2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@rul0kat acaba Tuğrul Koçer kadın olabılır mı sonuçta cınsıyetıne dair en ufak bır fıkrımız yok siz guvenlık deyınce aklıma geldı mülakat günü çok hastydım ve halsızdım giriş yapar yapmaz guvenlık kadın bana moral verdı hasta olduğunu bellı etme sesın gür çıksın kendıne güven gıbı telkinlerde bulundu teşekkür ederım deyıp oradan ayrılırken o kadının bır an TK olabıleceğı aklıma geldı🤭 why not?
-
Yok mu bir duyumu olan bugün açıklanıyor diyecek babayiğit
-
@refik-soydam 16 Mayıs demiştiniz hocam durum aynı mı yeni bir gelişme var mı?
-
@monopolcü olamaz hocam ben şahsını bizzat gördüm konuştum erkek ve güvenlik çaycı falan da değil. Hatta şuanda Oecd.de de değil.
-
@monopolcü gözlüklü abladan bahsediyorsanız o hep öyledir kurum sınavında da kapıdaydı herkese başarılar sakin olun falan diyodu.
-
Kardesim tugrul hoca size ne etti. O adam gibi adam olmasa sabaha kadar gib sayfasıni yeniliyordun. Ama sizin derdiniz Tugrul hoca da değil, başka sizin derdiniz.
-
- günün şafağında doğuya bakın..
-
@simpeya evet kesinlikle oydu
-
@walrass06 daha öncede izah ettiğim gibi, yeni dönüşüm sürecinde işleyişi kestirmek o kadar zor ki örneğin bugün adeta yaprak kımıldamadı? Tahminler böyle olduğunda tutması imkansız ki, gün içi en azından belli oranda ilerleme mevcut olması lazım ki ilan edin sözünü de duyabilsin birileri:(... benim öngörü kısmında değişim mevcut değil aynı yerdeyim. Farklı bir gelişme kulağıma gelirse seve seve buradan yazmayı, eğer yazmam bana sıkıntı oluşturacak seviyede ise:) yazacak bir arkadaşa durumu iletirim. Herkese hayırlı sahurlar dilerim. Allah'ım oruç tutan din kardeşlerime ek bir sabır ihsan eylesin...
-
@lysisminos şu foruma her baktıgımda senin gibi trolleri görmek zorunda mıyım, La havle çekmekten ben yoruldum ya yeter, komik olduğunu falan mı sanıyosun ?
-
@lysisminos bu ne demek
-
@mtkmn hocam, dilim döndüğünce izah edebildiğim kıstaslar içinde inşllah tahmin ettiğimiz süre içinde sonuçlanacaktır.
-
@simpeya Geçen guy mülakatı 3haftada açıklandı ayın 21ı de 3hafta oluyor. Benim ki bir tahmin. Sana hesap vermek zorunda değilim. Her şey senin istediğin gibi olmaz kasma bu kadar.
-
@lysisminos 10 günde açıklandı
-
@nghnrc keşke yüzyüze olsak idik de daha açık yazışma kaydı olmadan konuşabilseydik hocam:(...
-
@refik-soydam yarın bekliyoruz o zaman hocam hadi inşallah
-
bildiri kısmında görebildiklerime cevap yazıyorum, gözümden kaçan varsa ve sonraki yazdıklarımda cevabını alamayan varsa hakkını helal etsin lütfen... hayırlı geceler dileklerimle...
-
@lysisminos ne tahmini yaptın dostum sen 5.günün şafağı ne demek hangi 5.gün anlamadık ki tahminin nedir?
-
@lysisminos benim istedigimle ne alakası var. Sacma sapan 5. Gunun safagi falan diyip insanları trollemeye calısan sensin. Komik değilsin demistim ya vazgectim cok komikmişsin yazdığınla açıklamanın ne alasi var allasen
-
@walrass06 en son mulakatin günü 25/09/2017 aciklanma 16/10/2017 10gün değil