2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
tk muhtemelen taşra kadrosunda çalışan gelir uzmanı. oecd'ye geldiği zamanlar da resim atıyor.
-
Yarın da açıklanmazsa Twitter’da etkinlik yapalım Kpss ücretlerini de yatırdık daha neyi bekliyorlar iyice tükendik
-
@sandviçyiyenadam gib te çalışan vhki
Aynen etkinlik yapalım yoksa daha çok bekleriz -
@venüsmer muhasebe hocası sinan öztürkü hatırlattın hocam:)
-
3yıldır şu süreçle alakalı “yok cnm o kadar da değil” dediğim ne varsa oldu... Daha da hiç bir şeye olmaz demiyorum en iyisi temiz temiz hunileri takıp oluruna bırakmak, bekledikçe inadına olmuyor sanki bazı şeyler
-
Bırakın şu kurum içi uzmanlık için uğraşan kendisini gib atama başkanı zanneden gerzeği beni de engellemiş işine gelmeyenleri yazınca . Bi halt bildiği yok günlerdir çalışma başladı - çalışma bittiden öteye girmeyen süslü süslü cümleler. Önceden çekilmiş bir kaç resim çok biliyorum edaları . Klasik tuğrul işte
-
@balans-etkisi evet onun lafidir:)
-
@gari̇p-i̇nsan hay ağzını seveyim. Birkaç arkadaşı bir araya getirip imece hazırlattı kendisi yazmış gibi de prim kastı.Bu adamı 3-4 yıldır takip ederim arkadaşın belirttiği gibi klasik çakma isimli Tuğrul işte
-
Bence Tuğrul Hocaya tepkinizi çok abartıyosunuz adam sonuç açıklanacak yazmıyor çalışma başladı yahut bitti beklemeyin yazıyor yoksa sabahlara kadar bilgisayar başında bekleyeceğiz, adamın suçu yok son iki senedir sistemin çok farklı işlediğinin herkes farkında, bugün açıklanacak dense bile değişebilir adama bu kadar yükselmenin anlamı yok
-
@modigliani-0 hocam dikkatli takip et forumdaki hareketliliğe göre yazdıklarını değiştirir o sürekli:)
-
Tuğrul hocaya da laf saymalar başladığına göre süreç normale giriyor . Bide kavga ederseniz tamamdır bu iş
-
tek bir tane a grubu dersinden anlamayan adama hoca diyip kendinizi küçültmeyin rica ediyorum:)
-
@sandviçyiyenadam bence guvenlik
-
@istatistikçik hocam işte başka devamlı haber veren kaynağımız yok maalesef
Geçen senelerde çalışma başlayınca çabuk açıklama olurmuş bu seneler artık çalışma başladı kesin açıklanacak olayı yok -
@modigliani-0 siz de haklısınız ne diyim
-
@istatistikçik hitap tarzı olarak öyle dedim hocam. Benden yaşça büyük ismiyle hitap edemem , abi diyecek muhabbettim yok . Saygı maksatlı hocam daha mantıklı gibi
-
birazdan ekran görüntüsü alır burda eleştirileri paylaşıp yine prim kasar
-
Ben mülakat açıklanana kadar bu başlıktan kaçıyorum bu başlık safi psikolojik zarar veriyor, kolay gelsin
-
Hayırlı geceler,sahuru erken yatıp yatıyorum ben de
-
@istatistikçik yapıp olcak o