2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@simpeya Ankara için iftar İstanbul'dan 15 dk önceydi değil mi daha var o zaman
-
Hadi artık sevinç nidalarım gelsin. Annemle sarılıp kutlayalım.
Gib'e girersem ne yapıp ne edip Sınav Komisyonu Başkanı olacağım. Böyle aylarca kimse beklenmeyecek.
Kendimi büyüyünce ne olacaksın yavrum sorusunu cevaplamış bir sabi gibi hissediyorum.Kınamayın. Psikolojim bu
-
ben kendi fikrimi söyledim durun linç etmeyin. iftara yarım saat kaldı sonuçta
-
@i̇khumuma bu streste haykırdım :)))
-
Hemen linç kültürünüzü başlatmışsınız. Yazılanları okuma fırsatım olmadı takip edemedim önceki kısımları. Teşekkür beklemiyorumda biraz daha kibar olabilirsiniz.
-
@furkenn orada yemek yiyebilirler iftarı nerede acarlar onuda bilemem ya ama aciklamalari icin mesaiye kaldiklari kesin bilgi
-
Foruma bugun atilan yorum kadar twit atsaydik aciklanmisti
-
@simpeya o zaman harika
-
@mrnobody, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hemen linç kültürünüzü başlatmışsınız. Yazılanları okuma fırsatım olmadı takip edemedim önceki kısımları. Teşekkür beklemiyorumda biraz daha kibar olabilirsiniz.
Hocam gücenme hemen takıldık şöyle bi. maksat gergin havamız dağılsın. Cansın.
-
@mrnobody en azından bir yerden daha teyit etmiş olduk teşekkürler dostum.
-
@mrnobody hocam zahmet ettin yazdın. allah sendende razı olsun.
-
Bu arada kendi istegimizle hesabi kapatabiliyor muyuz yapamiyorsak adminlerden aciklandiktan sonra kazansamda kazanamasam da hesabımın suresiz kapatılmasını istiyorum
-
@zach gerginliği almaya calısıyorum
-
@simpeya, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Bu arada kendi istegimizle hesabi kapatabiliyor muyuz yapamiyorsak adminlerden aciklandiktan sonra kazansamda kazanamasam da hesabımın suresiz kapatılmasını istiyorum
Hocam intihar duyumcusu muydunuz, bizim için feda ettiniz kendinizi.
-
@simpeya küfür edince siliyolar hesabı galiba. bu benim ikinci hesabım
-
O kadar bekledik taranması için de bekleriz:) bana müsade herkese tekrardan hayırlı olsun. inşallah milletimiz için de en hayırlı listeler oluşmuştur. 19,50 gibi iftar ona göre hesaplayın:).. allah yar ve yardımcınız olsun. kazanan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. ilana koymak için de fazla zaman kaybedileceğini sanmıyorum.
-
@furkenn hesabi kapatsinlar diye kufur mu edeyim
-
@refik-soydam Allah razı olsun hocam
-
Gib için iftar vakti ? Yetti gari
-
@albertcamus evet öyleydim. Paylasmamam gerektigini bildigim halde paylaştım, burda ben gibi en ufak bir bilgiye ihtiyacı olan insanları düşündüm. Ister linc yiyeyim ister kufur, 1 kisi bile Allah razi olsun dese yeter