2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
alt tarafı tarih belirlendi toplanıp bunun için çalışmamışlardır heralde gerçi bahane bulunucaksa illa bunuda önümüze sürerler
-
Yeterlilik tarihi çoktan bellidir arkadaşlar zaten guy mulakatlarindan sonra bekleniyordu sınav hizmetlerindeki memurlar sadece listesi soyisme göre sıralayıp imzaya sunmus bunun toplantılık işi yok
-
@istatistikçik Ama ne bileyim bu kadar yavas çalışmaya ancak onu mu aciklayabildiler
-
Hazır onaya sunmusken bizimkileri de onaylatsalardi keşke
-
@birgaripiibflii o çalışmalar bizim içindi içiniz rahat olsun,yukarda arkadaşlar da belirtmiş yeterlilik sözlü tarihleri zaten belliydi bunun üstüne toplanıp acaba şu gün mü yapsak diye çalışmış olamazlar:)
-
Bir daha bir daha uğraşmasalardı oruç oruç
-
@birgaripiibflii değil mi hiçç
-
Her duyuruyu perşembe açıklıyorlar bugün çok önemli bizim için
-
@obra Ben yasaklandım atamıyorum
-
@2577 @refik-soydam @pareto_wilfredo haberin var mı yar yar haberin var mı
-
Bir selam sal sabah olsun @paretowilfredo
-
gib twitterdan yeni ileti paylaştı yüklenelim altına
-
@milton hocam ben de aradıgım da çalısmalar devam edıyor denıldı yani pek takılmamak lazım galiba süpriz olucak bence bize ummadıgımız bir anda
-
@iktisadihatun bugün mü aradınız hocam
-
şimdi aradım bana da burda herzaman çalışma yapılıyor şuanda da var mülakatlarla ilgili çalışma dedi.
-
@burc6 yok hocam dün öğleden sonra ama özellikle belırttım iki kez gelır uzman yardımcılığı için aradıgımı çalısmalar devam edıyor dedıler
-
@iktisadihatun sağolun hocam cevabınız için, umarım açıklanır artık
-
@burc6 rica ederim ne demek umarım
-
İlanları etkinlikle aldık. Mülakat tarihlerini gazete ilanıyla. Şimdi sıra mülakat sonuçlarında. Yükleennnnnn.
#GibMülakatlarıAçıkla -
bence bugün açıklanıcak.tamamen hissiyat.