2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@mrnobody yaran yanlış okumalar :))
-
Şu geyiğinizi başka zaman yapsanız?
-
@kaimoğlan Bugün bana dokunmayın Benim Benden haberim yok Tutmuyor elim ayağım Benim benden haberim yok
-
@kaimoğlan gelişme var mı hocam
-
@beveridge-eğrisi neden kardeşim önemli bir mesele mi var Buyur Sahne senin
-
@birgaripiibflii 3 dk da 3 like. Yalnız olduğumu hiç sanmıyorum
-
Bakana yazalım dedim kimsede ses yok herkes başkasından birşey bekliyor. Sonrada niye açıklanmıyor diye bunalıma giriyorsunuz pes valla
-
@köyün-ağası ben yazdım da twitter'a kendi bakıyor mu o bile muamma.
-
@walrass06 Taze duyumum yok hocam. Aksam için haber bekliyorum alabilirsem yazacağım buraya.
-
@redcrossbjk daha demin rüyamda sonuçlar açıklanmıştı. Dguydan 12 kişi alınmıştı guy sayısı normaldi. Guyda adımı listede göremedim ama arkadaşlarım listedesin hayırlı olsun diye tebrik ediyolardı.
Kalkınca birde başlığı böyle hareketli görünce açıklandı sandım -
@simpeya burayı takip eden 150 den fazla kişi var aynı anda bir iki tweet atsak bile dikkat çeker ama işte gırgır yapıyoruz paretoya soruyoruz sadece sağlık bakanlığıma mülakat geldi adamlar yine tt olmuşlar biz anca burda bir birimize yazarız
-
Ankara ili için feragat ettim arkadaşlar. Hakkınızda hayılısı olsun.
-
@vorgheizer Hayırlı olsun hocam. Allah razı olsun sizden de
-
@vorgheizer Dilekçe mi istediler dostum, gidip mi ettin?
-
Ahahah durun ya noldu size biz 6 ay mulakat tarihi beklemis insanlariz
-
@köyün-ağası dogru söylüyosunuz hocam. Boş muhabbet yerine yazalım
-
Bakanlığa elden dilekçe verdim
-
@busus sen bi 6 ay daha bekle biz bişeyler yapıyoruz. Sgkyla Guy'u karşılaştırıp durmayın artık. Ona bakarsan is müfettişliği 15 ayı gecti açıklanmadı yani 1.5 yıl bekleyebiliriz gayet normal mi demek gerek.
-
@beveridge-eğrisi Hayırlısı olsun kardeşim
-
Herkes gidip bir tane de olsa tweet atsın arkadaşlar. Sonra yine burda yazarız zaten.