2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@davetsiz İnşallah. En basitinden çoğumuz belki kpss ücretinden kurtuluruz.
-
@pareto_wilfredo Üstad sizden bir açıklama bekliyoruz . Biliyoruz siz de takiptesiniz ama lütfen en azından küçük de olsa bir duyum aldıysanız bunu bizle paylaşmasanız . Gerçekten cok yorulduk . Her şeyin hayırlısını diliyoruz sizden de bir bilgi .
-
@ladislas34 paylaşmanız dicektim
-
@davetsiz gerçekten bu yıl niye böyle bilmiyorum ama ben yıllardır buralardayim. İlk kez ne hevesim vardı ne heyecanım. Sadece stresim var. Bitsin artık diyorum. Hayal bile kuramiyorum ilk kez. Süreç öyle soğuttu ki herkesi.
-
@birgaripiibflii nerdeyse 1 yil önce girdiğimiz sınavın sonuçları olunca insan kısa sürede pekte beklentiye giremiyor, malum hiç iyi bi haber de almadık süreç boyunca. Bu kadar yıpratıcı bir süreç ömrü hayatımda görmedim ben.
-
@simpeya Sgk ya girmedin sanırım
-
@shanks sgk ve guy farkli kulvarlar
-
Bu hafta içinde açıklanır mı sizce ? duyumu olan yok mu ? yoksa kurum sınav sonuçlarında olduğu gibi istisna bir durum olarak çok bekler miyiz ?
-
Mülakat sonucları ne zaman açıklanır var mı duyum?
-
Geçen yıl sonuçlar pazarı pazartesiye bağlayan gece saat 03.00 civarı açıklanmıştı.
Mübarek ayın ilk gecesi şöyle yarim saat sonra açıklansa sonuçlar ne güzel olur. Herkes önünü görür, her gün 10 kere sayfaya girip stres sıkıntı çekmez."Şüphe yok ki her güçlükle beraber bir de kolaylık var." Insirah-6
-
@davetsiz tuğrul hoca bu gece beklemeyin yazmış hocam
-
@davetsiz o saatte nasıl açıklanıyor hocam? Yani prosedür nedir kim çalışıyor ki o saatte açıklanıyor?
-
@jasikevicius bunun cevabı hâlâ meçhul.
Geçen sene bir ara tartıştık bunu. Iki görüş vardi o zaman. Bir arkadaş dedi ki " açıklayacak yetkili kişi kendi özel bilgisayarından evinden yükleyebilir "
Diğeri de " özel programlar vardır otomatik yükleme şeklinde. Kurarsın programı şu saatte şu günde yayınla dersin yayınlar" demişlerdi. Tabi bunlar komplo teorisi. Nasıl oluyor bilmiyoruz ama olduğu kesin. Çünkü geçmiş senelerde haftasonu dahi açıklandığı olmuştu diye biliyorum. -
@davetsiz eskiden yazılı ve sözlü sınav sonraları gecesinde açıklanırdı. yazılı sınav sonuçları okunana kadar, sözlü sınavlar da bitince nihai listeler belirlenene kadar çalışılır, tamamlanınca da kurumdaki panolara listeler asılır sabah mesai saati ile de internet sitesinden ilan edilirdi. Evi yakın olanlar geceden kuruma gidip panolardaki listelerin fotoğrafını paylaşarak öğrenirdi. o sebepten sınav sonraları kurumun etrafından geçenler yanan ışıklardan bahsedip insanları heyacanlandırırdı. son bir iki alımdır gib alışkanlıkları değişti. komplo teorilerine çok güldüm.
-
@yamtar hocam sizin dediğiniz çok eski. Rahat bir 5 yılı var. Biz geçen seneden bahsediyoruz. Geçen sene gece açıklandı. Buna cevap bulamadık, o saatte nasıl açıklandığını..
-
@davetsiz ben kapıdaki görevliye sordum bizzat hep merak ettigim bir konuydu.bizzat biz binada oluyoruz dedi
-
@nopainnogain nerede yazmış ben göremedim
-
deminki ileti kaldırılmış bir an açıklandı sandım
-
@guymagdurubiri ne iletisi hocam ? @Adnan-Ötüken
-
biri bi başlık paylaşmış mülakatlarla ilgili sonradan kaldırılmış @mami1616