2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@davetsiz reis çok şükür benım de oldu. Eskilerden 2 eksildik.dguyun olmamasına hıc uzulmedım. Hamdolsun
-
@zenginmemur Allah yardımcınız olsun hocam üzüldüm .Süreç boyunca sürtüşmelerimiz oldu.Lakin rızık arayıp bulacaktır seni bundan emin ol.Hakkını helal et.
-
Dguy'dan elendim Guy oldu ama burada yıllarını vermiş ve elenmiş arkadaşları görünce kazandığıma sevinemedim maalesef. Ben de daha önce 4 mülakattan elendim, sizleri çok iyi anlıyorum arkadaşlar. İnşallah Allah daha iyi yerleri nasip eder sizlere.
-
Geçen hafta il göç mülakatından elendim bu hafta guy oldu Rabbime şükürler olsun
-
cimere başvuru sonucu:puanınız yeterli degıldır
Mahkeme basvuru sonucu:idarenin takdir yetkisi yapacak bısey yok denılecektır.
Tecrubeyle sabıttır -
Geçen sene elendıgımde 1 hafta yemek yiyemedim uzuntuden. Bu sene cok sukur oldu. Asla vazgeçmeyin asla.
-
Arkadaşlar şimdi benim il Denizli neresinde çalışırım gib binasında mı vergi dairesinde mi.Bunlar neye göre belirlenir
-
@shanks baskan o amirin ıstedıgı yerde olur neresi denk gelırse artık
-
@teklif-eğrisi ikametın de bazen dikkate alındığı oluyor
-
@teklif-eğrisi Kaç seçenek olur.Ev bakmam lazımda baya baya uzaktayım
-
@teklif-eğrisi Hocam var mi bildiğiniz daha önce bu yollara başvuran
Gerçekten takdir yetkisi denip kapanıyor mu dosya -
@shanks dert etme cogu gitti azı kaldı. Hallolur hersey
-
@teklif-eğrisi Sağol
-
@i̇ibfkpss başkan bizzat danıştay tetkık hakiminın dedıgını yazdım
-
Ne yazsak boş. Hiçbir avuntu hiçbir söz teselli olmuyor biliyorum. Ama birkaç şey söylemek isterim. Üniversiteyi kendim çalıştım kendim okudum. Bir ailenin tüm sorumluluğu üzerimde olduğu için bu sürece tam 31 yaşında başladım. Şu anda 34 yaşındayım. Bu sürece başladığımda herkes benimle dalga geçiyordu, kimse de inanmiyordu. Ama ben kendime inandım. 2017'de elendim, çok ağladım sizler gibi sorguladım ama bir süre sonra tekrar ayağa kalktım çünkü biliyordum ki Allah gercek emek verenin emeğini asla karşılıksız bırakmaz. Yaş sınırına geldiğimde ancak atandım demek ki kısmet bugüne imiş. O yüzden yılmayın sonuna kadar mücadele edin, vazgeçmeyin. Bu işin yaşı, yılı yok. Sadece biz değil Allah biliyor nasip neredeyse ne zamansa. İnanın yeter. Dualarımız sizinle yol arkadaşlarımızla her zaman..
-
2018 puanı olup ilan gelmeyince bunaldım artık diyordum bende. Ancak burda o kadar emek verip mülakatı olumsuz sonuçlanan insanları görünce bazı şeyler dank etti kafama. Gerçekten çok zor. Üzülerek okuyorum. Allah yardımcınız olsun.
-
@i̇ibfkpss en çok da ailemin yüzünü güldürememek yaralıyor ya beni oğlumun yüzüne bakmaktan utanıyorum ondan esirgediğim bütün ilgi sevgi koca bir hiç içinmiş. hayallerimi, ideallerimi bir kenara bırakalı çok oldu zaten. Birdaha ilan gelirse yine torpilim olmayacak yani kaybedecek hiç bişey bırakmadılar. Son kuruşuma kadar harcayarak olsamda evladımın rızkını ne için kaybettiğimi bilmek istiyorum
-
5 yıllık emek yine çöp.. KPSS benim için bitmiştir. Devam edecek gücü olan arkadaşlara başarılar. Kazanan arkadaşları da tebrik ederim. Allah başarılarınızı artırsın. Allah'a emanetsiniz. Yonetici arkadaşlara ricamdır lütfen üyeliğimi silin..
-
Kazananları tebrik ediyorum, kazanamayanlara sabır diliyorum.. zorlu bir süreçti.. hepimize geçmiş olsun
-
Kpssden 88 kurum sinavindan 92 almis biriyim. Elendim saglik olsun ne diyeyim birini daha biktirdiniz !!!