2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar yarın iş başı yapıyorum hadi hayırlısı dün soranlar olmuştu ne zaman elimi bi işe atsam genelde yakın tarıhte bir sonuc acıklanıyor mübarek bu arada duyumcu falan asla degılım benım tek istegım bu zor dönemde yüzlerinizde ufakta olsa tebessüm oluşturmak ilk yazımı da o nedenle yazdım zaten Allah hepımızın yardımcısı olsun
-
@iktisadihatun ooo hocam sen geldiysen tamamdır bu iş
-
@simpeya valla hocam inşallah bu sefer de acıklanır da hemen ben se son kez istifa ederim alışkanlık oldu artık
-
@iktisadihatun inşallah hocam
-
@simpeya çok yorgunuz ama ümitleri birazcık diri tutmak lazım galiba
-
@refik-soydam söylediklerinizden yaptığım çıkarım çok üzücü bu mübarek günlerde bizi ölüp ölüp diriltenleri Allaha havale ediyorum
-
Hadi bi totem de benden olsun
***Bu gönderiye 20 fav gelirse @paretowilfredo
üstad en son aldığı duyum ve bilgileri bizimle paylaşacakmış ***Inanıyorum bu akşam açıklanacak biraz daha sesimizi çıkaralım
-
@kuznets_12, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Hadi bi totem de benden olsun
***Bu gönderiye 20 fav gelirse @paretowilfredo
üstad en son aldığı duyum ve bilgileri bizimle paylaşacakmış ***Inanıyorum bu akşam açıklanacak biraz daha sesimizi çıkaralım
@paretowilfredo hocam artık top sende hadi bize güzel haberler ver
-
Sitede canavar gibi çalışıyor mübarek biraz donma falanda yok
-
Ya size de öyle oluyor mu bilmiyorum ama pareto öyle bir yorum yapıyor ki, yani hiç açıklanmayacak dese bile ben ondan umutlaniyorum. İncitmeden kırmadan paylaşıyor duyumunu. İletişim çok önemli bence. Sivri sivri bugün de yarın da açıklanmayacak diyenlere o yüzden tepki veriyoruz belki de biz. O yüzden ben yine paretodan haber bekliyorum.
-
@birgaripiibflii Pareto bizim canımızdır.
-
Pareto gel de iyileştir bizi. Optimumdan caydık iyileşsek de olur
-
@paretowilfredo hocam hadi bizi şenlendir ölü toprağı dökülmüş gibi olduk :((
-
@paretowilfredo üstad coming soon yazarmısın lütfen
-
@birgaripiibflii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ya size de öyle oluyor mu bilmiyorum ama pareto öyle bir yorum yapıyor ki, yani hiç açıklanmayacak dese bile ben ondan umutlaniyorum. İncitmeden kırmadan paylaşıyor duyumunu. İletişim çok önemli bence. Sivri sivri bugün de yarın da açıklanmayacak diyenlere o yüzden tepki veriyoruz belki de biz. O yüzden ben yine paretodan haber bekliyorum.
Dost acı söyleyen değil acıyı tatlı söyleyendir..
-
@moonlight evet evet aynen
-
Dün ne kadar umutluyduk oysaki...
-
Şuana kadar pek birşey paylaşmadım ama imza aşamasına kalmışsa bu iş bugün biter. Çünkü imzası gereken üstadların şuan orada oldukları bilgisini aldım. Umarım açıklanır.
-
@simpeya agzın bal yesinnnn
-
Duyurulara girebilen var mı?