2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Üstatmış müstatmış hepsi hikaye.....
-
@dguycu şimdi burada bu sürecin içinde olan insanlar az çok tahmin ediyor zaten yeni ilan için diyorum. Kpss sonrası gelir diye. Biz öncesi gelmesi hususunda diretiyoruz etkinlik VS yaparak. Siz abartıp Nisan mayıs ayında gelecek yazmışsınız. Kötü birşey yazmıcam. Kararlıyım bu konuda. Bizimle dalga mı geçiyorsunuz?? 2020 Nisan mayıs ayına kadar bu ülkede her an her şey değişir. Dünden bugüne nasıl kı herşey değişiyorsa yarına da herşey değişir. Asla moralimi bozmuyorum bu yazdıklarınıza. Şu anda madem kimse bişey bilmiyorsa ilanın ne zaman geleceğini nerden bilsinler
-
@dguycu bir sonraki ilan tam bir yıl sonra diyosunuz yani. Yani biz tam 2 yıl ilan beklemiş olucaz öyle mi...
-
Herkesi dinlememek lazım.
-
@dguycu forumu uzaktan takip eden biri olarak, yorumu gördükten sonra daha fazla uzaklarda kalamam deyip giriş yaptım, nasıl oluyor da vakit geçtikçe sizlerin buralara gelmesi eşanlı oluyor, derinlemesine yaptığınız araştırmanızdan ser verip sır vermemek olmaz, detaylara inelim ki insanların karışmış zihni iyice karışsın, gerçekleri konuşmak bazen acı değil, bu zihniyetleri değiştirebilmeyi umut etmek daha zor ve daha acı
-
@dguycu, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hepinize hayırlı ramazanlar dostlar. Vereceğim bilgiler pek iç açıcı değil bundan dolayıda linç edeceksiniz bunu göze ala ala bir kaç kelam edeyim. Öncelikle liste hazır diyen sahte duyumculara itibar etmeyin liste falan hazır değil . DGUY mu önce açıklanacak GUY mu bunu ben de ya da kurumdan bir başkası da inanın bilmiyor . Sadece tek bildiğim ön güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra listelerin belirleneceği ve yayınlanacağı bu da kısa vadede değil. Stres yapıp sağlığınızla oynamayın . Artık mülakatlar gününde ,10 günde , 1 ayda açıklanmayacak maalesef ön güvenlik soruşturmaları tamamlandıktan sonra açıklama kurumun inisiyatifinde bundan dolayıda gün gün birilerini takip edip bugünde açıklanmadı açıklanmayacakmış gibi diyen bir halttan haberi olmayan kişi ve kişilere de itibar etmeyin . Pareto üstat gerekli bilgiyi gerektiği zaman bizlerle paylaşacaktır. Gerçi bu başlığın konusu değil ama yeni ilan hakkında atıp tutanlar, sallıyor kpss öncesi ilan GUY ya da DGUY ilanı gelmeyecektir. Diğer ilanlar hakkında net bir bilgim yok . Yani ne kadar etkinlik yapılırsa yapılsın yapmakta tabi ki fayda var Kpss öncesi ilan yok arkadaşlar üzülerek söylüyorum . Kpss sonrası içinse Nisan ya da Mayıs aylarında bir ilan gelecektir erkene çekilebilir mi bilmiyorum bu da üstatların inisiyatifinde .İçimizi karartım biliyorum kusuruma bakmayın dostlar gerçekler acıdır ve bu da hepimizin canını acıtıyor . Şimdilik benden bu kadar kalın sağlıcakla ...
