2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@blacklist, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Tuğrul hocanın laflarına bakmayın. Kendisi orada burada forumlarda yazılanları okuyup, nabza göre şerbet misali twit atar. Akşam vakti bende derim çalışma sona erdi diye sonuçta yüzde 50 ihtimal çalışma devam eder ya da etmez. Öyle duyum alan bi istihbarat ağı olduğu filan yok onun.
tk kendi okumasıyla o-e-ce-de binasından sonuçları bildiriyo :))))
-
demek ki her kuşun eti yenmezmiş:)
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
demek ki her kuşun eti yenmezmiş:)
bu arada aman ha ben o bu vs değilim:) peşinen yazayım da...
-
hem adamla dalga gectiginizi saniyorsunuz hem oyle demis boyle demis diye takip ediyorsunuz sizinle birde ayni meslekte çalışacağızbelki de yazik !
-
Nasıl talihsiz bir dönemdeyiz arkadaşlar böyle içler acısı bir durumdayız
-
Adam elinden geldiğince bilgi paylaşıyor dostlar. Bu uğurda görev yeri değiştirilmiş yine de uzeri kapalıda olsa durum bildiriyor. Pareto üstad, Tuğrul hoca gibileri küstürmek yerine kiymet bilelim . Zaten büssürü yalan duyumcu var asli bilgi aldığımız insan sayısı çok az onlar gitmesin bari .
-
Arkadaşlar ben 2014 Aralık Guy sınavından beri beşinci kez Guy sınavına girdim ve mülakat sonucu bekliyorum şuan hepiniz gibi, Tuğrul Koçeri o dönemlerden beri takip ediyorum ve bu süreçlerde olsun diğer ilan taleplerimizde olsun çok desteğini gördüm, ücretsiz mülakat kitabı sunduğunu zaten biliyorsunuz, bi insan hakkında önyargıyla dalga geçer gibi yorum yapmadan önce bi fikriniz olsun bence, kendisinin bilgisi olmadan konuştuğunu, ahkam kestiğini hiç görmedim, hakkında tuhaf senaryolar yazmışsınız bi de, bi anda çıkmadı arkadaşlar kendisi, uzun süredir Twitter’da vardı, eskiler bilir. Üslubunu, yazım şeklini filan eleştirebilirsiniz ama bazı yazılanlar ağır kaçıyor gibi biraz, rahatsız oldum şahsen, herkese hayırlı forumlar, umarım bu tür anlamsız tartışmalar uzamadan açıklanır sonuçlar.
-
@atanamayanfani_ nerden biliyorsun kardeş görev yerinin değiştirildiğini. Az önce Ankara 'dan fotoğraf attı adam baya sürgün yemiş herhalde?
-
Duyum konusunda yorumum açıklanacağı zaman açıklanacak kişilerin şu gün bugün demesi açıklanmayı ne bir gün öne çekecek ne bir gün uzatacak o yüzden çok da tezcanlı olmadan beklemek boşuna ahkam kesmemek gerekir.
-
Her donem şahidim Tuğrul hoca ya kesin 3 5 kişi laf söyler sonra kaybolur özür diler . Bu hep böyle olur ne hikmet ise
-
Duyum konusunda istatistiklere bakmak lazım
Kim olduğu önemli değil
Dedikleri tutuyormu o önemli
Paretonun dedikleri genelde tutuyor
Ve maliyede gerçekten çok sağlam tanıdıkları olduğunu düşünüyorum
Öyleki dguy sınavı açıklanmadan kısa bir süre önce in coming gibi bir paylaşımda bulunmuştu ben en çok paretoya güvenirim ama 2577 ile tuğrul hocada boş değil -
Bende hemen açıklanamayacağını duydum,umarım yanlış bilgidir, herkese iyi aksamlar
-
Dün benim de bı arkadaşım haber aldım bayramdan sonra açıklanacakmis dedi. Beklemeyin dedi. Ama inanmadım. İnanmayacagim da. Bence en geç haftaya açıklanır. O kadar da değil dimi...
-
Şahsi fikrim beklenilmemesi olur bekledikçe stres katsayımız gittikçe artacak
@DGUYCU arkadaşın belirttiği gibi biraz salmak en iyisi olacaktır -
Sürü psikolojisi mi bilmiyorum birisi ortaya kötü duyum atınca herkes atmaya başlıyor
-
-
@atanamayanfani_ @denetcii okuyabilirsin bu linkten
-
@atanamayanfani_ belki takip etmiyoruz burda yazanlardan görüyoruzdur bunu düşündün mü hiç ?
-
@ezo acaba çarşambadan beri burda yattığımız için olabilir mi ?
-
Ben de eskilerdenim bu süreçte ama Tuğrul hocayı eskiden beri bilirim.
Tuğrul hoca boşa konuşmaz.15 Temmuz’dan sonra bu süreçler çok değişti o yüzden yanılıyor olabilir sadece.
Bu forum yokken kendisi vardı.
Buradaki bebelere malzeme olacak karakter de bi adam da değildir.