2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Kazananlara hayırlı uğurlu olsun ben de kazananlar arasındayım çok şükür. Kazanamayan arkadaşlar da inşallah bir gün bu sürecin içinde veya dışında emeklerinin karşılığını alırlar. Herkese hayırlı akşamlar.
-
İstanbulu kazanıpta feragat edecek var mı arkadaşlar
-
Arkadaslar kazananları tebrık ediyorum benım gıbı elenenlere de gecmıs olsun ben cimere basvurucam isterseniz sızde basvurun tarıhe not dusmek adına da olsa Cunku mulakatım dort dortluktu tum soruları bıldım bızı neye gore eledıler hangi kritere gore degerlendırme yapıolar onun ıcın basvurcam zaten artık kaybetcek bırseyımız yok
-
@jellinek +1 hala listeye bakıyorum gözümden mi kaçtı diye. Güme gittik gibi geliyor çok mutsuzum sabır diliyorum biz gibilere
-
@ua1905 hocam yedekler için bu atananlarla sınırlı alımlar. Yanı bu sınavdaki asillerden biri mi ayrılması gerek kurumdan
-
@zenginmemur bende foruma sizin sonucunuza bakmaya girdim çok geçmiş olsun.benimde guy olmuş dguy dan elenmişim.8 yıldır vergi dairesinde hizmetli olarak çalışıyordum 34 yaşındayım galiba acıyıp almışlar beni.
-
@rftugz hocam inşallah benim hakimlik olurda denizliden feragat edebilirim benim yerime siz yerleşirsiniz umudunuzu kaybetmeyin
-
@pareto_wilfredo hesabımı kapatırsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. İyi akşamlar diliyorum.
-
@i̇ibfkpss hocam hepimiz için son hadler çok ağır oldu ben ikisinden birden elemezler dedim ama ne kadar safmisim eğer bu sistem böyle devam ederse biz buna mahkumuz
-
@pablomu bu geceden başlıyorum dualarıma sizin için o zaman inşllah olur ya :))
-
- Mülakatım da oldu sonunda 2015 den beri bu işin içindeyim mülakattan elenmek çok iyi bilirim elenen arkadaşlarım Allah sabır versin ama pes etmeyin 29 yaşında oldu benim daha güzelleri sizin olsun kazanan arkadaşları da tebrik ederim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
-
@rftugz inşallah olunca yazacağım bakalım size duam benimle olsun hocam
-
@rftugz aynen kardeşim bu alımdaki kişilerden birilerinin ayrılması gerekli
-
Maliye gibi bir kurum icin üzülmeyin hiç değmez çünkü. Referanssiz girebileceğiniz 2 kurum soyleyeyim tmsf ve bddk . Calisin girin bu kadar net .
-
@justice11 aynen öyle hocam.
Yok mu guy mülakat sonucuna dava açan veya duyan bilen
Gerçekten artik Yoruldum tükendim bi de boyle hakkımı aramayı düşünüyorum -
Ziraat Uzman * PTT uzman * YSK müdürlük * Kaymakamlık * İlgöç * BDDK * 5-10 Merkez Müfettiş uzmanlıklar sonuçlanırken Şimdide GUY-DGUY sonuçlandı Çok Şükür. Öncelikle bu A grubu mesleklere Atanan arkadaşları canı gönülden Tebrik ediyorum. Allah İnşallah Görevlerinde başarılar nasip etsin. Sizlerde bu işsizlik yolundan geçen Ailelerini mutlu etmek için uğraşan kişilersiniz. Sizlerden ricam Lütfen yeni gelecek ilanlara (Mesela SGK Denetmenlik gibi) bırakalımda Halihazırda işi olmayan Aylardır ilan bekleyen İşsiz arkadaşlarımız başvursun. Bizlerde ailelerimizin yüzünü güldürmek onları mutlu etmek ve halihazırda iş sahibi olmak istiyoruz. Bu sürecin nasıl sıkıntılı olduğunu İŞSİZLİĞİN ne kadar zor olduğunu sizde Çok iyi biliyorsunuz. ( Zaten KAYMAKAMLIK PTT YSK BDDK DGUY ve diğer merkez uzman ve müfettişlerin başvuracağını düşünmüyorum zaten daha üst bir meslek sahibisiniz ) GUY-ZİRAAT UZMAN - İLGÖÇ olan arkadaşlarda Aynı denkte meslek olduğu için Rica ediyorum sizde Başvurmayın ve daha çok işsiz arkadaş mülakat görsün. Zaten ne güzel halihazırda Maaşınız olacak. Hepinizden Allah Razı olsun Arkadaşlar. İnşallah hayatta herşey gönlünüzce Olsun Başarılar. İyi Çalışmalar.(Keyfi başvurulara, Ben gene başvurayımda genede Mülakata gitmem gibi düşüncelere Hep birlikte karşı çıkalım Arkadaşlar.Böyle şeyler çok can yakıyor.Bunlar belki önceden sizinde canınızı yakmıştır. Daha fazla Ailenin canı yanmasın.Allah’a Emanet olun..)
-
Herkese iyi geceler benim Ankara için olumlu olmuş kazananları tebrik ediyorum kazanamayanlara da geçmiş olsun diliyorum. Şunu belirtmek isterim bir kamu kurumunda çalışıyorum ve 2011 de mezun oldum ondan beri bu süreçteyim. Bu zamana kadar pek çok a grubu mülakattan elendim bazen vazgeçer gibi oldum ama yine pes etmeyip çalıştım çok şükür bu sefer oldu. Evli ve çocuk sahibi olduğum halde yaptım sizlerde vazgeçmeyin.
-
Bir garip de beni yazın. Kpss den derece yaptım. Kurum sınavında 92 puan aldım ve mülakatım da gayet güzel geçti. Yıllarımı verdim bu yola... Emek verdim. Yeri geldi cebimde iki üç lirayla yemek yiyemedim. Nice imtihanlar geçirdim ve hala geçiriyorum. Bir umut bağlıyorum. Artık ben de hayatımı kuracağım diyorum. Ama elimizden alıyorlar. Merak ediyorum; vicdanları rahat uyuyabiliyorlar mı ki? Gönül rahatlığıyla maaşlarını cekebiliyorlar mi o bankamatiklerden? Bir gencin daha üstünü çizdik bu işte adaletsizlik var diye geçiyor mu acaba içlerinden? İftar vaktini bogazimiza düğümleyenler, masum bir ananın daha bedduasını yiyerek oruç açtılar, haberleri yok. Ne diyebilirim ki? Ben de vazgeciyorum artık. Biz de böyle kaybettik deriz en fazla. Adaletin batsın dünya...
-
2015 mezunuyum 2016dan beri 90 üstü puan aldım çok zor zamanlar gecirdim psikolojik olarak çöküntüler yaşadım, bu sefer bırakıyorum dediğimde bırakamadım 9. mülakatımda oldu elenen arkadaşlara nacizane tavsiyem nasipse bir yerde oluyor önemli olan mücadele etmekmiş.. inşallah hüzün gözyaşları birgün mutluluk gözyaşlarına dönüşür..
-
@babarossel kamu kurumunda çalısmanızka ilgili soru geldi mi hocam