2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@köyün-ağası Anlaşamadık kardeşim 1 sn ön soruşturma ile güvenlik soruşturması aynı şey mi? Güvenlik soruşturması kazanıldıktan sonra yapılan şey değil mi? Birisi güvenlik soruşturması bekleniyor diyor bunun için 2 ay süre yok mu? Oruç olunca kafaya zor giriyor kardeşim :))
-
@redcrossbjk soruşturma dedi şey gvs işte emniyet yapıyor iki gün once biri söylemişti twitterda mülakatta komisyon gvs nin mülakattan once yapıldığını söylemiş hatta öğretmenlerin mülakat oncesi gvs yapıldığını bir gazete de bile yaZdılar okuyabilirsin ilgöç te de mülakat açıklanmadan once bazı adayların evlerine polis geldiği olmuş artık sistem bu herhalde
-
#GibMülakatlarıAçıkla arkadaşlar @gibsosyalmedya hesabını etiketleyerek tweet atıyoruz destek lütfen
-
@köyün-ağası anladım kardeşim de işte bugüne kadar böyle yapmamış kurum bir an da ne oldu da değiştirdi sistemini. Sanmıyorum ben böyle bir şey olsun ama süreç uzadıkça da acaba demiyor değilim ne yazık ki
-
ilgöç kazananlarda istenilen belgelere baktım , güvenlik ve arşiv araştırma formu yok.Galiba artık mülakat açıklanmadan soruşturma yapılıyor ve belge tesliminden sonra kanuni süre içerisinde göreve başlatılma olayı gerçekleşiyor
-
Arkadaşlar tweet atalım, rt yapalım, bi baskı unsuru olur belki bi ihtimal.
-
siyasi falan değil yanlış anlamayın Binali Yıldırım a yazalım bakana söylemesi için tweet atalım şu seçimde sesimizi illaki duyacaktır.
-
Bizden önce mülakatları yapılan vergi dairesi müdürlüğü ve yardımcılığı 1 ay içerisinde açıklanmış
eskiden onlarda guy gibi bir gün içerisinde açıklanıyordu.
Bence bizim sonuçlarda ay sonuna doğru açıklanır.
Umarım o zamana kadar kalmaz. -
@belkibirgünguy dguy 37gün oldu.
-
@duman Hadi herkes yüklensin
-
Binali yıldırım etiketlemek ise yarayabilir
-
#GibMülakatlarıAçıkla 2 twit atsanız kafi dostlar.. Hadi bi el atın da
-
Binali Yıldırım iş görür kesinlikle
-
@köyün-ağası Olur hocam, yani gibsosyalmedya özelinde bize yardımı dokunacağını, etkili olacağını düşündüğümüz kim varsa etiketleyebiliriz, benim amacım hiçbişey yapmadan beklemeyelim sadece, tweet atalım, birinin gözüne çarpar ve bi yardımı olur belki belli olmaz.
-
Listeler hazırlanıp iş sorusturmada tıkanmışsa Gib'e baskı kurmak işe yaramaz. Her durumda emniyeti bekliyoruz cevabı alırız zaten. Tabi neyi bekledigimizi de bilmedigimiz için hemen bugün ya da yarin aksam tweet satın alarak etkinlik yapmak faydalı olabilir.
-
arkadaşlar liste açıklandıktan sonra soruşturma başlıyor. kafanızı yormayın böyle şeylerle.
-
Twitter’da Desteklerim sizinle arkadaşlar. İnşallah sonuçlarınız bu hafta açıklanır da kurtulursunuz bu dertten.
-
Sizlere yasadigimiz traji komik olayı hatırlatmak istedim.Coğumuz ilk ilan geldiği zman cok sevindik.Hatta bazi iller 70lere kadar dustu sevincimiz dahada cok oldu.Ve p48i 70i puan olan bir aday yazılıyi gecti ve suan mülakat sonucu bekliyor.Bu aday Allah esirgesin mülakati gecemesse ne yapcak?Kpss ye hazırlanamiyor mulakat sonucu beklemekten girmezse gelecek ilanlara puani yetmeyecek.Allahım sen bizi bu durumdan kurtar...
-
Birazcık kafalar dagılsın ben de sizlere hayatımdaki gerçek kesitten bahsetmek istiyorum arkadaslar ılan gelmeden umıdı kestım muhasebecıde işe başladım 1 ay sonra tak dıye 3 ılan geldi çıktım işten.Sınavlar bitti baktım acıklanmıcak baska bir muasebecıde işe başladım haftasına sonuçlar acıklandı ben yıne cıktım işten hazırlanmak için en son ya mulakat tarıhlerı cok gece kaldı artık calısıyım barı dedım 2 ıs görusmesı yaptım ve hemen ardından mulakat tarıhlerı acıklandı super bir haberım var ben yıne iş buldum ve Galıba bu cok yakında acıklanacak demek
-
Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Ön soruşturma mulakat oncesi yapıldı bitti, gitti. Sorusturmayla alakasız bir seyi bekliyoruz ama neyi bekledigimizi bilmiyoruz. Emniyetle falan alakasi yok geçen alımda da çıkmıştı bu tantana. Twit atalım işe yarar umarım.