sırf sana karşı cevap vermek için kaydoldum sevgili kardeşim, öncelikle listenin hazır olmadığı dediğin şey komisyon üyelerince isimlerin verilmesidir ki büyük oranda buda verilmiştir. evet uzadı süreç ancak öyle uzunn bekleme süresi olmayacaktır. Ön güvenlik soruşturması dediğin şey ise genel olarak kurumca yapıalan arastırmadır içisleri dısişleri bk dısında cok da uzun sürmez.asıl soruşturmalar kazananlar acıklandıktan sonra yapılır cünkü. ha ne zaaman acıklanacağınıda sadece üstatlar bilebilirler. bugünden itibaren komisyon toplanmaya başlayacaktır ramazan sebebiyle biraz sarkma olsada çok fazla uzatılmadan ramazan bayramı sonuna kalma gibi durum olmadan durum neticelenecektir.2. olarak da sonraki ilan için tarih bile vermissin tebrik ederim seni insanları yanlıs yönlendirmeyin ilan istenirse yarın bile gelebilir insiyatif bakan beyde ancak hali hazırda devameden süreçlerden sonra beklemekte fayda var. işin özü mülakatlar uzunnca bi sürede acıklanır söylemleri bence doğru değil çok uzamadan sonuçlar gelecektir.
-
Şöyle bir moda başladı ; Herkes kendisi dışındaki tüm duyumcuları bir bir elimine ediyor ve bunlara itibar etmeyin diye başlıyor cümleye ..Sonra kendi duyumlarını ve aldığı bilgileri bir bir sıralıyor .. Kardeşim onlara ne kadar itibar ediyorsak sana da o kadar itibar ediyoruz .. Ayrıca biz salt bir duyuma inanacak değiliz,geçmiş senelerdeki açıklanma süresini ve alım sürecini referans alıyoruz .. DGUY-GUY un normal açıklanma süresi 10 gün , hadi gecikti 15 gün .. Önceki senelerde de bu önsoruşturma yapıldı süreç aynı süreç .. DGUY-GUYun eğer gecikirse tek sebebi kasten bekletmeleridir , DGUY GUY yazılı sınav 45 gün sonra açıklandı Allah aşkına söyleyin 100 soruluk test sınavının açıklanması neden ve nasıl 45 gün sürer? Tek cevabı önem sırasına göre en sona attılar bizi,bir ara akıllarına geldik,44 gün rafta beklettiler bizi,45. gün hatırlayıp yazılı sınavı açıkladılar .. Mülakat tarihlerinin açıklanma süresine hiç girmeyeyim o da tam bir facia .. İnşallah DGUY-GUY için bizi rafa kaldırıp yapılacaklar listesinde son sıraya koyup bize en kötü senaryoyu yaşatmazlar .. 10-15 güne kadar açıklanacak ümidimi diri tutuyorum , açıklanmazsa zaten herkese büyük geçmiş olsun mübarek ramazan ayını bize dar edecekler .. Hayırlısı ..
-
@dguycu hocam max ne kadar sürer ki açıklanması mülakat tarihinde olduğu gibi 6 ay bekletirler mi mesela? Hayır yani en kötü ihtimali bilsek de kendimizi ona göre ayarlasak en azından
-
Ben açıklanacak duyumlarına itibar ediyorum. Çok mantıklı
Bi kaç kişinin söyledikleri birbirlerine çok yakın
Zaten gib de çok sevmez uzatmayı -
@paretowilfredo üstad dguy/guy başlıklarına karşı neden bu kadar tepkisizsin gerçekten çözebilmiş değilim.. Senden birşey duyamadıkça daha da içimiz kararıyor..
-
Her sene çıkıyor bu tipler,açıklanmayacak güvenlik soruşturması 3 ay sürecek vs vs hiç şaşmaz girin bakın 2017 mülakat başlığına mutlaka vardır bunu söyleyenler. İl Göçü baz alıyor muhtemelen bize çakma diyen duyumcu.Yalnız şunu görmüyor il göçün ilan tarihi ile sözlü mülakatı arasındaki süre neredeyse 4 ay yani baştan süreci hızlı tutup mülakatı açıklamayı uzattılar,Guy-Dguy'da ise tam tersi ilan ile mülakat arası 1 yıl olacak neredeyse eğer güvenlik soruşturması atama öncesi varsa bu mülakattan önce çoktan yapılmıştır ki mülakat esnasında puanlama ona göre yapılır üstü çizilen varsa o esnada gönderilir,listenin %90ı hazırdır diğer %10 tepeden gelen emirle bir ihtimal değişir. Aynı duyumcu yeni ilanın 2020 mayısında geleceğini de söylüyor,arkadaşım 1 sene sonra gelecek ilanın tarihini nereden biliyorsun bundan üstadların haberi var mı kaldı ki ilana çıkılması üstadların elinde olan bir durum değildir yeni ilan için personel daire başkanlığı-bizzat bakan ve gelir idaresi başkanı üçlemesi net konuşabilir onlar da standart prosedürü uygular,koskoca bir yıl ilan gelmemiş zaten 2020 mayısına bu işi sarkıtmazlar. Son olarak,aldığım bilgide herhangi bir değişiklik yok çarşamba veya perşembe açıklanacak dendi bu gece uyumadan buradayım ben de sonuç bekliyorum inşallah hayırlı haberlerle sonuçlandırırız.
