2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
🤮🤮🤮
-
@beveridge-eğrisi Biz tertemiz delirdik sende gel.
-
@simpeya 4 kişi tweet atmış bunlardan ikisi biziz
-
@köyün-ağası sadece o kadar mı diğerleri nerde? Ben de herkes tweet atmaya gitti sandim
-
Az önce seve seve kpss gk gy ücretini yatırıp alan başvurusunu yaptım, alan ücretini yatırmak için de son bir umut yarın gece 12 ye kadar açıklanmış olmasını diliyorum
-
Yalnız delirilmeyecek gibi değil. Şu sessizliğe bakar mısınız? Saat 4e geliyor. Yine akşamı ettik böyle geçmiş olsun hepimize.
-
@köyün-ağası dikkat etmedim ama şaşırmadım. Sıradan iibf tarzı. Hep söylenip zerre bir şey yapmamak.
-
Twitter da hangi tweet altına yazıyoruz?
-
Nerde o carsamba diyenler? Nasıl geçen hafta cuma günü beklediysek bu hafta da çarşambayı beklemiştik resmen. Bu muydu yani bu mu
-
@duman bakanlarimizi ve gibsosyalmedya yi etiketleyip tweet atiyrouz
-
Ruhun mu ateş, yoksa o gözler mi alevden?
Bilmem bu yanardağ ne biçim korla tutuştu?
Pervane olan kendini gizler mi hiç alevden?
Sen istedin ondan bu gönül zorla tutuştu.Gün, senden ışık alsa da bir renge bürünse;
Ay, secde edip çehrene, yerlerde sürünse;
Her şey silinip kayboluyorken nazarımdan,
Yalnız o yeşil gözlerinin nuru görünse... -
şiir okumanın sakinleştirici özelliğini fark etmişmiydiniz? Ben şimdi ediyorum.
-
@simpeya o anlamda soylemedim delirmeyin anlaminda soyledim. Birseyler yapilacaksa tabiki yapariz bizde
-
Bismillahirrahmanirrahim
"Rabbi yessir velâ tuassir, Rabbi temmim bi'l-hayr"Rabb'im kolaylaştır, zorlaştırma. Rabb'im hayırla sonuçlandır.
-
Bugün çok acı bi haber aldım;
Arkadaşımın oğlunun sünnet düğünü davetiyesi geldi. Bu Bi dramdır -
@busus tahammül sınırı aşılınca böyle oluyor, yapacak bir şey yok topluca delirdik Sagolun.
-
Tweet atalım arkadaşlar boş durmaktan iyidir
-
Bakanımız Berat Albayrak ve gib sosyal medyayı etiketleyerek sizler de twet atabilirsinizz
-
ortam biranda sessizleşti hayır olsun inşallah
-
Umarım bu hafta biter en azından ama çokta umudum yok