2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@babayega senin gibi şeref yoksunun olduğu bir ülkede yaşıyoruz .
-
@babayega simdi sana ayan beyan küfür etsem de hakettin sen bunu ama adabım izin vermiyor
-
@babayega Gib'in çocuğu
-
@babayega Şeref yoksunu
-
@frustration ahahahha
-
@gannicus sakin kalalım hocam ne yazdığını görmedim ama insanları çileden çıkarmış anladığım kadarıyla la havle vela kuvvete diyelim.
-
Siz bu gereksizin yazdıklarını ciddi ciddi dikkate alıyor muydunuz ️ Ben bakıyorum babayega okumayıp geçiyordum
-
@babayega yallah memurlar nete
-
@babayega let the linç begin yazacaktım. Her şey bitmiş bile geçmiş olsun... Bir daha böyle şakalar yapma...
-
@babayega defol git ugursuz adam iftar vakti ne pislik insansin sen ya
-
@gari̇p-i̇nsan Senin tahmin tutmayacak galiba.
-
İlgili arkadaşın üstüne Bi yoğurt dökün de cacık olsun hiç olmadı Bi işe yarar
-
@teklif-eğrisi hıyar hayırlı demek kardeşim yapma bundan cacık da olmaz
-
Biri şey mi demişti daha önce açıklanacağinda böyle tipler ortaya çıkarmış falan bütün zemin hazır. Hadi gel artikk
-
Yaklaşık 2 senedir bu formu hesap acmadan izleyici modunda takip ediyordum .Bu yolda yürüyenlerin halinden sadece yoldaslarınız anlar.Söylenecek bir çok şey var ama şu aşamada gerek yok artık:)Herkes için hayırlısı olması dileğiyle. 'senden nefret ediyorum seni cok seviyorum ty forum'
-
Eğer burada mülâkat sonucu beklemediği halde sırf aklınca "eğlenmek!" maksadıyla bunca insanın psikolojisini asılsız şeylerle bozmaya çalışan varsa bilsin ki "ah kalmaz".
Kimseyi itham etmiyorum sadece ihtimalden bahsediyorum.
Beddua almamaya özen gösterin. Nerden ve nasıl çıkacağı belli olmaz! -
O değilde ne kadar kaldı acaba açıklanmasına.
-
TK nın dediği 2 saat doldu eli kulağındadır inşallah
-
@babayega kardeş küfür istiyorsan açık söyle böyle nazlı nazlı gelme
-
Bi şey değil ocaktaki yemek yanacak