-
@nonbisinidem Mülakatlar sırasında arkadaşların soruları paylaşmaması pareto üstadı biraz kırdı haklı olarak. Tepkisiz kalmasındaki nedenlerden biri budur. Ama şimdilerde herkes duyum bekliyor onlardan. Şimdi o da soruyor siz soruları paylaşmadınız gelecek nesile bir bilgi birikimi bırakmadınız ki ben de yorumlarımı duyumlarımı paylaşayım diyor. Haklıdır da.
-
Kıymetli dostlar mülakat sonuçlarına dahil ben de bir kaç kelam edeyim dedim;
İçinde bulunduğumuz konjektürün ne kadar inişli çıkışlı ve beklentilere ne derece kayıtsız kalındığı malumunuz. Üstelik hesap verilebilir kurum olma yolundan koşar adım uzaklaşılıyor. Kurumlar eski teamüllerini değiştiriyor. Bu kurumların başında da bence Hazine ve Maliye Bakanlığı geliyor. Gerek VDK daki gerekse GİBteki atamalar teamüllerin dışında gerçekleşiyor. HMB'de beklenen revizyon hala gerçekleştirilemedi. Yine gerek sınavın açıklanması, gerek mülakat tarihlerinin açıklanması alışılmışın dışında çok uzadı. Kurumdaki arkadaşlarıma sorduğumda çok da bir şeylerden haberleri yok. Olumlu ya da olumsuz duyumlarını fikirlerini paylaşan arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim. Nacizane tavsiyem 10-15 günlük ortalama açıklanma süresini bekleyip şayet açıklanmazsa çok üstüne düşünmeden önümüzdeki fırsatları değerlendirmeye çalışmakta fayda var. Zira hem zaman hepimizin aleyhine işliyor hem de bu süreç erken ya da geç sona erdiğinde maalesef yarımız emeline ulaşamayacak. Selamlar. -
@aybala valla hocam haklı olabilir olmasına da ben üstadı böyle tanımadım en kötü ihtimalle çıkıp “durum stabil dostum” yazardı, diğer başlıklarda aktif olmasına rağmen bizlere sessiz kalması da ne bileyim... Aklından geçeni bilemiyorum tabi ama sizlere kızdım bilgi beklemeyin dese bile birşeydir sessiz kalmak neden insan her türlü mânayı çıkartır sessizlikten çnkü..
-
@kaimoğlan Ah bu yetkili kişiler bir defa da olsun bildiklerini görmedim ondan he he kardeşim:)
-
Bu saatten sonra GİBe sempati duymamın tek sebebi yazılı sınav ve mülakat tarihlerindeki gecikmeyi mülakat sonuçlarında tekrarlamayıp,gecikmeleri telafi edip,en geç cuma açıklayıp güven tazelemesi olacak. Aksi takdirde vay halimize
-
sınav merkeziyle görüştüm klasik bir cevap aldım:)kısa sürede yada uzun sürede açıklanır bilmiyoruz dediler.hiç şaşırmadım
-
Evet önceden açıklanma süresi 10 15 günlük süre zarfında olan sözlü mülakat sonuçları varmış. Ancak en son vergi dairesi müdür yardımcılığı sözlü sınavı tam 1 ay sonra açıklanmış. Umarım bizim de azami gecikme süremiz 1 ay olur..
-
@colbert95 Dguy icin 1 ay bugün itibariyle doluyor umarım bugün yarın açıklanır
-
@simpeya umarım kardeşim.ben de böyle ümit ediyorum.