2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Mülakat beklemeyip bu heyecanı forumdan takip edenler de burada mı ?
-
@furkenn işte aradığım anlayış.
-
-
@aslan-reyiz ahahh burada var bu tane :)))
-
Ah bu heyecanlarınız korkularınız.. inanın ağlayasım geldi şu son üç sayfayı okuyunca. Kalpler kuş gibi titriyor. Olacak. Allah’ın izniyle hepinizin işi olacak. Hadi bu akşamı güzel bitirelim.
Bende ortaya bir saat aralığı atayım, 18.30-19.00 arası açıklanacak diyorum. Geçmişte bu saat aralıklarında açıkladıkları sınavlar vardı.
Allahım hepimizin bahtını açık etsin. Dualarım sizlerle.
@Aslan-Reyiz ben varım hocam sanki kendim mülakat bekliyor gibi heyecanlıyım dostlarım için. -
Hadi bende atayım bir tane 18.56 :))
-
Bildiklerini söylesene @safiTÜRK69
-
Umarım bu heyecana kalbim dayanır. Ellerim ayaklarım buz kesti, ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Heyecanimizi bosa cikarma Allah'ım.
-
Benden de 18.18 tahmini gelsin. Belki gib de bizi düşünüyordur
-
Ağlamak istiyorum elim ayağım soğuk olmakla beraber bi yandan terliyorm hayırlı sonuçla gel inslalahhh
-
@aslan-reyiz Buradayız. Arkadaşların heyecanına ortak oluyoruz.
-
Pareto aciklanacagini mi soyledi. Benim anladigim kisa bir zamanda aciklanacagi. O zaman bugun mu
-
@müptela69 aşıksınnnn
-
@WilliamNiskanen aynen benim 10 a yakın arkadaşım guy dguy bekliyor bir de bakalım hepsi kazanır inş :))
-
Ben şu an baya ağlıyorum.
Bir daha o yıkılmışlığı yaşatma Allahım. -
Keske hepimiz kazansak ya o kadar bekledik hepimizi alsalar. 1 kisi kalmasa disarda
-
Çok heyecanlııı rabbim hayırlısını versin olumlu veya olumsuz hayırlısı neyse o olsun
-
Biri beni eterle bayıltsın sonuçlar açıklanınca uyandırsın yoksa ölecem heyecandan
-
@prince77 gerçekten öyle hocam bu kadar stres çektik hep beraber , yıprandık herkesin kazanması gerekiyor Hakk ettik bunu
-
@kuznets_12 ahahahaha efsane çözüm. Listede adim yoksa kaldırmasın ama