2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@shanks devammmm tweet atmaya devammmm. !
-
offf bi 16 mayıs daha görelim lütfeennn
-
Darısı bize inşallah
-
Arkadaşlar onca mezun var İİBF den Twitter da gündem olmak bizim için zor olmamalı ,sağlıkçıları görüyoruz top topic şu an da ,bizim sesimiz de güçlü çıkmalı
-
Hep aynı kişiler Twitterdayız hadi arkadaşlar çok kısa sürede bir sürü twt atıldı
-
Arkadaşın biri bomba patlatacaktı tam zamanı herkes burda hareketlilik de var yapıştır gelsin
-
Yeterlilik mülakat tarihleri açıklanmış, kalbim duruyordu be
-
@monopolcü kalbime inecekti...
-
@justice11 Tag satın almadan zor
-
@zamanice aynen hocam , Twitteri olmayanlar 2 -3 dk sürüyor bir hesap açmak lütfen destek olalim
-
Herkes 10 twit atsa 10 rt yapsa 60 bin twit atılırdı. Buraya yazacağımıza hashtage yazalım. Yoksa daha çok bekleriz.
-
@geliruzmyard sakin
-
Tt oldu galiba 4 bine yaklaşıldı.
-
16 mayıs gelir uzmanlığını görünce bizimki açıklandı sanıp ufak caplı kalp krızı gecırcek gibi olan bi tek ben miyım arkadaşlar
-
Sınav hizmetlerindeki çalışmanın nedeni belli oldu yeterlilik icinmis
-
@geliruzmyard ben de sendenim hocam bagiricaktım nerdeyse açıklandı dıye sesım sanki sıteye gelicekmiş gibi
-
@iktisadihatun Benım renk attı daha kendıme gelemedım gıb aradım zannnetmkyorum bugün herhangı bı çalışma yapılmadı dedı
-
2 günüdür hiçbir çalışma olmamasına rağmen yeterlilik açıklandı. Bana öyle geliyor ki kaç günlerdir yapılan hazırlık bunun içinmiş gibiydi. Bizi kimse sallamıyor sanki arkadaş ya
-
Eee arkadaşlar simdiye kadar ya yeterlilik için çalıştılarsa bize daha baslamadilarsa napcaz
-
tarih belirlediler altı üstü şimdiye kadar bunun için niye çalışsınlar pozitif olun azcık:)