2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@piyon hocam espri miydi gerçek miydi dediğiniz
-
@burc6 espri yapacak durumda değilim hocam @safiTÜRK69 üstadın zamanlaması iyidir eskilerden bilirim
-
@piyon inşallah hocam çok sağolun
-
Tuğrul hocanın tweet'i safiturkun gelmesi , hepsi birer alamet o zaman
-
@birgaripiibflii aynı dakikalar içerisinde sitenin error vermesini unuttunuz hocam:)
-
Arkaşdaşlar ben burayı sürekli takip ediyorum. Yazmam açıklanacağını bildiğimden değil. Mübarek gün yalan söyleyemem birşey bilmiyorum. Sadece heyecanınıza ortak olmak amaçlı buradayım.
-
acaba ne zaman bitcek
-
@denetcii evet ama şimdi normal
-
@safitürk69 hocam allah var heyecanımıza değil ortak olmayı tavan yaptırdınız
-
Tugrul çalışan demir pas tutmaz yazmış ne dediği belli değil ne anlıyorlar böyle gizem yaratmaktan anlamıyorum
-
sayfayı yenilerken ellerim titriyor artık bi ty bi gib sayfasındayım umarım bunlar listede adımı görmemek için değildir
-
@kaldorhicks inşallah yaaa
-
@köyün-ağası, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tugrul çalışan demir pas tutmaz yazmış ne dediği belli değil ne anlıyorlar böyle gizem yaratmaktan anlamıyorum
Yıllardır aynı. Daha dolu dolu yazdığını görmedim. Takip edip prim vermeyin.
-
@davetsiz birşey biliyorsan doğru düzgün yaz böyle yazarak milleti gereksiz yere geriyor
-
Bekleyenler arasında bende yerimi alayım
-
Adam acik acik yazamiyor demek ki taniyanlar bilir gecen senede tam 1 saat oncesinde buna benzer bi yazı paylasmistı sevmiyosanız bilgisinden yararlanmayın heyecanlanmayın inanmayın inananlara da karışmayın
-
@davetsiz her seferinde diyorum inanmayacagim bel bağlamayacagim diye. Ama napalim işte gerçekten en ufacık şeye heyecan yapıyoruz yine. Elimizde degil
-
tuhaf bir insan 2 saat önce de çalışma yok yazmıştı onu da silmiş.
-
@davetsiz kardeşim inşallah bu sefer olacak
-
son yazdığını da sildi şimdi:)