size umut olsun diye yazmak istedim, karamsarlığa düşmeyin
-
@ahkâm, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ben ve arkadaşlarımın çoğu ilk veya 2. mülakatında atandı. Nereden baksanız 10-15 kişilik bi tayfa
Çoğunun da referansı yoktu. Kpss veya kurum sınavı puanlarımız yüksekti. Hatta şöyle söyleyeyim referansı olan ama puanı iyi olmayan arkadaşlarım elendi.Gelecekte girecek arkadaşlara önerilerim:
- Kpss den olabildiğince iyi puan almaya bakın. Kpssi yüksek olanları guydan eliyorlarmış diye bir durum yok.
- Kurum sınavından olabildiğince iyi puan almaya bakın.
- Mülakata çalışırken bol bol konuşarak çalışın. Gündemi takip edin. Çünkü mülakat salt teorilerin sorulduğu bi sınav değil. Gireceğiniz ille ilgili veya yaşadığınız ille ilgili kültürel bilgilere hakim olun. Okuyun,gezin. Kısaca kendinizi geliştirin.
- Sosyal medyada vs. fazla politik olmayın. Yazdıklarınıza dikkat edin. Ya da sosyal medya kullanmayın. Puanı yüksek olup elenen bazı kişilerde böyle şeylere rastladığım için bunu söyledim.
Tüm bunları yaparsanız iyi geçen bir mülakatla gvsnizde sorun yoksa atanırsınız. Biz atandık. Darısı sizin başınıza.
zaten bizide keyfiyetten eleyip.yedege attilar
-
Arkadaşlar Sizin Hem mülakat Tarihi zamanında Hem Sonuç açıklama Zamanında Mülakatta olmayan adamlarda Etkinliklere Katıldı. Hemde onlar daha fazla çabaladı. Tamam siz Mülakata girmeyecek olabilirsiniz Ama Kazanan Arkadaşlar Lütfen yapılan etkinliklerde sizde Bizim yanımızda Olun.. 17.30’da SGK DENETMENLİK İçin sizlerde Yazın..
Geçtiğiniz Yolları Unutmamanız Dileğiyle..
-
Dostlar etkinlikleri duyuralım duyurmaya da her başlıkta da çok kez yapmayalım bunu. Diğer taraftan rahatsız olan arkadaşlarımız oluyor. Ayrı başlık açıp onun üstünden ilerlerse daha verimli olur. Hem araya kaynamaz.
-
memur olup mülakatı geçen var mı acaba,ben memur olarak çalışıyorum,acaba o yüzden mi mülakattan elendim.kafama takıldı.
son olarak kazananları tebrik ederim.
-
guy izmir gurubu varmi
-
@baelish ben varım hocam. Ilk mülakatın dguydu ikinci Guydu. Guy oldu
-
@duman tebrik ederim. Puanınız kaçtı ?
-
@anilazi1 2017 kpss 83, guy kurum:87 dguy kurum:85
-
@duman Hocam seninle konuştuk özelden. Tebrikler tekrardan
-
@baelish doğru:) sağolasın allah razı olsun
-
verecekleri 4 lira maaş 1000 kişinin berbat giden hayatını daha berbat ettiler. madem 1000 kişi alınacak yazılı sınavı 1000 kişi geçsin, ne torpil döner ne de kazanamayan bu kadar üzülür. yazık günah umutlar hayaller suya düştü yeni ilan gelir mi belirsiz, ilan gelse yine mülakattan elenme ihtimalimiz var. . kaç aydır mide ağrısından su ve patates dışında bişey yiyemiyorum. endoskopi yaptırcak param yok. keşke yazılı sınavdan elenseymişim. gerçekten 5-6-7 kere elenenleri düşünemiyorum gerçekten büyük sabırlı insanlarmışsınız.
-
Benim mezuniyet 2016 sonu e devlette 2020’ye kadar tecil görünüyor , ama normal şartlarda şuan bitmiş olması lazım . İstenen belgelerde büyük ihtimalle askerlik belgesi istenir. Ne yapmam gerekir arkadaşlar