2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@meç hocam ona takılmiyorlar sonuçta b grubu memursun a grubu pozisyona basvuruyorsun en basitinden
-
Forumdan birkaç tanıdığın kazanamaması benide üzdü gerçekten. Haklarında hayırlısı olsun onlarında diyecek bir şey yok.
-
@shanks Memleketime geliyosun:)
-
@ds1966 Aynen.Nasıl seviyor musun peki
-
@shadows keşke hocam ne için olduğunu bir bilebilsek. Bunun icin de uğraşıp hic bir olumlu sonuc alamamak da var. Maddi manevi bir kez daha yıpranmak da var
-
Arkadaşlar burda atanamayan arkadaşlarımızin kimisi cebinde kalan son otobüs parasından bahsediyor, kimisi kaybolan 5-6 yılindan ve umutları dan bahsediyor, bir kacimizda çıkmış atandığı ilin nasıl olduğundan, nerede çalışacağından, veya şimdiden becaişten filan söz ediyor bir de gülücükler sacarak. Hiç mi empati kabiliyetiniz yok. Nasıl görmezden gelebiliyorsunuz. Ben de hatri sayılır bir sırada yedekteyim, idari yargının da mulakatini bekliyorum ama şuraya yazmaya imtina ettim. Kendim için demiyorum, biraz hassasiyet rica ediyorum lütfen.
-
@obra maliyede memurum hocam dguy kazandım
-
Hem guy u hemde dguy u kazanan arkadaş var mi
-
@shadows hocam liste o kadar özensiz hazırlanmış ki bir an önce bitirelim de gidelim denmiş 2 mülakati da kazanan adaylar ve tersi durum da iki mulkattan da eklenenler var ,insan hiç mi demez buna dikkat edelim demek ki hiç bir değerin önemi kalmamış benim aklım almıyor bunu
-
Listede olmayanlara geçmiş olsun memurluk allah dan daha güçlü rızık kapısı değildir. inşallah , iyi ki kazanmamışım şuan daha mutluyum dersiniz arkadaşlar yazılanları okuyunca çok üzüldüm. ben 1 sene olmadı cildim de stresten kaşıntı midem de ağrı olmaya başladı hepinizin hakkında hayırlısı olsun hayırlı akşamlar
-
@timuçin hocam size karşı argüman olsum diye söylemiyorum ben de yedeğe kaldım ve sevinenleri görmek beni üzmüyor umarım kimseyi üzmüyordur. hepimiz içinçok çok zorlu bi süreç ve bazılarımız kazandı ve sevinmek de hakları bence tabiki düzgün bi çerçevede . ey arkadaşlar sevinirken bize de dua edin bizim de hakimlikte yüzümüz gülsün inşallah
-
@justice11 hocam 2 mülakatıda kazanan sayısı tahminen ne kadar sayı fazla mı inceleme fırsatınız oldu mu
-
Listelerde mukerrerlik söz konusu mu arkadaşlar?
-
@nopainnogain artik biri cevap verse keske bu soruya.
-
@shanks Sevmez miyim hiç:) Hayırlı olsun Hocam mesleğiniz.. Sizin memleket neresi
-
Arkadaşlar yazarken biraz dikkat edelim. Elenen arkadaşlara saygısızlık yapmayalım. O listede ismini görememe duygusunu iyi biliyorum.
Bir önceki yani 3. mülakatımdan elendiğimde dünya başıma yıkıldı. Çok zor günler geçirdim. Aileme nasil mahcup oldum anlatamam. Hiç kolay olmadı. Ama sonra bu ilan geldi tekrar çabaladım ve çok şükür oldu.
Ne desem fayda etmez biliyorum. Daha iyi yerler olsun daha çok mutlu olun diyorum tüm bu seferlik kazanamayanlara.
İnsan bazı yollardan geçmeden ne yazık ki bazı şeyler yoluna girmiyor, hayırlı olana inanmak lazım.
Hiçbirinizi tanımıyorum ama çok yakın arkadaşlarım elenmiş gibi üzülüyorum. Umarım hepiniz bu günleri ''iyi ki olmamış'' diye anarsınız
Allah sabır versin. Ama vazgeçmeyin..Son olarak mülakatı olumlu olanların bundan sonraki süreç için konuşacağı farklı bir başlık açılmasını öneriyorum.
-
2013te derhaneyle okulu bir arada götürerek başlamıştım bu sürece. Yılmadan çalıştım elimden geldiğince yokluklarla zorluklarla. Para vermemek icin bisikletle gidip gelirdim kütüphaneye. En kötü sigaraları içtim evden yemek ve çayımı götürdüm. Hatta @paretowilfredο en yakın 2-3 arkadaşımdan biridir. O zamanlarda birbirimize hep destek çıkardık yediğimiz ictigimiz zaten ayrı gitmezdi. Sen erken gelecen ben erken gelecem yarışı yapardık hep o kazanırdı saat 5.30-6da gelirdi....
En son gecen guy alımında sakarya olmamıştı. Herşey bitti derken direk askere gittim kısa dönem. Geldim ve sınava 3-4 ay civarı bir sey vardı KPSS ye. Ve ilanda geldi guy vs. Ona girdik kazandık çok şükür ama ömrümden ömür gitti.. saçlarım açıldı çok kilo verdim sağlığım gitti ve mutsuz bir insan oldum ama bırakmadım..demem o ki bırakmayın mümkünse şartlar elverdiğince bırakmayın arkadaşlar. Kazanan arkadaslara başarılar diliyorum kazanamayan arkadaşlarıma sabır diliyorum..
-
@ds1966 Şuan Bilecikteyim ama doğma büyüme Zonguldaklıyım.Kardeşim Buldan da öğretmen o yüzden yazdım Denizliyi
-
@friedmannn yok hocam bir sayı veremem ama söz de beraber açıklanmasının sebebi mükerrerlik olmasını engellemek içindi ama dikkat edilmemiş maalesef
-
Hiç aynı isim duymadım ben arkadaşlar