2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@walrass06 5gün sonra 3hafta oluyor önceki guyda 3hafta sonra aciklanmisti tarihleri yazdım ve tahminde bulundum.
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ya 19 Mayista ya da 30 mayista aciklanacak bence
Az kaldi sabredin -
@lysisminos senden başka kimse anlamadı ya neyse öyle olsun
-
@lysisminos 6 Ekim’de bitti 25 değil 10 günde açıklandı Pazar gecesi
-
Arkadaşlar bin kere söylendi lütfen kimse tahmin ya da hissiyat yazmasın tahmin ve hissiyat ekipmanları bizde de var, sağlam duyumlarınız var ise yazınız zira onlar bizde yok ki burayı devamlı takip etmeye çalışıyoruz.. İnanın kimsenin tahmin ya da hisleri umrumuzda değil şunu anlayın artık!!!
-
@lysisminos neyse dostum 3 haftada açıklandı sanıp öyle yazmışsın anladım
-
@nonbisinidem sağlam duyumlar da çıkmıyorsa? Eğer netlik istiyorsan gib.gov.tr yi takip et. Burada kimse hiçbir şeyi tam bilemiyor ve sen bu şekilde kimsenin yazacağı cümleyi engelleyemezsin. Adama 'sana ne kardeşim' derler.
-
@colbert95 o zaman ben de sana diyorum ki benim keyfimden sana ne? Kaldı ki sadece ben değil pek çok insan defalarca dile getirdi tahmin ya da his duymak istemediğini arkadaşım.. Saygılı ol haddini bil üslubuna dikkat et...
-
@nonbisinidem o halde o pek çok insan buradan usulca uzaklaşabilir. Biz kimseyi zorla tutmuyoruz ki dediğim gibi netlik isteyen o pek çoklar gib.gov.tr yeeeeee
-
@colbert95 dağdan gelip bağdakini kovmak diye buna denir 9gün önce üye olup da posta mı koyuyosun komiksin Neyse sana cvp vermicem daha fazla en büyük sensin dostum hadi
-
@colbert95, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@piyon duyumlarını söyleyen arkadaşlara kendi adıma çok teşekkür ediyorum bu sürece kadar onlardan gelen birkaç cümleyle ayakta kalabildik. Ancak kendi görüşünü doğrudan beyan eden arkadaşlar yok mülakat iptal olacak, yok şu zamandan önce ilan gelmez beklemeyin tarzında bir şeyler paylaşıp, insanların vicdanları ile oynayanlar için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Onlar mümkünse hep sussun!!
9 günde düşünceleriniz baya değişmiş hocam..
-
@denetcii hayır düşüncelerim aynı. Orada bahsettiğim kötü hissiyatlarını beyan edenler. Ama burada ben de dahil olmak üzere bugün yarın açıklanır tahminleri yapıyoruz. Ve bu umutlarımızı diri tutuyor. Söylediklerimin arkasındayım..
-
@piyon kardeşim sende var mı bi havadis ben senn samimiyetine inanıyorum
-
@denetcii şimdi sen de vurdun ama gol olamadı:)))))
-
@mehmetahakca hocam gitti o kapattırdı hesabını
-
@colbert95 maç çoktan bitti hocam sen sahada kalmışsın
-
@colbert95 hocam herkes Perşembe ve Cuma’ya kilitlendi şuan arkadaşta çıkıp 5.günün şafağında Doğuya bakın deyince trol hesap zannedildi ufak çaplı bir gerginlik oldu şuan herkes bu 2 günü beklerken gelipte buraya bu hafta açıklanmcak demek olmuyor özelliklede tahminse bu hiç olmuyor Allah hepimize sabır versin
-
@lysisminos herkesten o olgunluğu o kültürü o hissi o kelimeyi anlamasını beklemeyin hocam ️
-
@bybagins anlamama değilde böyle süslü cümleleri kaldıramıyoruz artık
-
@bybagins bunun olgunlukla ne alakası var adam çıkmış 5. Günün şafağı diye Yüzüklerin efendisinden alıntı yapıyor. Ortam zaten gergin bir şey diyecekse açık açık söylesin, söylemeyecekse de sussun. Kimsenin tahminine ihtiyacımız yok.