2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Allah razı olsun hepinizden. Siz de bu güzel niyetlerinizin karşılığını alırsınız inşallah.
-
@redcrossbjk bende
-
Ben kpss ye başvurdum. Kazanırsam ona bile girmem. Bıktım artık. Bu sürecte yıllardir olan arkadaslarin da hiçbirinin başvuracağını sanmam.ben yaşadım onlar yasamasin denemeli.. hele bu kıtlıkta.
-
Gib tweet atmış ona cevap verelim toplan mention 24 şuan hadi 100 15p tweet atalım
-
Böyle Güzel düşünceli Arkadaşlara Teşekkür Ediyorum.. İnşallah her Mülakatı bu zihniyette olan Arkadaşlar kazanır. İşsizliğin ne demek olduğunu bilen, Aileye karşı mahçupluğu bilenn..
-
Ben il göçü yedek kazandım , GUY da bekliyorum , GUY olursa GUY a olmazsa İl Göçe başlar A grubu sayfasını kapatırım.Kaymakamlıktan üç kez elenen bir kardeşinizim,herhangi bir yere atandıktan sonra tek işim 108. dönem.
-
Arkadaşlar GİB in son durumunun altına yazın
-
Guyu kazanıp da isteyen başvurabilir sgkya, ama başvurmayacağım diyip de başvuran olursa da Allah büyük ne diyelim.
-
@moonlight 106. Dönemden hatırlıyorum hocam sizi. 108. Dönemde nihai listede isimlerimizi görmek umuduyla. Selamlar.
-
Arkadaşlar GİB in son durumunun altına yazın
İçişleri Stajyer Kont >>açıklandı
İçişleri AB Uzm Yrd >>açıklandı
İçişleri İl Göç Uzm Yrd>>açıklandı
RTÜK,BDDK,BTK,KDK Uzm Yrd>>açıklandı
DGUY,GUY >>>?????
#GibMülakatlarıAçıkla
-
@aslan-reyiz bence öğleden sonra Twitter etkinliği olabilir .
-
@moonlight kacinci yedek hocam ?
-
@adnan-ötüken Evet hocam
-
@machu-pichu ilk 10dayım hocam
-
Anladım hocam bende ilk 10da yedeğim bir de adalet bakanlığı kontrolörlük bekliyorum dediğiniz şeyler benim içinde gecerli
-
@timuçin ben de sizi hatırladım Hocam , rabbim size sen hayırlısıyla nasip etsin inşallah , teşekkür ederim
-
@machu-pichu hakkımızda hayırlısı
-
@moonlight amin
-
Dostlar selamlar. Sürecin başından beri yazdıklarımı duyumdan dahi saymadiginizi biliyorum. Yaklaşık on gün önce ne yazdiysam aynen geçerli. Sonuçlar kuvvetle muhtemel bayramdan sonra aciklanacak duyumu aldım. Allah hepimize sabırlar versin..
-
@babayega hahahahaga