2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Yalnız bazıları var ki gib başkanı açıklanmayacak dese bile inanmayacak seviyede algılarını kapatmış,daha öncede açıklanmayacak deyip açıklandığı olmuştu diyecekler
-
1675 tweet atıldı listeye girdik arkadaşlar ha gayret devam durmak yok !!
-
Akşam etkinlik için para toplamaya başlayalım bence. Olurda açıklanırsa kpss öncesi ilan gelmesi için kullanırız. Mesai bitimine kadar açıklanacağını sanmıyorum. En azından yarın açıklanması için faydalı olur akşam yapılacak bir etkinlik
-
Gündemdeyiz twit atmayı ihmal etmeyin
-
@nurkse_fakir RT İŞE YARIYOR Dİ Mİ?
-
@mami1616 evet Hocam
-
Gib’ İn attığı tweet altına da yüklenelim
-
Benim gibi bu sınava girmeyen arkadaşlarda atsın ki sıra bizede gelsin kendi şahsi adresini kullanmak istemeyenler yeni Twitter açıp daha fazla twit atabiliriz umarım en kısa zamanda ise yarar ve isinize kavuşursunuz
-
#GibMülakatlarıAçıkla
-
Arkadaşlar lütfen Twitterdan destek verelim
-
@geliruzmyard devam arkadaşlar . Durmadan atalım tweet
-
@iktisadihatun Ahahahahahahha çok iyiydiii
-
Ben geldım babuslar. İçinizde tuttuklarınızı soyleyın döşeyim twitter'dan :))
-
Arkadaşlar akşamda bir etkinlik olsa işte olanlar felanda oluyor tam yüklenemiyoruz
-
#gibmülakatlarıaçıkla tagıyla tweet atıyoruz arkadaşlar
-
@venüsmer evet şaka gibi bir kurum sınavı sürecim oldu
-
Durmak yok tweetlere devam
Ağlamayana ekmek yok
#GibMülakatlarıAçıkla
-
@birgarip peki kazanamayanlar gvs den mi mülakat notundan mı evlendiğini nerden anlayacak bu durumda defalarca elenip mi ikna olacak evet benim gvs de sıkıntı var heralde diyerek çok saçma
-
Bu hafta açıklanmazsa yeni bir sgk vakası yaşanmaması için hiç bir neden yok. Durmadan yazalım.
#GibMülakatlarıAçıkla
-
@Mahlaki bügünde açıklanmazsa yarın etkinlik için para toplayalım daha once sen ugrasıyordun bu islerle 300 tl ye tag alınyor 30 kişi 10 ar tl atsa yeterli