2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@guymagdurubiri kimsede hâl kalmadı hocam
-
Kurumlar nispet yapar gibi sonuc acıklıyor.Bir yerlerde birileri hayallerine kavusuyor seviniyor.Arkadaslarimi tebrik ederim...
Ancak bizim sürecimiz cok yordu.Beklentinin acıklanacak yönünde olması ancak hergün gercekleşmemesi gercekten yıpratıcı. Allah yardım etsin hepimize sabırrr... -
@sssld aahahahah hele de kadinsan dram ikiye katlanir
-
Açıklanacakmış gibi hissediyorum bugün
-
Benim anlamadığım eğer çalışmalar bitmediyse, yani listeler belli olmadıysa bugun niye çalışma yapılmadı acaba.
Belki de listeler belli açıklanması için bekleniyor -
Tuğrul koçer calışma yok dedi. Iftardan sonra herhangi bir calışma olur mu bilinmez. İnsallah olur da bu eziyet sona erer.
-
@bybredd Bugün çalışma dahi yok.
-
belki kendilerini güç moduna almışlardır iftardan sonra çalışırlar iyi düşünelim iyi olsun..
-
@shanks ne çalışmaymış arkadaş . Nasıl torpil dönüyorsa artık .
-
@bybredd Torpil de var tembellikte bence.
-
@açıklanmadı bunu bende düşündüm aslında hocam. İftar sonrası bir başlarlar gece 1 2 yapıştır sonuçları süper olur aslında
-
@redcrossbjk Sahura kadar yapsınlar işte :D.Ama hiç sanmam
-
@shanks umut fakirin ekmeği kardeşim
-
Bence böyle gün gün bayrama doğru gidiyoruz biz. Farkında mısınız? Sürekli önümüze kısa hedefler koyuyoruz. İlk başta mülakatin bittiği cumaydi. Sonra pazartesiyi bekledik,sonra yine cumayi.. yine pazartesiyi ve çarşambayı. Bugün de geçti. Şimdi tekrar başlıyoruz... Çok üzücü cok. Üzülerek söylüyorum ki beklemeye de alışıyoruz farkında olmadan..
-
@shanks bu hafta değil ama bayram sonuna biter işlh
-
@gari̇p-i̇nsan Bu gidiş onu gösteriyor
-
@birgaripiibflii alışmış da kudurmuştan beterdirAllah sonumuzu hayreylesin..
-
@paretowilfredo ya güvenerek bu hafta bekliyorum
-
@walrass06 Bende ona güveniyorum ama kuruma güvenmiyorum
-
Bence ne bugün ne yarın açıklanmaz öyle bir hava yok maalesef, üzülerek