2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Beyler ben alan parasını daha yatırmadım yüklenelim 12 ye kadar açıklansın
-
@açıklanmadı bana da öyle geliyor inşallah açıklanır
-
#GibMülakatlarıAçıkla
Buraya yazıyoruz.
-
@beveridge-eğrisi ben de hala yatırmadım ama yatıracağız sanırım
-
Mülakat sonucu beklemediğim halde en az 5-6 tweet atmışımdır.Yeni ilanın akıbetini anlamak için bu sürecin bitmesi gerekir.Onun için herkes az çok demesin bir kaç tweet atsın.
-
@açıklanmadı Hergun bir medyum memiş türüyor çok merak ediyorduk ne hissettiğinizi ya Allah razi olsun çok sağolun
-
aynı şekilde hergün de hislerini paylaşan insanlara medyum memiş diyenler bir bir artıyor. Ben merak ediyorum arkadaşım hislerini,ne var yani adam açıklanabilir yazdıysa güzel bir ambiyans var neden olmasın
-
@istatistikçik kendisi bize yazmıştı attığım cevap onun “ben hissediyorum açıklanacak.” Yazdığımda bana söylediği şeydi
-
@berdinyen ozaman her ikinizi de savundum ben
-
@istatistikçik onun savunulacak bir tarafı yok da neyse hocam
-
Arkadaşlar gündemdeyiz biraz destek, tweet atın ve retweet yapın
-
@berdinyen hahah ben yazarken onu düşündüm bilerek yazdım.nası kinlendin hocam öyle :d benimki iyi his olduğu için sayılmaz oyna devammm
-
@samuelson arkadaslar hazır gündeme girmişken zirveye çıkalım şahsi hesabını kullanmak istemeyenler 2 dakikada hemen yeni açıp destek olsun lütfen suan 13. Sıradayız
-
@ryan 11. Deyiz durmadan tweet atarsak bir saate ilk 5 e gireriz
-
az önce insan kaynaklarını aradım.bayan yakın zamanda açıklanacak bekliyoruz dedi. ne kadar yakın dedim orasını bilemiyoruz dedi. umarım yarın bu iş biter
-
tweetlere devam edelim. ne kadar gündemde kalırsak o kadar çabuk açıklanacaktır. en azından bir bilgi alalım ne oluyor ne zaman açıklayacaklar bilelim.
-
@labsutek yarını karıştırma hocam bugün gelsin
-
Bugün oruç da çok zorluyor stresten karnım açıktı sigara vuruyor Allah sonumuzu hayretsin bugün bitsin bu çile dolu yol inşallah
-
Tk sessizlik yemını etmıs gibi
-
Bu foruma niye ev reklamı veriyorlar