2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Yok mu bir gelişme
-
Genelde 30 gün sonra açıklanan sonuçlarda sonuçlar 30.gün içinde 11:13, 14:34, 21:52 gibi saatlerde açıklanmış. DGUY da bugün 30. gün olduğuna göre DGUY ve GUY aynı anda açıklanacak varsayımı altında yukarıdaki saatler de baz alındığında günün tamamını umut dolu beklemek mantıklı olacaktır.
-
Çalışmalar dün başlamıştı,o zaman naçizane senaryoyu yazayım : Dün öğlen çalışmalara başladılar titizlikle hazırladılar bir kısmını,sonra yoruldular iftar yaklaştı iftar ettiler,sonra dediler ki sahura kadar yetiştirebilirsek açıklayalım ama aceleye de getirmeyelim bir yanlışlık olmasın son bir kontrollerimizi yapalım,bence listenin %80 i bitti gece,geri kalanını ve son kontrolleri bugün tamamlayıp gün içinde ya da iftardan sonra ya da yine gece yarısından sonra açıklayacaklar Diğer ihtimal listeyi bugün hazır edip cuma açıklayalım diye karar almış olabilirler .. Buna da eyvallah canları sağolsun .. Ve son ihtimal listeyi hazır edip yukarıdan onay gelene kadar bekletmek ki bu beklemenin önü sonu meçhul .. Neyse kötü düşünmeyelim umarım en geç yarın bu iş biter ve 10 aylık stresli bekleyiş yerini şükürler olsunlara bırakır. 🤲
-
Yarın akşama kadar umutlu bekleyeceğiz açıkçası. Yarın da guyun 10.gunu olduğu için. Ondan sonra artık tahmin de yurutemiycez sadece gun sayacağız. Bugün mu açıklanır yarın mi diye diye daha zor geçecek.
-
@moonlight Mantıklı geldi bana
-
@mami1616 bana da aynen.
-
@moonlight Keşke
-
Il göç açıklandı söz gibde
-
@pablomu il göç mülakat sonucu mu bekleniyordu?
-
Dün beni yargıladınız, linç ettiniz, yerindibine soktunuz. Olsun hepiniz bu sonuçları bekliyorsunuz .Haklısınız da Dün söylediklerimin arkasındayım . Kısa sürede açıklama beklemeyin umarım yanılan ben olurum .
-
Göçün mülakatlari ne zaman bitmişti?
-
@birgaripiibflii 20 şubat
-
@dguycu umarız
-
@dguycu arkadaşım sen bunu neye göre söylüyorsun açıklasan düzgün şekilde herkes saygı duyar hala şahsi ifadelermiş gibi anlaşılıyor yazdıkların
-
@DGUYCU bu nasıl bir üslup. Herkes bu kadar stresli ve gerginken bu şekildeki tavrınız hiç hoş değil. Biraz dikkat edin lütfen üslubunuzu düzeltin
-
@dguycu size kızılan nokta söylediklerinizin çelişkili olmasıydı kaç aydır bekliyoruz tutarsız şeyler duymak istemiyoruz.. Yarın ne olcagı belli olmaz bu ülkede .. O yüzden umudumuzu kaybetmek istemiyoruz
-
Biz şu an sadece umudumuzla yaşıyoruz. Onu da boş duyumlar veya hislerle yok etmeyin lütfen.
-
Allahım sen bu mübarek ramazan ayında, son sabır sınavını da kafayı yemeden olumlu sonuçla atlatmamızı nasip eyle yarabbimAmin
-
Haftasonu açıklanmaz dimi?
-
@monopolcü gece bile açıklandığina göre haftasonu da açıklanabilir bence