2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@modigliani-0 genel de hava olmaz ansızın gelir
-
@modigliani-0 duyumunuz mu var
-
@bydaler, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
@sanchez06 hep yazdi ve hiç heyacanlanmadim
neyin kafasını yaşıyosun sen birader ? kime ne hep yazmışımda heycanlandırmamışım??
-
Duyum değil sadece sizlerin hergün hergün yeni baştan hedef koyup gün sonunda üzülmenize üzüldüğüm için yazıyorum
Şu dönemde artık şu kesin şu net olayı rafa kalkmış
Benim puanım yok ben 2018 ilanları için sizin atanmanızı bekliyorum -
Bu kadar vakit üzerine tek bir açıklaması var bence.
Çalışma yok çünkü zaten bitti çalışmalar -
@gannicus O zaman daha kötü canları açıklamak istemiyor
-
@shanks orasını bilmiyorum ya da bir yerden açıkla talimatını bekliyorlar
-
bence biraz iyi düşünelim belki de çalışmaları bitti sisteme yüklenmek üzeredir belkide açıklancaktır.Bir ümit...
-
@guymagdurubiri tk gelişme olmadı iftardan sonra da olacağa benzemiyor demiş
-
@nonbisinidem hiçbişeyi bilemeyiz ama inşallah sürpriz olur da açıklarlar
-
Teşekkür ederim
-
@gannicus Oda kötü vallaha sgk zamanı o talimatı aylarca bekledik
-
@sanchez06 Birader sen ne yazdığını onun neye cevap verdiğini tekrar oku bence
-
@shanks inşallah öyle bir durum olmaz
-
Yine keyfi bekletiliyoruz başka bir açıklaması yok bunun mülakat tarihlerinde de böyle oldu yapılanma diye diye hiç birşey olmadan bekledik.
-
@modigliani-0 yapacak bir şey yok açıklanana kadar her gün böyle geçecek
-
@paretowilfredo hocam lütfen ses verin tükendik artık hiç mi bi duyum bişey yok :(((
-
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
arkadaşlar, gün içi (haftanın ilk üç günü) kontrol ettirmeye fırsatım olmadı. Evet üzerinde çalışma yapılıyor. Şahsi olarak liste kısmında aşağı yukarı belirlemeler bitmiştir ya da sonradan belki değişim edilebilir. NOT: Sonuçların noktalanmasına kadar değişim olabilir kastım. Nokta koyulmadan açıklanağını kestirmek çok zor. Bunu bilebilecek kişi sayısı çok çok az, ama tahmin eden sayısı ona nazaran daha yüksek. Bunun için kulağıma gelen verilerin hepsini yazmak yerine güvenilirliğini ya da tahmin isabetlerini daha önce teyit ettiğim yerden geleni yazmayı daha uygun buluyorum.
Samimi en büyük üzüntüm kazanacak kişilerin kpss bedeli ödemelerine müsaade eden bir işleyişe izin verilmiş olması. En azından mesaiyi iftar öncesinde sonlandırıp gitmek yerine biraz fedakarlık edilebilirdi fikrindeyim.
Samimiyetine güvendiğim forumda herkese iyi forumlar dilerim. Her kurumsal işleyişte olabileceği gibi devletimizde de son zamanlar değişim süreci yaşanıyor, bu sürecin varlığı bir çok şeyi gerek sağlıklı denetleme gerek hata etmeme korkusu... vb. gerekçelerle uzatabiliyor.
16 mayısa kadar bu işin noktalanacağını yukarıda izah edebilmeye çalıştığım şekli ile bilgilerinize sundum. Az çok işin işleyişini bilen biri olarak bu işin geçen hafta bitirilebileceğini de net söyleyebilirim. Ama ne kadar uzayabileceğini kestirmek de zor. (benzer durumlarda değişim sürecinde ne kadar uzayabildiği bilindiğinden 16 mayıs daha makul durumdadır.)
Herkese hayırlı geceler, hayırlı ramazanlar dilerim.
Sabırla beklemekten öte ek stres etmemenizi, her işin olacağına -biz ne edersek edelim bizim dışımızda belirlendiği için- varacağını acizane önermek istiyorum.Hem inandık hemde tutunacağız son dal açıkçası...
Hadi inşallah -
@mtkmn biz kimlere inanmadık biraz da size inanalım ne olacak