2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@bozo_ admin olsam şuan seni atmıştım. İçinde tutsana kötü tahminini . Herkes burda bir kaç saate odaklanmış , gelmiş pazartesi diyorsun .
-
Arkadaşlar haftasonu ve pazartesi lafları dolaşmaya başladı GİB i aramaya başlayın bence illaki üstadlar duyacaktır bu yoğun talebi
-
Akşama iftara misafirim var ayy onların ruh sağlığı için de inş olumsuz sonuç almam bugün açıklanır mı açıklanmaz mı demiyorum bile bugün açıklanacağına acaip inandım bitsin artık 5 yıllık serüven
-
@musgraveyen arkadaşım his totem falan deme ...
-
@modigliani-0 hocam numarayı atın hepimz arayalım
-
Yahu şuraya bir şey yazıyorsanız malum olmuş gibi yazmayın.
Neye dayandırıyorsanız açık açık yazın.
Sonra sert tepki alınca bağırıyorsunuz. -
@musgraveyen hocam tamamen yanlış oldu diğer arkadaşa yazacaktım
-
Allah’ını peygamberini seven haftasonunu ve Pazartesi’yi Zihni’nden silsin , komisyonun gece yarısına kadar çalıştı , bence dünkü çalışma bugün açıklanacak olmasının alameti, 14:00 teki etkinliğin ihmal etmeyelim , gece büyük beklenti içine girdik bugünün telafisi Yok bugün açıklanmazsa bir daha da açıklanmaz , ümidimizi yitirirsek her şey başa döner allah korusun
-
@bozo_ Nerden vardınız bu kanıya hocam sağlam mı kaynağınız ? Şuan çalışma varken toplantı içinden mi haber aldınız? Merak ediyoruz biz de.
-
@ltfye hocam ben bilmiyorum numarayı bilen bir arkadaş varsa atsın buraya arama yapılsın ben 2018 kpss liyim siz kadar heyecanlıyım çünkü bu işin hızlanması bugün sık arama yahut etkinlik ile olur sonraya kalırsa yine yaş
-
@modigliani-0 aynen öyle size katılıyorum bugün bastırmamz lazım yoksa süreç uzaycak arkadslar numara bilen varsa atsın lütfen 14.00 deki etkinliği unutmayalım
-
Bugün bitecek bu çile. Yazın bir yere.
-
Umarım bugün son bulur bu bekleyiş ve hakedenler kazanır inşallah.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben sonuç beklemiyorum ama sizler kadar heyecanlıyım.Uzun zamandır bu süreçte olduğum için sayfa yeniliyorum el alışkanlığı:) -
Bende varımı yoğumu bugüne oynuyorum. Ytd
-
Haftasonuna kalmasın arkadaşlar twitter mi arama etkinliği mı neyse yapalım
-
haftasonuna kalacak olsa dün gece çalışma yapmazlardı diye düşünüyorum,bugün bitecek inşallah
-
Aradım operatör sınav hizmetlerine bağlıo ama cevap veren yokkkk:((
-
@bozo_ Boş yapma
-
@ltfye normalde cevap veriyorlardi ama bugün niye cevap vermiyorlar ki
-
@birgaripiibflii bilmiyorum yaaa :(((