2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Evet arkadaslar sabah oldu bi de hayroldu mu tamamdir bu iş.
-
@gökyeleli hiç umudum kalmadı. Ama hadi inşallah diyelim
-
@birgaripiibflii hepimiz ruh hastasi olduk zaten beklemekten. Yarin egitimde sacma sapan hareketler yapan birini gorursem kesinlikle kınamam.
-
Aslında bunu yazıp tepkileri üzerine çekmek istemiyorum her girilmediğinde yazmayın dendi ama 5 dk dır gib in anasayfasına giriş yapabiliyorum ama sınav duyuruları error veriyo. Başka birşey mi yükleniyor bilemem ama inş bizim hayrımıza sonuçlanır
-
Şuan için giriş yapılıyor artık ve yeni bir gelişme yok neyse hayır olsun beklemeye devam gün uzun
-
@anakeynes size çok tepkiliyim beni umutlandirdiniz :)Siteye giriyor benim bilgisayarim .
-
@gökyeleli ️Artık benimkisi de giriyor. Neyse bir anlık heyecanla yazdım da ben burdaki toplara girmem zTen takipte kalmak en iyisi herkes patlamaya hazır bomba
-
Her sabah oluyo arkadaşlar
-
@merkezuzmanı çok olumlu bir düşünce bana göre senin ki . Çünkü oecd binasında. Konuştuğum görevli mülakatlar bittikten sonra liste savaşları olduğu yönündeydi. Her milletvekili, bakan ve müdürün gönderdiği isimler arasında listenin sürekli değiştiğini söyledi . Burda ne konustugumuzun bir önemi yok hatta git kendine bir mv bul işini kolaylaştır oldu cevabı . O yüzden burda hayal ile iyi düşünmeye çalışmayın , benim tavsiyem bu . Her donem bu böyle .
-
@bybredd ordaki bir görevlinin de "öyle olsa bile" alenen evet torpille alım var şeklinde bir açıklamayı bir adaya yapacağı da bana çok gerçekçi gelmedi
-
@anakeynes gelmeyebilir tabi haklısın . Herkes inanmak istediğine inanır.
-
@anakeynes galiba akşamdan o sayfaya giriş yapıp sonra çıkış yapmayı unuttuğumuzda sabah eror veriyor bende öyle oluyor
-
Günaydın,umut var mı bugün?
-
@pareto_wilfredo merhaba duyumunuz var mı
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Merhaba dostlar. 2 gün evvel,
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Herkese iyi forumlar dostlar. Gel gelelim bizdeki bilgilere bir çok açıdan sona gelmiş görünüyoruz dostlar. @refik-soydam dostumun işaret ettiği tarihler benim işittiklerimce de makbul. Ben biraz daha esneterek bu hafta -umarm- bu iş biter diye düşünüyorum tüm duyduklarımı toparlayınca.
demiştim.
Bunun üzerine yeni bir gelişme yok kulağıma gelen. Mevcut bir duyumu yanlışlamadan yeniden soruşturma yapmak anlamlı değil dostlar daha evvel de söylediğim gibi. Çünkü sürekli sürekli sık boğaz edemiyoruz insanları takdir edersiniz ki. Kendinizi onların yerine koyun, siz bir yanıt vermişsiniz bir konuda karşınızdaki insana ya da bir bilgi iletmişsiniz. Onun aksi olmadan daha size tekrar tekrar sorulması ister istemez sizi o insandan uzaklaştırır. Biz de kendimizden bıktırmamak için kimseyi bekliyoruz. Bunun dışında kendiliğinden dostlarımızın bize ilettiği gelişmeler oluyor. Onlardan olduğunda zaten kendi kendine geliyor. Ben de derleyip, diğer yandan da teyit edip soruşturarak size aktarmaya çalışıyorum.
Diğer yandan yeni-müspet bir haber olmayınca sürekli mükerrer açıklamalar yapmak da çok anlamlı gelmiyor bana dostlar. Bir anlamda sizi oyalamaya yönelik olacağı kanaatindeyim bunun ve iyi niyetli bulmuyorum bunu. Sanki sürekli alaka görmek çabası gibi.
Diğer yandan da oldukça yoğun günler geçiriyorum bir çok anlamda ama azami vakit ayırmaya çalışıyorum sizlere de. Yazdığınız çoğu şeyi görüyorum merak etmeyin. Ancak bir geniş ve doğru vakit bekliyorum yanıtlamak adına.
Durumlar böyle dostlar. İnşallah müspet ya da menfi bilgi gelmesi durumunda paylaşırız yeniden toparlayıp.
Kendinizi çok bunaltmayın. Elbette biliyorum zor. Beklemek zor, işsizlik zor, belirsizlik tüm bunları daha da ağır bir hale getiriyor. Ama nihayetinde bitecek bu süreç. Olumlu olursa çalışmaya, olumsuz olursa yeniden bir şeyler yapmaya yönelmek için güce ihtiyacınız olacak.
Kendinizi tüketmeyin. Gerek ruhsal gerekse bedensel sağlığınıza ihtiyacınız olacak her zaman. Bu denli stres sağlığınıza iki yönden de etki eder.
Ümitvâr olun. Vakur olun. Dua edin, güzel şeyler dileyin. Dualarım sizlerle benim de.
İnşallah her şey güzel olacak dostlar.
Allah yâr ve yardımcınız olsun.gözünüzden kaçmışsa hocam eğer @guymagdurubiri dün akşamki iletisi üstadın
-
@albertcamus teşekkür ederim
-
@bybredd liste savaşlarından kastınız nedir acaba? yaklaşık 2bin kişinin hepsinin de bakan düzeyinde referans bulmuş ve her gün bu referansların kurul üyelerine ulaştığını mı ima ediyorsunz? böyle bir durum hiçbir guy alımında yaşanmamıştır referanssız insanların işe başladığına çok kez şahit oldum. insanlar olumlu veya olumsuz tespit yapabilirler, hayal ile iyi düşünmeye çalışmayın derken? sizin pesimistliğinizi herkesin kabul etmesini beklemeyin,biraz daha geniş çerçeveye odaklanın,birden fazla etkenin olduğunu göz önüne alın,insanlar elbette hayal edicek ve mutlu sona ulaşcak,siz hayal kurmadan mı bu sınava girdiniz veya mülakata katıldınız, mental manipülasyondan kaçının.
-
Psikolojik sınırı aşmak çok fena bir şey , yıldırmayı başardılar mı? Evet , tatlı tatlı 10 Mayıs’ı beklerken bugün 16 Mayıs ve benim için ikinci ve son eşik yarın .. Yarına kadar açıklanmazsa hesaplar üstü bir hesap var demektir .. 17 günde mülakatı açıklamayanların hesabı başka derim , başka şeyler var demektir , ve elimi eteğimi çekip bekleyeceğim
-
@gazialabörü benimde aldığım bilgiler bu doğrultuda. Hatta bir arkadaşa referansı sosyal medya hesaplarını inceliyorlar şu anda falan demiş . Ne zaman açıklanacağı konusunu sorduğumuzda detaylı bir bilgi alamamakla beraber bayramdan sonraya kalacağını söylenmiş
-
@gari̇p-i̇nsan benim arkadaşta bayram sonrası dedi ama OECD de değil gib merkezde çalışıyor