2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar @refik-soydam mı listeleri tarıyor. Anlamadım?
-
@simpeya allah razi olsun hocam sabahtan beri umitle bekliyoruz.
-
@ius evet g-3 ile tariyormus :))
-
Tarama işlemi o kadar saatler almaz 10 sayfayı tek tek fotokopi çeker gibi bisey iftardan sonra mi açıklarız dedilerki
-
-
@bitkin kalbim 19.30 diyor 19.50 iftar ise
-
@açıklanmadı
19:50 dedi tarama için de beklerim dedi. Kurum içi sandım. Resmen beynim karıncalandı okuduğumda.
Neyse hala ne anlama geldiğini çözemedim. Kesin iyi birşey dedi -
kesin mi ya bugün geleceği ben hala nasıl emin olabildiğimizi anlamadım:(
-
@ius alınmadım dimi hocam gerginliği atalım çok içimden geldi öyle yazmak :))
-
@açıklanmadı Estağfurullah hocam. Bugün yüzümüz Gülsün yeter.
-
Ya bi yemeğimizi yiyelim ya. Olmazsa nasıl yenir ki yemek? Orucu açar bi sigara yakarım herhalde... Ooy oy. İnşallah en çok hak edenler kazanır arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Sonuç olumluda olsa olumsuzda olsa ilk fırsatta kalp doktoruna gitcem . Bünye dayanmıyor gerçekten
-
İftar 20.05
-
Allah'tan oruç tutup sabrı öğreniyoruz. Tutmasak ne olurmuş halimiz :)))
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Merhaba dostlar.
Öncelikle güzel sözlerinize, hislerinize teşekkür ederek başlamak istiyorum söze. Çünkü çok kıymetliler, kıymetlisiniz.
@birgaripiibflii dostum söylediğiniz şeyi ben şu perspektifle değerlendiriyorum biraz, Hasan Hüseyin'in Acıyı Bal Eylemek ya da Tunay Bozyiğit'in Acıya Gülmek dediği gibi biraz. Çok naif biri miyim buna dair bir şey diyemem hatta çoğu zaman sinirli bir insanım da gerçekten. Ama benim için gönül kıymetlidir. Bir insan gönlünü kırdığınız kadar sizden uzak, gönlüne dokunduğunuz kadar sizinledir. Bu yüzden kızsak da, kırılsak da, gücensek de dilimiz tatlı söylemeye çalışır. Hayata karşı da böyle olmaya çalışırız. Hayat ne söyletmeye çalışırsa çalışsın, acıyı bal edip yaşamaya devam ederiz.
İnsana dost gerek, dost da gönlü ile gerek. Düşmanımız oluyor istesek de istemesek de malesef. Kimse ile bir sorunumuz, sıkıntımız olmasa da şahsi olarak, çatal diller uzanıyor muhakkak. Allah herkese gönlündeki kadarını verecektir amenna. Biz sükûtu muhafaza edeceğiz.
Biraz içimi dökmek niyetine de sözü uzattım dostlar. Gelelim durumlara.
Bakın anımsarsınız belki, geçtiğimiz alımda da bu alımda da son ana kadar, durum gerçekten daha net görünene, bir şeyler ciddileşene kadar tek kelime etmedim dostlar. Defalarca sordunuz, kaç kez yokladınız yine de emin olmadığım hiçbir bilgiyi dile getirmedim.
Yazılı sınav ve mülakat tarihleri konusunda çok şükür hareket var dediğimizde gerçekten gelişmeler oldu ve açıklamalar geldi peşinden. Bu süreçte de günlerdir doğru/yanlış onlarca bilgi geldi. Hepsini süzdük değerlendirdik, güven vermediği noktada da kendimize sakladık.Bugüne dek kendimden çok bahsetmedim, bunu da çok sevmem. Kendimi övmek, milyarlarca insan içerisinde bir zerre iken haddim de değildir. Ancak bir kaç söz etmek istiyorum ki bazı insanlar duracağı yeri bilsinler. Onlarca insan ile istişare halindeyim. Bu istişarelerime elbet sizler için danıştığım ilanlar, alım süreçleri vs. dahil oluyor ister istemez. Bu bilgi verebildiğim her kurum için geçerlidir.
Yıllardır boşuna dost biriktirmedik. Bizzat Kurumlarda görevli büyüklerimiz var. Hepsi de kıymetli devlet büyükleridir. Bize devlet adabını veren onlardır. Devlet terbiyesi ile bizi pişiren onlardır. 15 - 16 yaşımdan beri Kurumlara gider gelirim. Çok devlet adamı ile Kurumlarda yemiş içmişliğimiz, hasbihal etmişliğimiz olmuştur. Ankara'da her bulunduğumda büyüklerimizin çaylarını içer, tavsiyelerini dinlerim halen. Çocukluğumdan itibaren de ciddi bir devlet adabı ile devlete hizmet etmek için yetiştirildim. Bu saikle okuduğum alanı seçtim, üniversite ve fakülte tercihimi buna göre yaptım. O nedenle devlete dair fikri yeni yeni oluşmuş insanlar değiliz. Söylenecek sözde, verilecek bilgide seçici olmamızın sebebi de budur. Bu adabı bilip, her gün bir şeyler dile getirmiyor olmamız bundandır.Dün de yine süreç içerisindeki haberlerden daha farklı gördüğüm bir hareketlilik haberi aldım. Bunu da teyit ettim ve sizinle paylaşma kararı aldım. Emin olun ki boşa değildi bu. Bugün de çalışmalar devam ediyor. Kısa süre içerisinde sonuçlanacağını düşündüğümü söyledim dün, bu fikrim halen geçerli. Son nokta koyulur koyulmaz yayımlanmaması için hiçbir sebep yok dostlar.
Yeni haber alırsam elbet paylaşırım ancak durum şu an için bu.
İleti düzenlenmiştir.
Not: Gerek yok dostum böyle şeylere, ben gerekli açıklamayı yaptım zaten. İkiliğin karşısındayız.
-
@albertcamus kardeşim açıklaman için sağol allah razı olsun
-
@mundellfleming daha batıda olan napsın:)
-
@albertcamus kardeşim neyin peşindesin sen ?
Gemici , pareto , Refik saydam sürekli bir karşılaştırma havası. Bırak insanlar güzel şeyler duyunca mutlu oluyor, bozma şu havayı.
Sen TK ya guvenmeyebilirsin, başkası da paretoya guvenmeyebilir. Bu kişilerin insiyatifine kalmış. -
Camus nicknameli arkadaş gerginliği seviyor
-
@bitkin Doğusu da batısı da Gib'i bekliyor