2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
Cümleten hayırlı ramazanlar. Öncelikle duyumlarla ilgilenen bir insan değilim sizlerin de çok fazla itibar etmesini istemem. Samimi olarak bir şey/bilgi paylaşan insanların linç edilmesine çok kez şahit olduğumdan ve yine suyu bulandıran trollerle karıştırılmaktan çekindiğim için aldığım bilgiyi paylaşırken imtina da ediyorum lakin forumu takip ediyorum ve sürekli bir duyum/bir söylenti süregeliyor, susacaktım fakat sağlam bir yerden aldığım duyuma göre adayların soruşturması yapılıyor ondan dolayı da sonuç açıklanması biraz gecikebilir denilmiş, kendimizi beklemeye biraz daha alıştırmalıyız galiba, er ya da geç açıklanacaktır hayırlı sonuçlar olsun cümlemize sabır dilerim.
-
Yarın gündem açılış
-İstiklal marşı
-Çalışma başladı
-Dövüş kavga gürültü patırtı
-Çılgın şarkı sözleri ve delirmeceler
-Dövüş kavga gürültü patırtı
-Duyum değil hissiyatçılar
-Paretoooo nerdesin?
-Çalışma bitti
-Cuma günü bitti bu iş duyumları
-Gece nöbeti
-Kapanış
-Delirmeceler.. -
@gazialabörü hocam gecikebilir derken ne kadar bir gecikmeden bahsediyoruz??
-
@simpeya eskiden de böyle duyumlar çıkıyordu geçmiş yıllarda onu kastederek diyor
-
@nonbisinidem duyduklarım bundan ibaret daha fazlası olsa söylerdim hocam beklemenin ızdırabını ben de duyuyorum, Allah yardımcımız olsun.
-
@gazialabörü soruşturma gibte liste yayınlandıktan sonraki süreçte yapılıyordu eğer sizin dediğiniz duyum doğruysa 2 ay daha bekleriz
-
@gazialabörü olmazsa da sorun degil hocam. Bi ara çok duyumcu kaynadı burası aslında tepkileri o kişilere de değil. Inanmak istedik inandık kimse bize inanın demedi. Açıklanmamasının yarattığı olumsuz hava insanda kazanamadım kesin psikolojisi yaratıyor.
Trollere hep tepkiliyiz o ayrı konu.
Allah razı olsun bilgileriniz için teşekkürler umarım yanılırsınız da hemen açıklanır -
@gazialabörü böyle böyle Ramazanı çıkarcaz gibi duruyor bu gidişle.. Allahtan hayırlısı sonu güzel bitsin inş..
-
@gazialabörü adayların sorusturulması sadece bu seneye mı özgü pardon bılmedığım ıcın soruyorum ama bu sekılde olması en mantıklısı zaten
-
@monopolcü kazanan lıstesı açıklanmadan sorusturulması demek ıstedım
-
@nonbisinidem üzüldm
-
@walrass06 biliyorum o zamanları da sagolun gereksiz gerginlik yaratmak istemiyorum ama kimse kimsenin olgunlugunu bilgi duzeyini ölçecek seviyede değil herkes yerini bilsin. Yoksa benim arkadasla problemim bitti, problem de olamaz tanımam etmem insanlarla alay ettigini düsündüğüm icin sinirlendim o kadar.
-
Şu 2 gün @paretowilfredo @refik-soydam @2577 ve Tuğrul Koçer’e güvenerek bekleyelim hepsi bu hafta içi dedi eğer açıklanmazsa o zaman düşünürüz
-
@kaimoğlan pareto nerdesin kısmında sesli güldüm:) biraz forum okumamak hepimize iyi gelicek gibi. Bu haftaya gelene kadar girmiyordum duyumlar artınca hevesle takip ediyordum ama hergün kendimi kandırdığımı farkettim. Açıklanınca görürüm artık diyip kendimi yarına odaklamadan uyuyorum:) hepinize iyi geceler hayırlı sahurlar
-
@kaimoğlan hocam gece gece iyi güldürdünüz ya Allah'ta sizi güldürüp , sevindirsin
-
Hani gvs bitmişti. peki 6 ay boyunca sevgili gib hazretleri neden soruşturma yapmamışta mülakat bittikten sonra soruşturma yapıyor. Şuan soruşturma bekleniyorsa artık bizimle dalga geçtiklerini düşünecem
-
Cihâna bir daha gelmek hayâl edilse bile
Avunmak istemeyiz böyle bir teselliyle
Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan
ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan
Geçince başlayacak bitmeyen sükûnlu gece
Guruba karşı bu son bahçelerde keyfince
Ya şevk içinde harap ol ya aşk içinde gönül
Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahut gül
Dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geçArtık görelim sancılı dönemin sonucu alnı pak çocuklar
-
Forum yöneticileri bu şiirler sözler için güzel bir başlık açmış oraya yazarsanız daha güzel olur.
https://forum.tercihiniyap.net/topic/1162/geceye-bir-söz-bir-şiir-bırak/5368 -
@walrass06 mülakata girmeden önce kapıda duran memurlara sorduğumda listeler yayınlandığında her şey bitmiş demektir diyordu mit gvs soruşturma her neyse artık hepsi tamamlanmış oluyor dedi. Yani bu bilgi de mi doğru değil
-
Arkadaşlar benim tahminim dguyda soruşturmalar mülakat öncesi başladı ve hala devam ediyor mülakat sırasında komisyon puanlama yaptı ama bir liste oluşturulmadı sorusturmalarin sonucuna gore elemeler yapilacak o yuzden surec uzadı.Ki 600 kisiden bahsediyoruz ve dahada uzayabilir.Çünkü dguyun üzerinde özellikle soruşturmalar yönünden çok duruluyor. Kurumun planida guy ve dguyun beraber açıklamaktır muhtemelen ama dguydan kaynaklı bir uzama var.Ya guyu öne çekip açıklayacaklar yada beraber bence olay bu.Umarim en kısa sürede açıklanır.