2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@erhankestevur yanlış yazmışım uygunlanmayacağı olacak:)
-
@erhankestevur referans varsa nerede çalışırsan çalış
-
Mülakat sorularını paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Mülakata katılacak olanlara da teşekkür ederim.
Gini katsayısı nedir?
Türkiye'deki oranı nedir?
Enflasyonu azaltmak için hangi politikalar uygulanmalıdır?
Vergi cenneti nedir, bilindik bir ülke var mıdır?
Cezayı azaltan haller nelerdir?
Verginin ilkeleri nelerdir?
Ödeme gücüne göre vergilendirme nedir?Bir arkadaşımıza sorulmuş sorular.
-
@duyguuu37 hocam beni de kapıdan girdiğim gibi bi komisyon üyesi tanıdı ben sana çok zor sordum dguyda burda sormıcam dedi senin aldığın puanı da biliyorum dedi şaştım kaldım beni mi denedi bilmiyorum diğer üye de eşimle ilgili konuştu muhabbet arasında 3 4 soru sordu o kadar bişey anlamadım inşallah olumludur bu durum
-
Komisyon üyeleri günden güne değişebiliyormuş. Kapıdaki görevli kişi dün komisyonda(2. Komisyon) bir daire başkanı vardı bugün yok dedi.
Benim komisyonumda gayet hoşsohbetti. Kapıdan içeri adım attığım gibi konuşmaya başladılar. Dguydan aynı komisyon üyesi denk gelmedi bana dguy nasıl geçti diye soruldu. Sohbet muhabbet gayet güldük özgeçmişimden konuştuk orada ekonomiyi takip ediyorum vs yazdığı için oradan girdi başkan soru sordu. Guy mülakatı sohbet havasında geçti. Dguyda da başta iyi muhabbet ettik güldük ama alan sorularına geçince ortam ciddileşti baya sıkıştırdılar.
-
@erhankestevur bende oyle dusundum ama cok iyimser sanirim hocam,cunku hepimiz hemen hemen ayni durumdayiz
-
İlce merkez ayrımı neye göre yapılıyor arkadaşlar,basta 1.ve 2. tercihlerimiz yaptık,ama genede bir puana goremi kazananlar arasindan dagitilacak nasil olacak
-
@bydaler Puana göre diye duydum
-
Arkadaşlar mülakat esnasında başka mülakatımın olup olmadığını sordular bu soruyla karşılaşan oldu mu? Şimdi veya daha önce. İyi bi durum mu sizce başka mülakatımın olmadığını söyledim
-
@shanks yazılı ile sözlünün ortalamasına göre mı olur
-
@bydaler Sadece sözlü diye duymuştum ama kesin emin değilim
-
@hsnkcby Bana da SGK da sordular yok dedim.Sonuç hüsran yani bunlar boş şeyler ben mülakatın bile tamamen boş olduğunu düşünüyorum basit bir tiyatro
-
@shanks eyvallah..kesin bilen arkadaşlar varsa bilgilendirirlerse bizi sevinirim iyi olur
-
Yönetmelik gereği ikisinin aritmetik ortalaması alınır.
Fakat sözlü puan için 70 barajı vardır. 70 altında sözlü alınırsa aritmetigin ve yazılınin bir anlamı kalmıyor. -
bana da sordular
-
Malatya 3. Komisyon
-Oecd açılımı nedir tr üyemidir
-Zorunlu karşılık oranı nedir para politikası olarak nasıl kullanılır
-damping nedir örnek ver
-sınırlı ne demektir kimlere sınırlı denir
-hak ehliyeti fiil ehliyeti nedir
-guy nedir Ne iş yapar
-taşra merkez ayrımı nedir -
@hsnkcby tamamiyle o anki hislerine göre soruyorlar .elensen ya da kazansan asla bu duruma bağlama .
-
@okan44 yıllar yıllar önce vmy mülakatında da bana oecd yi sormuşlardı.demekki sorular değişmemiş :))
-
- Komisyon Ankara bölüm iktisat
Cari açık
Karşılaştırmalı üstünlük teorisi
Avans hesabı
Sebepsiz zenginleşme
Çalıştığım için işten falan sordular komisyon gayet iyiydi Güler yüzlüler herkese başarılar
- Komisyon Ankara bölüm iktisat
-
Arkadaşlar diğer kurumların mülakat sonuçlarının açıklanması 6-7 ayı buluyor son yıllarda. Bu sınavlarda mülakat tarihlerinin ve yazılı sınav sonuçlarının açıklanması da uzamıştı. Sizce mülakat sonuçlarını da uzatırlar mı ?